Starity

Vecának nem kell Nikolas szerelme

2010. december 29. 13:01   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra és újra felbukkan az a híresztelés, miszerint Veca és Nikolas között több van, mint barátság – erre vagy az X-Faktor második helyezettje, vagy az énekesnő szokott rácáfolni. Most viszont Nikolas vallott.

hirdetés
Vecának nem kell Nikolas szerelme

Vecának nem kell Nikolas szerelme – állítja a Blikk napilap hatalmas szalagcímmel a címlapon. Korábban Nikolas már rácáfolt a pletykára, ami még a tehetségkutató műsor elején bukkant fel; most azonban úgy tűnik, az X-Faktor második helyezettje elképzelhetőnek tartja a Vecával való közös párkapcsolatot.

Az énekes a Fókusznak árulta el, hogy nem tartja kizártnak azt, hogy egyszer majd egy pár lesznek a tehetságkutató legjobb női énekesével, Janicsák Vecával. A fiú kijelentése azért is meglepő, mert eddig rendkívül visszafogottnak ismerte meg az ország, így az ő esetében ez a mondat akár felérhet egy szerelmi vallomással is.

„Mi nagyon megszerettük egymást Vecával, nagyon jó barátok lettünk. Érdekes, hogy létezik barátság férfi és nő között, azt viszont majd az idő eldönti, hogy ez a barátság marad-e vagy átalakul mássá” – mondta Nikolas.

Azonban Veca - akinek (népszerűségének hála) szintén megjelent Az első X – 10 dal az élő show-ból lemeze a három döntős mellett –, aki a műsort a legjobb női énekes címmel zárhatta, egyértelmű célzással mondhatni kosarat adott Nikolasnak. „Nagyon jó barátok vagyunk, ennyi és semmi több. lehet, hogy Nikolas egy kicsit félreérthető volt, de ez csak barátság” – szögezte le határozottan Veca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek