Starity

Apja miatt lett harmadik Király L. Norbi?

2010. december 28. 13:01   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy Király L. Norbi legádázabb ellenszurkolója saját édesapja volt az X-Faktor című tehetségkutató alatt. Állítólag Király László arra próbálta győzködni szomszédait, hogy ne támogassák fiát.

hirdetés
Apja miatt lett harmadik Király L. Norbi?

Az X-faktorban feltűnt énekesnek egyáltalán nem volt könnyű gyermekkora. Apja kilencéves korában elhagyta, s ezután nem is kereste fiával a kapcsolatot. Norbi tizenötéves kora óta nem találkozott édesapjával, sőt, nem is beszélt vele. Az énekes megbocsátani ugyan nem tud, ám nem szeretne gyűlölködni sem, ezért inkább próbálja kizárni életéből a férfit. Azt azonban még ő is hitetlenkedve fogadta, hogy apja a műsor alatt fia ellentáborának megszervezésén dolgozott.

„A napokban találkoztam egy ismerősömmel, aki ugyanazon a lakótelepen lakik, ahol Laci, s meglepő történetet mesélt. Elmondta, hogy amikor a tévében ment az adás, Laci felkerekedett, körbekopogtatta a szomszédokat, illetve az egész környéket. Mindenkit megkért, hogy ne szavazzon rám, mert szerinte nem érdemlem meg” – mesélte a Bors című lapnak Norbi.

A kaposvári fiú saját bevallása szerint nem haragszik édesapjára, csupán értetlenül áll az események előtt.

„El sem tudom képzelni, miért csinálta az egészet. Mire volt ez jó? Az az érzésem, hogy úgy gondolkodik: ha nekem nem jó, a fiamnak se legyen az. Sosem bántottam, inkább nem is nyilatkoztam róla semmit” – mondta az X-faktor harmadik helyezettje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek