Starity

Ian Somerhalder elmagyarázza, miért hagyott fel a színészettel

Ma, 10:59   |   Szerző: SzilviD

Ian Somerhalder elmagyarázta, miért hagyta ott a színészi pályát a Lost és a Vámpírnaplók után.

hirdetés

Ian Somerhalder egy új interjúban elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy visszalép a színészettől. Miközben a People-nek nyilatkozva elmondta, „nagyon megalázó élménynek” érezte, amikor kiírták a Lostból, különösen azért, mert karaktere az első nagy haláleset volt az 1. évadban. 

Amikor ezt elveszítettem, én voltam az első, akit kiírtak, és az első, akit megöltek, ez egyfajta nehezen lenyelhető tabletta volt

– ismerte el.

2005-ben elhagytam a Lostot, ami megalázó volt. Aztán 2009 legelején jött a Vámpírnaplók. És ez egy rakétahajó volt. Kezdetben nagyon-nagyon-nagyon fiatal közönség volt, de ez a közönség felnőtt, és egyre nagyobb lett.

Megjegyezte, hogy a „streamelés megváltoztatta a játékot” mind a Lost, mind a Vámpírnaplók esetében, és teljesen új közönséget vonzott be.

[ A Vámpírnaplókat ] mára majdnem 1,2 milliárd ember látta világszerte. Tehát ha csak lefuttatod ezeket a számokat, akkor egy pillanatra hátralépsz, és elgondolkozol azon, hogy 8 milliárd ember él a bolygón, tehát nagyjából a bolygón sétáló emberek egynyolcada valamilyen módon kapcsolatba került ezzel.

Ezután hozzátette, hogy „roppant hálás” a show-kért, mivel platformot adtak neki, hogy a szívéhez közel álló projektekről beszélhessen.

Ez az út elvezetett oda, ahol egyébként is a leghitelesebbnek érzem magam: egy cowboycsizmában, a tehenek etetésében és a lovak futásában

- mondta Somerhalder.

Noha hálás korábbi szerepeiért, elismerte, hogy a fő prioritásai a képernyőn kívüli projektek.

Augusztus 19-én volt öt éve, hogy professzionálisan a kamera előtt álltam színészként/producerként. A V Wars után leléptem ettől, hogy megépítsem ezeket a cégeket, olyan filmeket készítsek, mint a Becsüld meg a földet, Common Ground és Ground Swell, és neveljem a gyerekeimet. [...] Ha elérsz egy bizonyos szintet, azt mondod: Rendben, a családra és a gazdálkodás jövőjére, az élelmiszerre, az energiára és a nagy dolgokra szeretnék koncentrálni. Nincs szükségem a díjakra és semmire, amitől jobban érzem magam.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek