Starity

Tini Lady profilja

Tini Lady white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. április 04.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • augusztus 24.
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenélni, koncertre járni, sportolni, írni, olvasni, tvzni
  • Zenei stílusom
  • könnyűzene - grunge, beat, rock, pop, metál, jazz,
  • Imádom
  • HP, SzJG, Cold Case, Criminal Minds, Bones,
  • Utálom
  • a kétszínű embereket, a béna zenéket, unalmas embereket
  • Kedvenc sztárjaim
  • Emma Watson Candice Accola Audrey Hepburn J. K. Rowling

Big girls don't cry.

Tini Lady
Utoljára aktív: 2014.05.02. 19:07Státusz módosítva: 2014.02.17. 19:07

Mi újság nála?

2014.03.13. 20:08Tini Lady és mostantól barátok

2013.11.01. 21:09Tini Lady új kedvence Jon Bon Jovi

2013.10.29. 17:05Tini Lady új kedvence Steven Adler

2013.10.29. 17:05Tini Lady új kedvence Izzy Stradlin

2013.10.29. 17:05Tini Lady új kedvence Slash

Bemutatkozás


Hahi:):*

Amit rólam nagyon fontos tudni: zenefüggő, sorozatbolond, lakkmániás, sportmegszállott, grunge-os, street styler, fashionista, Belieber, extrém-lány, rocker angyal. :) Elvileg irtó aranyos vagyok, úgy nagyjából mindenkivel, de néhanap ölök a bunkóságommal. Mivel a "mai világban" nem az a fontos egy ember megismerésénél, hogy milyenek a belső tulajdonságai, hanem az, hogy néz ki, milyen zenét szeret, mennyi pénze van és hány pasija volt eddig, ezért le kell lombozzak sok mindenkit, én máshogy vagyok rib*nc. Sokak szerint azért, mert grunge-ban teperek, régi zenét szeretek, nem pózerkedésből hordok zenekaros pólókat és valamiért a srácok jobban bírnak, mert nem teszek ki mindent a kirakatba és nem játszom az eszem a két kiló vakolat alatt. Sorry! :)

Rólam

Mint mondtam, imádom a zenét. Egész pontosan a zene a mindenem. Éjjel-nappal szól valami, ha valamit megszeretek, azt rongyosra hallgatom. Ez nemcsak a zenével van így, hanem a filmekkel és a sorozatokkal is. Maximalista, realista, optimista vagyok, a feladás nem igazán szerepel a szótáramban. Okosnak tartom magam, vagyis inkább ravasznak, magabiztos vagyok, céltudatos, eogista. ^^ Sokan szerint gonosz vagyok, mert vannak olyan céljaim is, aminél nem érdekel az a bizonyos járulékos kár. De amúgy tényleg édes vagyok, kedves és nagyon imádom a környezetemben lévő barátokat, családtagokat és mindenki, aki megérdemli. :) Hippinek is lazán elmennék, tipikusan fesztiválózó lányka vagyok. ;)

Akikre felnézek

Hogy őszinte legyek, ide sok mindenkit megemlítenék, csak akkor hosszú lenne a profilom. Azt hiszem most elég lesz kiemelni számomra három olyan személyt, akik igenis meghatározták számomra az elkövetkezendő életemet. Nem tudnám megfogalmazni miért, de mindegyikük tett valamit azért, hogy olyan legyek, amilyen.

J. K. Rowling

Szerintem nincs olyan élő ember a földön, aki ne hallotta volna életében legalább egyszer a nevét az írónőnek. Most is épp a Harry Potter első része megy a TV-ben, persze itt ülök előtte és nézem. Azzal, hogy megírta a HP köteteket, nekem felbecsülhetetlen élményeket adott. Egész egyszerűen imádom és a mai napig várom, hogy megjelenjen egy levél a lábtörlőndkön. :)

Marilyn Monroe

Őróla tényleg nem tudom elmondani, hogy mégis miért tartom a példaképemnek. Egész biztos nem az életmódjáért. Sokkal inkább azért, amilyen kisugárzással rendelkezik ennyi év távlatából is. Mindenesetre Norma jane Baker tett róla, hogy mindenképp hasonlítani akarjak rá. :)

Emma Watson

J. K. Rowling után ezen bárki csodálkozik? :) Emmát amióta ismerem, nagyon szeretem. Kitartó, tehetséges és mindig példaértékű életmódot folytatott, lehet akármilyen nagy sztár. Mind stílusában, mind színészi tehetségében nagyon szeretem és tisztelem őt.

Amúgy itt még megemlíthetném Nina Dobrevet, Candice Accolát, a Guns N' Roses-t, a Rolling Stones-t, a The Beatles-t, a Nirvánát, a Ramonest és még sok-sok mindenkit, akik szinte minden nap a gondolataimban terpeszkednek.

Zene

Nos, a zene... Ezen nagyon sokat kell gondolkoznom. Tulajdonképpen a '20-as ébektől kezdve napjainkig rengeteg mindent szeretek, előzőleg ki lett emelve jó néhány banda. :)

Rolling Stones, Guns N' Roses, The Pretty Reckless, Justin Bieber, The Beatles, Nirvana, The Ramones, Kesha, Madonna, Bryan Adams, Rihanna, AC/DC, The Doors, Bob Marley, Aerosmith, Jimi Hendrix, Lady Gaga, Bruno Mars, Lana Del Rey, Eminem, Taylor Swift, Christina Aguilera, Britney Spears, Miley Cyrus, Pitbull, Katy Perry, Maroon 5, Kat Graham, Michael Jackson, Austin Mahone...

Érdekes ízlésem van, ez tény, de én ezekt szeretem ezeket hallgatni, aki pedig ezért leszól(na), elárulom, minden ilyesmi lepereg rólam, ha eddig nem jöttél volna rá. :)

Filmek

A kedvenceim rublikából már sok mindenkinek leeshetett sok minden, de azért itt is írok valamit, ha már csináltam hozzá külön fotót is. :P Nagyon szeretek filmet nézni, sok kedvencem van, legyen szó akármilyen témáról. :) 

Harry Potter, Pitch Perfect, Titanic, Vasálarcos, Taxi, Never Say Never, Twilight, Éjszaka a múzeumban, Les Miserables, The Great Gatsby, Több mint testőr, Sötét lovag, Sötét Lovag, Holiday, Columb, Rambo, Rocky...

Sorozatok

Sorozatbolond, mint már említettem. ;) Igazából a krimiket preferálom meg a Sci-fiket. :) Íme!

Dr. Csont, Gyilkos elmék, The Carrie Diaries, CSI: New Yorki helyszínelők, Gossip Girl, Glee, Jane Eyre, Döglött Akták, The Originals, Zöld Íjász...

Könyvek

Nagyon szeretek írni, ugyanígy olvasni is. :) Igaz nem sok minden tetszett meg eddig, de ami igen, az már szétesik a sok olvasástól. :)

Harry Potter /ki gondolta volna/, Szent Johanna Gimi, Carrie Naplója, Bábel, Mi a baj lányok?, Airhead, Bad Girl, A nagy Gatsby, Jane Eyre, Csitt-csitt...

Utószó

Nagyon elvarázsolt lány vagyok, ezt tudom is magamról. Igazából a nemtörődömség mintaképének vallom magam, mert ami nem érdekel, azzal nem is foglalkozom. Aki meg akar kedvelni, az rá fog jönni hogyan tegye, aki meg felszínesen próbál velem "barátkozni" azt előbb utóbb úgyis elküldöm a fenébe. :D Nem függök másoktól, és ami a legfontosabb nem is szorulok rá. ^^ Ha kíváncsi vagy egy ilyen önző, ördögre, nyugodtan írj nekem levelet! ;)

LAS VEGAS, PARIS, NEW YORK, NEW ORLEANS, LOS ANGELES

Csak rosszat halljak! xx

Randomképek

Kedvenc bandám
Szőke szépség ^^
Emma ^^
Egyik példaképem
The Beatles
Retro :)

Barátok

Alexa555
Alexa555

visszatérő vendég

Necros
Necros

Cara is my Mistress

Éowyn
Éowyn

a Nazgúlok Réme

Üzenőfal

lilo_rmn szia:)Szavaztam,mert valami nagyon jó a profilod,vannak közös kedvencek is..tényleg tetszik:)

2014.08.08. 16:04

szia,szavaztam

2014.07.09. 17:05

Fannycska999 Szia! Nagyon szép a profilod és jó zenéket hallgatsz, ezért szavaztam!

2014.04.30. 15:03

Miss.Vicious Szia :) szavazta mivel gyonyoru a profilod és van bennunk pár kozos pl: én is szeretem a Vd-t,Gossip Girlt,Audreyt,Jimi-t,és utálom Selena Gomezt :)

2013.10.26. 01:01

SzanduSs98 Szia.Szavaztam ,mert nagyon jó a profilod. :)

2013.07.23. 17:05