Starity

Sebastian Stan szerint hiába kritizálják, az emberek nem tudnak egy fontos dolgot a szuperhős-filmekről

Ma, 10:55   |   Szerző: Four

A színész kifejtette a véleményét a Marvel-filmeket cikiző emberekről.

hirdetés

Habár a hollywoodi sztárok közül rengetegen szidták már a szuperhős-filmeket, Sebastian Stan szerint ők valószínűleg nem értik, miért is olyan fontos egy ilyen nagy költségvetésű produkció. 

A híresség, aki Bucky Barnest alakította az Amerika kapitány-filmekben - kijelentette, számos kritikát kaptak a Marvel-univerzum alkotásai, viszont ő úgy látja, lényeges részei a filmiparnak: 

Nagyon könnyű lett szidni a Marvel-filmeket. Oké, mindenkinek lehet véleménye. De ezek a produkciók fontos szerepet játszanak ebben az üzletágban, és a segítségükkel kisebb filmek is elkészülhetnek. Ők képviselik az ütőeret a filmipar testében, és az egész rendszerben, amit úgy hívunk, Hollywood. Az emberek el sem tudják képzelni mennyiféle módon hasznosak. Van, hogy szeretném a védelmembe venni őket, mert a szándék a gyártás során tényleg mindig jó. Kib**ottul nehéz újra és újra jó filmeket csinálni. 

- mondta a Varietynek.

Hasonló véleményt fejezett ki nemrég a Thort alakító Chris Hemsworth is, aki szerint a szuperhős-filmek fontos szerepet játszanak abban, hogy bevonzzák az embereket a mozikba.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek