Starity

Ezt a szigorú szabályt kell betartania azoknak, akik hivatalosak Mary-Kate és Ashley Olsen divatbemutatójára

Tegnap, 20:28   |   Szerző: Four

A két híresség elképesztően privát, és ez egyaránt igaz a bemutatóikra is.

hirdetés

Ashley és Mary-Kate Olsen már rég visszavonult a nyilvánosságtól és minden idejüket The Row nevű divatmárkájuknak szentelik, amely mára egyet jelent a "csendes luxus" fogalmával. 

A 2025-ös tavaszi kollekciót szeptember 25-én mutatták be Párizsban, ám fotókat nem igazán láthatunk a kreációkról, mert Olsenéknek van egy fontos kikötésük, amelyre jóval a bemutatók előtt felhívják a meghívottak figyelmét: tilos felvételeket készíteni az eseményen. 

Amellett, hogy így még titokzatosabbnak tűnik a márka, a "digitális detox" jegyében a vendégek fellélegezhetnek és csakis a divatbemutatóra koncentrálhatnak. 

Ez a kérés ugyan elég ritka szokott lenni a divathéten, de nem csak a civileknek, hanem a sztárvendégeknek is engedelmeskedniük kell, Párizsban például többek között a Vogue nagyasszonya Anna Wintour, illetve Kendall Jenner és Rosie Huntington-Whiteley is tiszteletét tette az eseményen - telefon nélkül.

Ha nem is örökíthetik meg a kreációkat, jegyzetelni attól még szabad, sőt, külön jegyzetfüzetet és tollat biztosít a The Row a meghívottaknak, ahová leírhatják, melyik darab tetszett meg nekik a legjobban. 

Az évek során egy másik rendhagyó szokást is magáévá tett a márka: telefonozni nem, de enni viszont lehet, külön kis tasakokban uzsonnát szolgálnak fel a meghívottaknak, tavaly például csokoládé, körte, kávé és japán tea is fogyasztható volt, idén pedig sütemény, illetve vaj és egy kis szelet kenyér segített azokon, akik éhesen érkeztek. 

Embed from Getty Images

via People

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek