Starity

lilo_rmn profilja

lilo_rmn  
  • Statisztika
  • 1 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 5 barátja van
  • 7 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2014. augusztus 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • november 02.
  • Lakhely
  • Heves megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • imádom a zenét,sorikat-filmeket,szeretek olvasni,táncolni,Forma-1
  • Zenei stílusom
  • mindenféle zenei stílust meghallgatok:)
  • Imádom
  • tumblr minden mennyiségben
  • Utálom
  • hazug-rosszindulatú emberkék , és ha akadozik egy film:D
  • Kedvenc sztárjaim
  • Palvin Barbara Fluor Tomi Szabó Zsófi Dukai Regina

It's just a bad day not a bad life!

lilo_rmn
Utoljára aktív: 2014.11.15. 21:09Státusz módosítva: 2014.09.24. 20:08

Bemutatkozás

Sziasztok!:)

Őszintén megvallva nem igazán tudom hogyan kezdjek bele.De azthiszem most le kellene írnom egy két infót magamról,mert hát végülis nem elég ha csak elolvasod az ember adatlapját ,lecsekkolod a képeit ..Ettől még nem ismersz meg(persze senki sem ismer igazán haha) de legaláb  megtudsz egy két infót rólam.Nem tudom,hogy keveredtél ide de ha már itt vagy és van időd , kedved olvasd el a bemutatkozásom ,valamint a bal oldali sávot néhány plusz infóért!:)

Nos,egy átlagos tinédzser vagyok a tinik nagy nagy tömegéből.Ugyanúgy panaszkodok ,ugyanúgy vannak titkaim tehát én is csak egy vagyok. A nevem Lili,15 éves ,városi lány vagyok.Azthiszem szerencsésnek mondhatom magam,mert van egy szerető családom és remek barátaim,akikkel néha van egy kis vita ,de hát ez elkerülhetetlen egy jó baráti kapcsolatban nem igaz?:) 

                                                          

Na de térjünk is a lényegre: 
A sorozatokkal kezdeném.Tudni kell rólam,hogy sok sorozatot néztem/nézek de nem sok sorozat van amit végig is néztem:D Erre logikus magyarázatot nem tudok adni,azthiszem a legtöbbet amiatt nem nézem meg , mert 40 percesek és feliratosak.Ez a párosítás nálam megöli azt a sorit,mert általában esténként nézek sorozatokat és így nem igen van erőm arra,hogy hulla álmosan 40 percen keresztül a feliratra koncentráljak.Értitek:D Ettől függetlenül ha egy sorozat nagyon megtetszik,mint például a TVD nem hagyom abba amiatt,mert a 3.évadtól feliratos.Mostanában viszont inkább nézem a hosszabb epizódos sorikat ,mint a 20 perceseket.Változott a véleményem.Mostmár szívesen megnézek ilyen sorikat is. Akkor most fel is sorolnék párat a sorik közül.

Amelyeket néztem/nézek:
-Csacska angyal: Azthiszem ez volt az első sorozat amit néztem.Ekkor kezdődött el nálam ez a dolog.Nővéreim nézték a tv-ben még anno.Általában én is néztem velük.
-Narancsvidék: Életem azthiszem eddigi legjobb sorozata.Ezt is a nővéreimen keresztül néztem.Kedvenceim egyike.
-Így jártam anyátokkal: Mint az előző kettőt ezt is az egyik tesóm mutatta:D Neten néztem meg minden részt. Hát a kilencedik évadot véleményem szerint elrontották.Nagyobb durranásra számítottam.Ettől függetlenül nagyon szerettem az első 4-5 évad nagyon jó volt.Nem is beszélve Neil Patrick Harrisről aki nagyszerűen alakította szerepét!
-Gossip Girl: Ez az a sorozat amelyet nem néztem végig,mert feliratos volt:DD Persze már tudom mi a sztori vége ,de azért a terveim között van,hogy folytatom ott ahol abbahagytam:)
-Trophy Wife: Érdekes módon ez nem szinkronos ráadásul nem is feliratos.Just angol.Mégis néztem.Nagyon jó kis sorozat.Vicces ,laza.Ezt is abbahagytam , mert suli közben néztem és mindig le kellett töltenem ,nem volt időm nézni.De ezt is folytatom természetesen!:) Csak ajánlani tudom!
-Pretty Little Liars: Vagy 3-szor újrakezdtem.Sose tudtam,hol tartok:D Jelenleg a 4. évadnál tartok ,de amikor tudom csak nézem:) 
-90210: Istenem micsoda sorozat! 
-Tuti gimi: Aki ismeri az tudja ,hogy valami eszméletlen jó sorozat! Szerintem erről nem is kell beszélnem.
-Glee: Nem rég kezdtem el nézni.Eszméletlen.
-Született Feleségek: Egyik legjobb sorozat azt gondolom.
-Hollywood Heights:Micsoda sztori. Érdekes,hogy egy évadba sűrítették ha jól emlékszem 5 évadnyi epizódot.Nem bánnám ha lenne folytatása.Nagyon jó sori volt:)
-Carrie naplója: Nagyon kis aranyos sorozat. Austin Butler <3 
-Kínos: Nagyon jó kis sorozat.Azthiszem folytatom:D
-Szívek Szállodája: Ezt a nagyon ari sorozatot a tv-ben szoktam nézni,nagyon szeretem:) 
-Teen Wolf: Bevallom csak egy részt láttam,de kicsit illúzió romboló,de attól még nézni fogom:)
-Young&Hungry: Ugyebár ez egy új sorozat.Valami remek sori.Tele poénokkal nagyon tetszik:3
-Vámpírnaplók: Rengeteg jó dolgot hallottam róla.Aztán egyszer suli időben persze elkezdtem nézni.Hát abba is maradt:D Aztán már annyira elszerettem volna kezdeni ,hogy úgy körülbelül 2 hónapja elkezdtem nézni.Mit ne mondjak. Pár nap alatt kivégeztem egy évadot(suli időben ráadásul).Kedvenc sorozatom.<3 
Azthiszem a sorozatokról ennyit.Lehet kihagytam egy-kettőt. Ezek mellett persze sok Disney-s és Nickelodeon-os sorozatot néztem.Néhány mai napig kedvencem : iCarly, V mint Viktória és a Sam és Cat. Ezeket csak a tv-ben nézem néha néha:D Régen nagyon szerettem a :Sonny a sztárjelöltet,h2o-t,Jonast ,A varázslók a Waverly helyből és még sok sok ilyen sorit:D 

Kedvenc jeleneteim a TVD-ből:
Elena és Damon tánca az első évadban.Akkor lettem azthiszem Delena fan.



A másik kedvencem Klaus és Caroline :




Szerintem ezzel el is árultam kik a kedvenceim!:)

Akkor térjünk át a filmekre.Mostanában mániám,hogy minden este megnézek egy filmet.Persze ennek hátrány az,hogy bealszok rajtuk így kb a felétől nem tudom mi történik.Ettől függetlenül persze rengeteg filmet láttam.Megnézek horrort is,romantikus filmet is,de a kedvencem a vígjáték és a dráma. Személyes legkedvencebb filmem/filmjeim a Most jó , Szerelmünk Lapjai és ki nem maradhat a Lopott idő.Persze,mint mondtam sok filmet láttam már.Néhány film a sok közül: Step up,Honey,Hé haver hol a kocsim?(ezt nagyon szeretem), A szobatárs,Másnaposok1-2-3,Chucky átka,Pomponsrácok,Barátság extrákkal,A mostohaapa,Végső állomás 1,Apafej,Családi üzelmek,Paranormal Activity 1, Felvéve,Szerelem az Alpokban,Förtelmes főnökök(egyszer  mindenképp nézzétek meg),Ilyen az élet,Nagyfiúk 1-2,TED, Csajok bosszúja és még rengeteg film.

Kedvenc színésznő(im):
Leighton Meester, Kat Graham ,Nina Dobrev,Rachel McAdams,Phoebe Tonkin,Jennifer Lopez,Victoria Justice, Eva Longoria, Amanda Seyfried ,Lucy Hale és még sokan mások.
Kedvenc színészeim:
Ryan Gosling,Adam Brody, Channing Tatum,Ian Somerhalder, Neil Patrick Harris,Will Smith és még persze itt is van még sok kedvenc.
                   

Akkor most a zenékről.Imádok zenét hallgatni.Amikor tehetem zenét hallgatok. Mindenféle műfajból vannak kedvenceim.Konkrét műfajt nem igen tudok mondani amit jobban szeretek.Esetleg rap,pop. Mostanában nagyon megszerettem a magyar előadókat.A zenékről nem is tudom mit mondjak.Azthiszem akkor jöhetnek a kedvenceim.
Kedvenc énekeseim/énekesnőim/együtteseim:
Bastille,Diaz,Halottpénz,Majka,Curtis,Avicii,Tyga,Kat Dahlia, Fall out Boy, Sum 41, Milky Chance,Wellhello, Example,James Arthur, Armin van Buuren, Artic Monkeys,Calvin Harris,Klangkarussell,Within Temptation,Mr Missh,Imagine Dragons, Fluor , Justin Bieber és még napestig sorolhatnám.
Na most jöhetnek JB-re , Fluorra és társaikra a "fújj" meg az utálkozó megszólalások,de én azt gondolom,hogy senki sem lehet egyforma. Ízlések és pofonok.Kinek mi tetszik. :) 

Arra gondoltam, most belinkelném a kedvenc számomat.De annyi van nehéz lenne a választás. Úgyhogy valami mostani kedvencet megmutatok nektek:) (Sajnos csak linkelni tudtam,valamiért nem mentette el a youtube-os cuccli a vidit pedig szerkesztéskor kiadta)

https://www.youtube.com/watch?v=ISiGtxsN5d0 

https://www.youtube.com/watch?v=gY3l3AAxLZQ 

 Remélem élveztétek a "kis" bemutatkozásomat. Ha nem hát akkor előre is bocsi,hogy az idődet raboltam. Remélem azért van közös kedvencünk,ha igen jelölj barátnak ,biztos akad közös témánk:) Ha írsz egy üzit azt nem bánnám, sőt!:) Köszönöm,hogy benéztél és szántál rám egy kis időt.Köszönöm ha szavazol rám,ami természetesen vissza is megy! xoxo ,Lili