Starity

Hayden Panettiere elmagyarázta, miért tűnt részeg

Ma, 08:42   |   Szerző: SzilviD

Hayden Panettiere megtörte a csendet, elmagyarázta, hogy miért tűnt úgy a legutóbbi interjúján, mintha részeg lenne.

hirdetés

Hayden Panettiere interjút adott a People magazinnak, de a dolog nem sült el jól, a felvételeken olyan mintha részeg lenne, amit többen is megjegyeztek. A színésznő most elmagyarázta, hogy mi történt. 

Felfoghatatlan, hogy ebbe a szituációba kerültem, de úgy érzem, kénytelen vagyok ezzel olyan térben foglalkozni, ahol nem fognak kritizálni, hogy milyen gyorsan vagy lassan beszélek. A forgatás előtt két napig nem aludtam az egyik kutyám miatt, aki egy sürgősségi sebészeti beavatkozás után lábadozott. Ez egy 8 órás forgatás volt, amit egy kamerás interjú követett, aminek 1 órán át kellett volna tartania

– magyarázta.

Az interjú jól indult, és az eleje nem szerepel a People Magazine által közzétett verzióban. Kimerült voltam. A képviselőm hamar abbahagyta az interjút, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy fáradok – különösen, amikor a téma egyre komolyabbá vált. Megkérdeztük a kérdezőt, hogy megismételhetnénk-e egy másik napon, vagy készíthetnénk-e egy további interjút zoommal. Biztosított bennünket, hogy erre nincs szükség, és úgy érzi, ez egy érzelmes és szívhez szóló interjú. Azt is mondták nekünk, hogy megszerkesztik, és hogy szép legyen. A magazin nem engedélyezteti a képeket vagy a videóinterjúkat azok megjelenése előtt. Akkor látjuk az interjút, amikor élőben indul.

Majd így folytatta:

A gyász mindenkinél másképp néz ki. Az, hogy szedek-e gyógyszert vagy sem, senkire nem tartozik, csak rám és az orvosomra. Interjúkat készítek az új filmem népszerűsítésére, mert büszke vagyok rá. Az igazi probléma itt a közösségi média mérgezősége, és a kattintáscsali által vezérelt hírciklus. A mentális egészség nagyon fontos, és remélem, akik most ezt olvassák, megértik, hogy amit a számítógép képernyője mögé bújva mondanak, az káros hatással lehet valakire. Nagyon hálás vagyok azoknak, akik védelmemre keltek ebben a káoszban. Ahogy korábban is mondtam, dolgozom magamon, ahogy mindannyian.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek