Starity

Dylan O'Brien a korábbi baleseteről beszélt

Tegnap, 08:43   |   Szerző: SzilviD

Dylan O'Brien közel egy évtizeddel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett Az útvesztő forgatásán, elárulta, hogyan hatott rá.

hirdetés
Dylan O'Brien a korábbi baleseteről beszélt
Fotó: Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

2016. márciusában Dylan O'Brien súlyosan megsérült Az útvesztő: Halálkúra forgatásán. Az egyik akciójelenet közben elütötte egy autó. Egy jármű tetejére szíjazva forgatott, de egy fékezés miatt leesett róla, és a másik autó alá került. Súlyos sérüléseket szenvedett, agyrázkódást, többféle törést (köztük arccsonttörést) és zúzódásokat. Most megszólalt a balesetéről: 

Ez az eset megváltoztatta az életemet. Mondhatni, mindenhez másképp álltam hozzá, különösen ami a forgatáson helytállást illeti. A kultúrában nagyon elterjedt, hogy a fiatal színészeket irányítani kell, és ezt úgy igyekeznek elérni, hogy mindig azt mondják: »Ó, ne legyél nehéz eset. Ne legyél egy púp a hátamon. Vagy panaszkodsz, nehézkesen viselkedsz?« Ilyen dolgokat mondanak

- mesélte.

A baleset után megtanultam, hogy ne keverjem össze az önmagamról való gondoskodást és az önmagamra való odafigyelést. Ne hagyd, hogy úgy manipuláljanak, hogy azt gondold, hogy nehéz eset vagy, mert visszagondolva arra a napra, tudom, hogy egy 24 éves gyerek voltam, aki aggályokat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan közelítjük meg a dolgokat, és nem hallgatták meg őket, nem tartották tiszteletben. És aztán megtörtént az, ami megtörtént. Minden beszámoló szerint, azt mondanám, hogy az egészet eléggé megúszták.

Megtanulta, hogy magára kell vigyáznia a forgatásokon:

Ez megtanított arra, hogy a nap végén, ezeken a saját hátadat véded, és ez a legtöbb, amire támaszkodhatsz. Most töltöttem be a 33. életévemet. Már 15 éve csinálom ezt. Tudom, hogy milyen ember vagyok, milyen karaktert hozok a forgatásra, hogyan bánok az emberekkel, és hogyan kezelem a munkaterületet, és tudom, hogy nem vagyok nehéz eset. Tudom, hogy nem vagyok seggfej. Tudom, hogy azon a napon próbáltam megvédeni magam, és ezt soha nem felejtettem el. Ez mindig is igaz volt, ezt meg kell tartanom magamban.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek