Starity

5 filmsztár, aki imádja a kaszinójátékokat

Tegnapelőtt, 00:57   |   Szerző: Starity

Az emberek szeretik tudni egy-egy sztárról, hogy milyen hobbikat űznek, hiszen felnéznek rájuk, és amiben csak lehet követik őket. Egyrészt azért, mert szuper alakításokat láthatnak tőlük a filmvásznon, másrészt pedig azért, mert sokszor civilben is példás életet élnek.

hirdetés
5 filmsztár, aki imádja a kaszinójátékokat

Még ha nem is tartod magad hírességnek, akadhat néhány olyan sztár, akikkel közös szabadidős tevékenységeid vannak. Ha szereted a kaszinójátékokat, feltétlenül nézd meg a következő színészek listáját.

1. Brad Pitt

Brad Pitt-et minden idők egyik legjobb színészeként tartják számon. A rengeteg díjat bezsebelt színészóriás a karrierje kezdete, azaz az 1980-as évek óta már rengeteg rajongót szerzett magának. 

Ám bármennyire is népszerűnek számít, sokan nem tudják róla, hogy szeret kaszinójátékokat játszani. Persze aki látta az Ocean-trilógiát, az tisztában van ezzel a ténnyel, hiszen a jelenetek jó része egy kaszinóban lett felvéve. Amennyiben megnyitod egy kaszinó online rulett oldalát, akkor te is áldozhatsz a kaszinózás oltárán. 

2. Matt Damon

Ha már szóba jött az Ocean-trilógia, meg kell említsük a filmben szereplő másik nagy sztárt, Matt Damon-t is, akit szintén a keblére ölelt a hollywoodi filmipar. Damon azóta már rengeteg ikonikus műben játszott, ide sorolható például a Good Will Hunting, A marslakó és a Jason Bourne. 

A színészkedés mellett Damon profi póker- és blackjack-játékos is, és a fent említett kaszinós filmen kívül szerepelt az 1998-as Rounders (Pókerarcok) című filmben is, melyben a pókeré a főszerep. Ha ez nem jelzi, hogy szereti a kaszinójátékokat, akkor mi?

3. Ben Affleck

Ben Affleck neve szintén ismerősen cseng a filmvilágban. A munkáján kívül Matt Damon-hoz hasonlóan imádja a pókerjátékot is. Olyannyira, hogy nagy sikereket ért el az amatőr, és a profi pókerjátékokban is, de persze a kaszinójátékok más válfajait is kipróbálta már. 

Ezek alapján ki lehet jelenteni, hogy az egykori Batman-sztár igencsak szereti a szerencsejátékot.

4. George Clooney

A listánk következő, és egyben utolsó Ocean-trilógia sztárja nem más, mint a film főszereplője, George Clooney. 

Mivel egyébként is szeret kaszinózni, a szerepet még hitelesebben el tudta játszani. Nem csoda, hogy a franchise ekkora siker lehetett.

5. Tobey Maguire

Tobey Maguire, azaz Pókember már számos, kasszasikert arató filmben feltűnt. Azt is tudják róla a rajongói, hogy tinédzser kora óta a legjobb póker oldalak mellett teszi le a voksát. Pókerjátékosként több millió dollárt nyert már, de állítólag a 2010-es évek elején kiderült róla, hogy illegális pókerjátszmák során nagy téteket forgatott, és pénzt sikkasztott egy csaló befektetőtől.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek