Starity

Dylan O'Brien súlyosan megsérült az Útvesztő folytatásának forgatásán

2016. március 21. 09:09   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész jelenleg is kórházi ápolásra szorul, így vélhetően nem a beharangozott időpontban kerül bemutatásra a népszerű franchise harmadik része.

hirdetés
Dylan O'Brien súlyosan megsérült az Útvesztő folytatásának forgatásán
Fotó: 20th Century Fox

Márciusban vette kezdetét a nagy sikerű Útvesztő trilógia harmadik és egyben utolsó részének a forgatása, ám máris megtörtént a baj, hiszen a film főszereplőjét alakító Dylan O'Brien balesetet szenvedett az egyik felvétel készítése során. A színésznek egy mozgásban lévő autóba kellett volna beugrania, ám rosszul használta ki az idejét, így az autó elgázolta.

Természetesen a sztárt rögtön kórházba szállították, és sérülései ellátását követően továbbra is kórházban ápolják. Szerencsére nem esett komolyabb baja – néhány törött csontot leszámítva –, de orvosai utasítására még jó ideig nem állhat munkába.

A fentiek következtében a már így is átütemezett forgatások még tovább csúsznak, így egyelőre nem lehet tudni, hogy az Útvesztő: Halálkúrájának premiere mikorra esik pontosan.

Mindenkit szeretnék megnyutatni: igen, Dylan balesetet szenvedett, de rendben lesz, hiszen nincs életveszélyben. A produkciót elhalasztjuk, de nem töröljük. A legfontosabb most az, hogy Dylan felépüljön. Szeretünk, Dylan!!!

– írta a Twitteren a regénysorozat írója, James Dashner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek