Starity

Billie Eilish megfogadta, soha többé nem nyilatkozik a magánéletéről

Tegnap, 15:36   |   Szerző: Four

Az énekesnő kijelentette, soha többé nem akarja kitárgyalni sem a magánéletét, sem a szexualitását.

hirdetés

Billie Eilish egyvalamit biztosan megbánt az életben: hogy bepillantást engedett a magánéletébe. Az énekesnő a Vogue novemberi számában arról mesélt, ma már másképp döntene. 

Azt kívánom, bárcsak senki sem tudna semmit szexualitásomról vagy a magánéletemről. Soha, soha, soha többé. És azt remélem ez most már így is lesz. És a szexuális hovatartozásomról sem fogok soha többé beszélni. Arról sem, hogy kivel randizom. 

- mondta, és hozzátette, úgy érzi, "az élet nem fair vele szemben" abból a szempontból, hogy hamar fel kellett nőnie a hírnév következtében.

Nőnek lenni folyamatos csatázást jelent, örökké. Főleg, ha fiatal nő vagy, akit nagy nyilvánosság ért. Nagyon nem fair. Kiderült számomra, hogy valójában fiatal vagyok, és előttem áll az egész élet. Talán azért, mert nagyon fiatalon lettem híres, elfelejtettem, hogy még mindig fiatal vagyok. Sok szempontból kompromisszumot kötöttem, úgy éltem az életem, mintha 70 éves lennék. Nemrég jöttem rá, hogy nem feltétlenül kell ezt tennem. 

- mondta.

Eilish tavaly decemberben coming outolt, majd később elárulta, a "Luch" című száma megírásakor jött rá, hogy mindig is a nőkhöz vonzódott. Ezt megelőzően majdnem egy évig élt kapcsolatban a zenész Jesse Rutherforddal.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek