Starity

George Clooney és Julianna Margulies még mindig nem tudnak szabadulni a Vészhelyzet című sorozattól

Ma, 15:30   |   Szerző: SzilviD

George Clooney és Julianna Margulies 15 évvel a sorozat adásba kerülése után még mindig a Vészhelyzet szereplőinek neveivel hivatkoznak egymásra.

hirdetés

George Clooney 1994 és 1999 között a Vészhelyzet című sorozatban játszotta Doug Ross doktort, míg Julianna Margulies a szerelmét, az ápolónő Carol Hathaway-t alakította 1994-től 2000-ig. Utóbbi most elmesélte, hogy még mindig Carol és Doug nevén nevezik egymást, amikor e-maileznek.

Végül mindig a Carolt és Dougot használjuk. George és én a mai napig aláírjuk a személyes e-mailjeinket. Szeretettel, Carol vagy Doug

- mesélte a színésznő.

Margulies beszélt a páros újraegyesüléséről, amikor Clooney karaktere meglepetésszerűen visszatért Carol távozásakor. John Wells showrunner nagy titokban akarta ezt felvenni. A jelenetet csak a szükséges stábbal forgatták, Marguliesnak pedig saját magának kellett megcsinálnia a frizuráját és a sminkjét.

Azt hiszem, csak az operatőrünk, John Wells, én és George voltunk ott... [a jelenethez használt ház] tulajdonosainak titoktartási [megállapodást] kellett aláírniuk, és én pedig a fürdőszobájukban készítettem el a sminkemet és a hajam.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek