Starity

Diane Kruger nem veszi komolyan a divatot

2011. január 01. 20:08   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Divatmodellként indult Németországból, mára már egy világ kedvence lett. A divattervezők múzsája, emellett ígéretes tehetség a színészet terén. Az indiai Vogue-nak az egyik leghíresebb óragyártójával való kapcsolatáról is mesélt.

hirdetés
Diane Kruger nem veszi komolyan a divatot

A vörös szőnyegen és azon kívül is könnyed stílusáról ismert, úgyhogy nem csoda, hogy Diane Kruger a világ egyik vezető óramárkájának múzsája. Diane már egész fiatalon ismerkedett meg a Jaeger-LeCoultre karórákkal és azóta is kedveli eme becses darabokat.

A mamám egy Jaeger-LeCoultre karórával lepett meg a 18. születésnapomon és még mindig megvan. Időtlen. Két évvel ezelőtt, az egyik filmemet vetítették a Velencei Filmfesztiválon és egy különleges ékszerdarabra volt szükségem, ami passzol a ruhámhoz is. Láttam egy karórát a Jaeger Coultre-tól, azonnal beleszerettem. Szeretem a karóráikat különlegesek és nagyon elegánsak. Csodálom a márka szaktudását és hogy tudják, mit, hogyan kell tenniük” – mesélte az indiai Vogue riporterének.

Diane nemrégiben a cég egyik műhelyébe is ellátogathatott, ahol közelebbről is megismerte az egyedi karórák készítésének módját.
„Hihetetlen volt! Teljesen megváltoztatta azt, ahogy most az órákra tekintek. Annyira lenyűgözött az a pontosság, idő és szaktudás, amivel egy JLC-órát elkészítenek. Meghatott az alkalmazottak odaadása és szeretete a munkáik iránt” – nyilatkozta izgatottan a lapnak.

A színésznő egyedi stílusáról ismert, így gyakran felvetődik a kérdés: Ki az igazi Diane Kruger – az egyszerűen sikkes lány vagy a vörösszőnyeg-díva? „A stílusom klasszikus, de mindig van egy bizonyos határvonal. Szeretek kockázatokat vállalni és szórakozni a divattal. Nem igazán veszem komolyan” – magyarázta.

A korábbi divatmodell Németországban nőtt fel, a divatban pedig Karl Lagerfeldet, Coco Chanelt, Romy Schneidert – osztrák színésznő – és Calvin Kleint tartja a legnagyobb ikonoknak.

A mára már hollywoodi szépséggé avanzsált színésznő jelenleg több projekten is munkálkodik: „Van egy francia filmem, a Lily Sometimes, ami ennek a hónapnak az elején indult a mozikban. Januárban lesz egy amerikai film, az Unknown Withe Male, melyben Liam Neeson és January Jones is feltűnik.”

Visszatérve az eredeti témára, az interjút végül egy kedves gondolattal fejezte be a színésznő: „Egy fantasztikus karóra nemcsak az időt árulja el, hanem segít meghatározni a stílusod, és egy olyan darabbá válhat, mely örök időkre a családodban marad.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek