Starity

Sorozat készült volna a Modern család egyik kedvenc párosának vidéki életéről

Tegnap, 19:23   |   Szerző: Four

Az egyik közönségkedvenc páros kapott volna spinoffot, de a csatorna nemet mondott.

hirdetés

Sokaknak összeszorult a szíve, amikor debütált a Modern család legutolsó epizódja, a mozaikcsalád vicces és megható kalandjairól szóló produkció ugyanis elképesztő népszerűségre tett szert. 

Ezért nem értette a Camet alakító Eric Stonestreet, hogy miért nem mondott igent az ABC csatornája a spinoffra, amely az ő és a Mitchellt alakító Jesse Tyler Ferguson karakterének vidéki életéről szólt volna. 

Chris Lloyd és pár másik író készített egy nagyon jó forgatókönyvet, amely arról szólt, hogyan élünk Jesse-val Missouriban. Nemet mondott rá a csatorna, azt mondták, nem akarják elkészíteni. 

- nyilatkozta Graham Bensingernek. 

A színész bevallotta, nagyon rosszul esett neki a visszautasítás, és Jesse illetve a forgatókönyvírók is megbántódtak:

Azt hiszem, Jesse és én úgy éreztük, öregek vagyunk, és nem vagyunk érdemesek arra, hogy újra a karaktereink bőrébe bújjunk. Fájdalmas érzés volt. Imádom a karakterem, imádom Jesse-t. Nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, csodás volt köztün a kémia. 

- mondta, és hozzátette, szerinte telitalálat lett volna a sorozat:

Nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna sikeres, mert az egyik olyan alkotó készítette, aki egész idő alatt része volt a sorozatnak, ami többek között miatta lett olyan jó. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek