Starity

Szakértők szerint elhagyta magát Taylor Swift szerelme

Ma, 12:23   |   Szerző: Four

Kellemetlen kritika érte Travis Kelce-t a legutóbbi teljesítményével kapcsolatban.

hirdetés

Kínos kritikát fogalmazott meg Travis Kelce-vel kapcsolatban Todd McShay, az ESPN egykori tudósítója. A szakember szerint a sportoló visszaeső teljesítményének az lehet az oka, hogy "nincs formában."

Minden tudósításban, minden félidei közvetítésben, amit az utóbbi pár hétben láttam... mintha nem lehetne kimondani, hogy elhagyta magát, és hogy offszezonban végig partizott, és a világ egyik leghíresebb emberével utazgatott. Szeretném, ha megnéznétek róla egy szezon előtti képet 2022-ből, meg egyet a mostani szezon előttről - mintha nem is ugyanaz az ember lenne. 

- mondta a Kansas City Chiefs játékosáról, majd így folytatta: 

Kelce-vel kapcsolatban a lényeg az, hogy ugyanolyan tiszteletet kap és ugyanúgy nyilatkoznak róla, mint régen, pedig ő maga sportolóként nem a régi. 

McShay hozzátette, hogy a háromszoros Super Bowl-bajnok minden bizonnyal formába hozza magát a szezon alatt, mert "hihetetlen versenyző és az egyik legjobb".

Kelce egyébként nyáron valóban elkísérte Taylor Swiftet az európai turnéja számos állomására, illetve tavasszal hosszabb vakációra mentek a Bahamákra. Egyesek szerint azonban pont a sportoló volt rossz hatással az énekesnőre a folyamatos partik és részegeskedés miatt.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek