Starity

Ryan Reynolds mindent elkövet azért, hogy Justin Baldoni nélkül folytatódjon a Velünk véget ér

Ma, 13:30   |   Szerző: Four

A híresség minden erejével Blake Livelynak akar segíteni, aki köztudottan nem kedveli Justint.

hirdetés

Ryan Reynolds mindent megtesz azért, hogy a felesége, Blake Lively körül kirobbant botrány minél előbb elsimuljon, sőt, már a jövőre is gondol és elkezdett lépéseket tenni annak érdekében, hogy ne Justin Baldoni legyen a felesége partnere a Velünk véget ér folytatásában. 

Korábban már írtunk róla, hogy Baldoni volt a film rendezője, Blake pedig a producere, és a kettejük között feszülő kreatív - és valószínűleg személyes - ellentétek annyira kiéleződtek, hogy a sajtótúrát már teljesen külön oldották meg, sőt, annyira nehezteltek egymásra, hogy még közös fotót sem voltak hajlandóak készíteni a premieren. 

A két híresség viszálya nagyban megnehezíti a Velünk véget ér folytatásának előkészítését - habár eddig hivatalos bejelentés nem érkezett arról, hogy lesz második rész, de egy ilyen, kasszasikernek számító produkciónál általában nem kérdés, hogy belevágnak a készítők a második részbe. 

Ryan Reynolds, akit sokan marketingzseninek is neveznek az üzleti döntései miatt - és aki részt vett a Velünk véget ér megalkotásában is -, a Life & Style szerint most elhatározta, megvásárolja Baldonitól a filmkészítési jogokat, hogy ezzel Blake kezébe kerüljön az irányítás. 

Ryan hajlandó milliókat fizetni Justin Baldoninak, hogy kivásárolja a részét a franchise-ból. Így Blake továbbra is Lilyt alakíthatná anélkül, hogy együtt kellene dolgoznia Justinnal, akivel nem működött a közös munka. Ez Blake eddigi legsikeresebb filmje, és Ryan biztosítani akarja, hogy ne cseréljék le a folytatásban. 

- mesélte az illető. 

Valószínűleg egyébként nem lesz nehéz dolga, mert Baldoni korábban már elárulta, nem akarja a második részt rendezni, szerinte erre sokkal alkalmasabb lesz Blake. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek