Starity

J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk

Ma, 11:58   |   Szerző: Four

Az énekesnő első férje szerint a rapper volt az oka annak, hogy tönkrement a házasságuk.

hirdetés

Ojani Noa, Jennifer Lopez első férje már korábban is nyilatkozott arról, miért érhetett véget a házasságuk. Az egykori pincér 1997 és 1998 között volt az énekesnő férje, és nemrég érintőlegesen említette, hogy P. Diddy elég negatív hatással volt a kapcsolatukra. Most a "Despierta América" vendégeként kijelentette, egyenesen a rappert hibáztatja azért, hogy ilyen rövid ideig tartott a frigyük. 

A válás részben Diddy hibája volt. Amikor a Sony milliókat fizetett Jennifernek, kiderült, Puffy lesz az egyik producere több dalnak is, amik az "On The 6" című lemezén megjelentek. Diddy írta és ő volt a producere a "Feelin So Good" című számnak. 

- mondta, majd így folytatta:

Ekkor kezdődtek a hazugságok, a megtévesztés, és a különválás. 

Noa szerint a házasságuknak az sem használt, hogy távkapcsolatban éltek: ő Los Angelesben ügyelte az étterme megnyitóját, Lopez pedig New York és Florida között ingázott a lemeze elkészítése közben. 

Diddy és J.Lo egyébként 1999-ben összejött és 2001-ig egy párt alkottak. Az énekesnő elég szűkszavúan nyilatkozott a kapcsolatukról, utólag azonban kérdéses, hogy őt is bántalmazta-e a rapper, aki jelenleg letartóztatás alatt áll, mert kiderült, hogy nem csak brutálisan verte az egyik barátnőjét, de az általa szervezett partikon elkábította és megerőszakolta a vendégeket.

Embed from Getty Images

via Entertainment Tonight

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek