Starity

Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét

Tegnap, 22:01   |   Szerző: Four

A színésznő nagyon szeretett volna szerepelni a Harry Potter-filmekben, de nem válogatták be.

hirdetés

Meglepő dolog derült ki Saoirse Ronanről: a színésznő nagyon szerette volna megkapni a Harry Potter-filmek egyik népszerű karaktere, Luna Lovegood szerepét, de túl fiatalnak bizonyult a castingon, így Evanna Lynch kapta meg 2007-ben a lehetőséget. A színésznő Jimmy Kimmel műsorában bevallotta, máig nem tette túl magát ezen:

Vannak projektek, amikről lemondasz, aztán megjelennek és azt gondolod: "Ó te jó ég, nem volt jó döntés a részemről." De azt hiszem, amit a legtovább sajnáltam... nem utasítottam vissza, csak nem kaptam meg a szerepet. Igen, vesztettem, ez egy visszatérő dolog az életemben. 

- viccelődött a sztár, majd így folytatta:

Évekkel ezelőtt én is akartam Luna Lovegood szerepét, mert ő egy ír karaker, tehát rengeteg ír jelentkező volt, tényleg fél Írország ott volt a meghallgatáson - és tudtam, hogy nem fogom megkapni, mert túl fiatal voltam, de legalább felolvashattam egy jelenetet, ami később benne volt a filmben, és ez egy nagyon menő dolog volt. 

- mondta. 

Korábban kiderült, Lynch számára szó szerint életmentő volt a szerep, mert akkoriban komoly étkezési zavarokkal és ezáltal öngyilkos gondolatokkal küzdött. Elmondása szerint J.K Rowling hatására (akivel egyébként levelezett is) döntött úgy, hogy igenis élni akar, és jelentkezett Luna szerepére, amelyet sikeresen meg is kapott.

Embed from Getty Images

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek