Starity

selly08 profilja

selly08  
  • Csatlakozott
  • 2010. június 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. június 02.
  • Lakhely
  • Kaposvár
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

"Ooh,baby,do you know what that's worth? Ooh heaven is a place on earth.." <3

selly08
Utoljára aktív: 2011.08.13. 13:01Státusz módosítva: 2010.12.30. 21:09

Mi újság nála?

2011.04.02. 12:12selly08 új kedvence Brooke Hogan

2011.03.08. 15:03selly08 új kedvence Akon

2011.02.28. 16:04selly08 új kedvence Hailee Steinfeld

2011.02.27. 17:05selly08 új kedvence Tori Praver

2011.02.25. 19:07selly08 új kedvence Chanel Iman

Bemutatkozás


Háát Sziia! * :))

Először is köszi,hogy benézel *___* 

Magamróól:

-Imádom a focit.JA ÉS AMÚÚGY LÁNY VAGYOK :D Szinte mondhatnám,hogy az életem.Nagyon sokat lehet tanulni a fociból.És ezt sokan nem hiszik el pedig ígyvan. (: Idén vagyok 8.as és jövőre a gimiben szeretnék a lányfocicsapatban résztvenni. Na az nagyon jóó lenne *-* Bár először is felkéne.hogy vegyenek : D

Ha nem szereted a focit annyira a kvetkező részt nyugottam ugord át ;) addig amíg az "igazából"-lal kezdődő részhez nem érsz.((: Igaz,hogy köbö az egész bemutatkozásom arról szól :D xd (Y)És neharagudj,hogy ennyit írtam fociróól csak itt végre kiirhattam a véleményemet meg ilyenek. : DD ^^

Vannak kedvenc csapataim elsősorban az Fc Barcelona.Ott vannak azok a játékosok akik legjobban elnyerték a tiszteletemet és szerintema világ legjobb csapa,nemcsak foci szempontjából,de emberileg is. (:

A másik kedvenc csapatom a Chelsea. Na ők azok akik nagyon tudnak küzdeni. Legalábbis szerintem. (: Az ő kapusuk simán benn van a kapus top3-ban szerintem. : D Viktor Valdessel és Iker Casillasal együtt.

Attól függetlenül,hogy ezért a két csapatért szinte ölni tudnék(najó nem de azért mégiis :D ) vannak olyan játékosok akik nem ezekben a csapatokban játszanak mégis a kedvenceim:

-Az egész Barcelonát ide sorolhatnáám*__* de kiemelnéém: Messi,Villa,Bojan,Valdes,Puyol,Iniesta,Pedro,Xavi.   Ők azok akiket legjobban. <3

-Didier Drogba: ő Chelsea csatár ((: Sokan mondják,hogy nem jó ember viszont szerintem igenis az.Nagyon sokat kellet küzdenie azért,hogy focista lehessen ráadásul egy ilyen jó csapatban és azthiszem ezért lett ilyen mármint ilyen önfejűű ; )).Viszont ahogy játszik*___* na az nagyon durva.Úgy mozog a pályán mintha az otthona lenne.Mondjuk ennyi idő alatt már biztos az :D a világ egyik ma élő legtehetségesebb játékosa úgy gondolom. (LL)

-Fernando Torres: Háát ő az én kis szeplőős szerelmem*-* Nagyon jóó játékos.A Vb-n nem szerepelt túl jól,de könyörgöm le volt sérülve.Még egész fiatal és jó látni,hogy ennyi idősen ilyen tehetséges :) Ráadásul SPANYOL :D Nagyon szeretem.<3

-Iker Casillas:) a világ ma létező legjobb kapusa és ezt nem csak én gondolom íígy hiszen idén meg kapta az Aranykesztyűűt.(: mellesleg a Spanyolok kapusa akiket szintéén Nagyon szereteek*-* Az egyetlen zavaró tény,hogy a csapata a Real Madrid CF. Viszont nagyon tehetséges és nagyon imáádom*___* (LL)

-Mesut Özil: )) Ő az akit nem régen kedveltem meg.És fura hiszen a vébé* alatt végig Elefántcsontpartnak és a Spanyoloknak szurkoltam s a Németek valahogy szóba se jöttek.Nem rég szerettem meg viszont nagyon.Régen is láttam milyen tehetséges de csak pár hónap óta sorolom a kedvenceim közé ;) Nagyon jó embernek látomxd.ez kicsit ódivatúú de nekem ez fontos. nagyon tehetséges játékos és egyáltalán nincs elszállva magától. (: szeretem az ilyen embereket akik beképzeltek lehetnének mert van mire és mégsem azok. : D (LL)

-Lionel Messi:)) Na őő igazi példakép típus szerintem (:.2010 márciusától az UNICEF nagykövete és segít azokon akiknek szükségük van rá.És ahhoz képest,hogy már hányszor megválasztották a világ legjobbjává mégis mindig tök szerényen nyilatkozik.Behalok azon  ahogy focizik,annyira tehetséges hogy azt már fáj nézni:DD  de komolyaan*-* (LL) 

-David Villa=)) Nagyon-nagyon tehetséges focistaa*__* És amelett,hogy a világ egyik leghíresebb és legjobb focicsapatában játszik egyáltalán nem szállt el magátóól(: . Sőőt kihasználva hírnevét segít a rászorulókon és ez szerintem nagyon dicséretes tőle *-*

Aki nagyon NEM:

-Christiano Ronaldo(N) Na ő az az ember akit ELÍTÉLEK teljes mértékben. Nemtudom de szerintem maga az önteltséég. Viszont ettől függetlenül ELISMEREM hogy nagyon-nagyon JÓ FOCISTA viszont rühellem a gondolkodás módját. Egyedül a tehetsége és a kisfia, C.Ronaldo Jr. (kreatíív xd ) miatt nem utálom teljesen,mert hogy rossz ember az bizonyos. (: Viszont meg tudom érteni azokat akik szeretik hiszen tényleg nagy tehetséég. Az nem száámíít,hogy az Ego-ja kb 40x akkora mint az IQ-ja : DD *__* (NNNNN) Egyépként miatta nem szeretem a Reál Madridot.(N) csak 2 ember van onnan körülbelül akiket szeretek és az Casillas és Özil.(Xavi Alonsot,Ramost,Di Mariát is kedvelem).(NN)

 

 

Igazából ennyit a fociróól. :D(nem írtam sokat xd) lehet ám velem másról is beszélgetnii*__*
pl:Sport: Imádok sportolni ((: Jelenleg csak röplabdázok,viszont ez is elveszi a szabadidőm felét..:S

Divatról:D  Na ez is nagyon-nagyon érdekel. Szoktam tervezgetni és felnőtt koromban szeretnék divattervezéssel foglalkozi.ez az egyik álmom*-*

Mindenfélérőől: Nagyon barátságos ember vagyok és mindenkiben próbálom megtalálni a szépet és a jót. (:

Ugyh ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan,vagy vegyél fel msnre. *__*

Ja és a kedvenc sztárokból csak az első 10et rendeztem össze,a többi nem ugy van hogy kit szeretek jobban hanem össze-vissza. : ))
 Köszi hogy elolvastáál.*___* (LL) De tényleg (:

Sziiiia: ))

Kedvenc sztárok

1 Hugh Laurie
2 Johnny Depp
3 Booboo Stewart
4 David Villa
5 Lionel Messi
6 Carles Puyol
7 Didier Drogba
8 Iker Casillas
9 Fernando Torres
10 Taylor Lautner
11 Jennifer Aniston
12 Ashley Greene
13 Sebastian Vettel
14 Justin Bieber
15 Usher
16 Demi Lovato
17 Selena Gomez
18 Zimány Linda
19 Xabi Alonso
20 Pintér Adrienn
21 Robert Pattinson
22 Jessica Alba
23 Kristen Stewart
24 Vanessa Hudgens
25 Katy Perry
26 Beyoncé
27 Shakira
28 Som-Balogh Edina
29 Murilo Benício
30 Chace Crawford
31 Kelly Clarkson
32 Gerard Piqué
33 Sergio Ramos
34 Josep Guardiola
35 José Mourinho
36 Billy Ray Cyrus
37 Meaghan Martin
38 Mike Posner
39 Jake Gyllenhaal
40 Mackenzie Foy
41 Emily Osment
42 Fernando Alonso
43 Mark Webber
44 Lewis Hamilton
45 Jenson Button
46 Jason Derulo
47 Rihanna
48 Jordin Sparks
49 Adam Lambert
50 Istenes Bence
további kedvencek

Barátok

börnics
börnics

visszatérő vendég

Fanni0325
Fanni0325

Miss Anonymus

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!