Starity

Megérkezett a Linkin Park újdonsága, a Heavy Is the Crown

Ma, 09:19   |   Szerző: LexiCobain

Az új szeremény az együttes novemberben megjelenő nyolcadik albumának előfutára.

hirdetés
Megérkezett a Linkin Park újdonsága, a Heavy Is the Crown
Fotó: Facebook / Linkin Park

A Linkin Park éppen 20 nappal ezelőtt, szeptember 5-én jelentette be visszatérését és egyúttal bemutatta új frontasszonyát, a Chester Benningtont váltó Emily Armstrongot, valamint a Rob Bourdont váltó Colin Brittain dobost. A frontembere halála után hét éves szünetet tartó formáció azon az estén játszotta először közönség előtt új dalát, a The Emptiness Machine-t, ezúttal pedig a Heavy Is the Crown című szerzménnyel ismerkedhettünk meg, melyek már az új, november 15-én, From Zero címmel megjelenő stúdióalbumukat hivatottak népszerűsíteni.

Ugyan a rajongók vegyes fogadtatásban részesítették az új énekesnőt, az vitathatatlan, hogy hangjában igenis rengeteg potenciál van, remekül kiegészíti Mike Shinodát és máris beilleszkedett a Linkin Parkba. Nem célja elődjét, Chestert utánozni, a régi dalokba is inkább saját stílusát adja bele, de láthatóan a „recept” az új „hozzávalóval” is működik, hiszen az együttes teltházas koncerteket ad visszatérése óta.

Minél többet dolgoztunk együtt Emilyvel és Colinnal, annál jobban élveztük világszínvonalú tehetségüket, a társaságukat és a velük együtt alkotott dolgokat. Nagyon erősnek érezzük magunkat ezzel az új felállással, valamint a vibráló és energikus új zenével, melyet együtt készítettünk. Összeszövi azokat a hangzási érintkezési pontokat, melyekről ismertek vagyunk és még mindig fedezünk fel újakat

nyilatkozta a közelmúltban Mike az új tagok csatlakozása kapcsán.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek