Starity

Selena Gomez igyekszik mindig magát adni

2010. december 26. 10:10   |   Szerző: TheBettyna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves tinisztár, Selena Gomez elárulta, hogy mivel már szinte felnőtt, csak magát akarja adni, nem akar más emberre hasonlítani, a maga ura szeretne lenni.

hirdetés
Selena Gomez igyekszik mindig magát adni

A 18 éves tinisztár, Selena Gomez elárulta egy interjújában, hogy – mivel már elég idős, szinte már felnőtt – nem akar más emberre hasonlítani, csak magát akarja adni.

„Amikor fiatalabb voltam, mindig a legjobb barátomra akartam hasonlítani, mert benne láttam meg a tökéletes embert, hiszen mindig kedves volt velem, valamint mindig megosztottuk egymással a ruháinkat, nyakláncunkat, pontosan ugyan az kellett nekem is, mint neki” – magyarázta az A Year Without Rain énekesnője. Nem kizárt, hogy e mondat kifejtésekor egykori legjobb barátnőjére, Demi Lovatóra gondolt, hiszen ezek a cselekmények nagyon hasonlítanak kettőjük barátságának tulajdonságaira.

„Végül pedig rájöttem, hogy én a saját magam ura vagyok, és hogy valójában semmi közös tulajdonság nincs a csodált személyemben és bennem” – folytatta az énekesnő.

Selena a közelmúltban azt is elmondta, hogy saját magában bízik a legjobban, így egyre erősebbnek érzi magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek