Starity

Ami9711 profilja

Ami9711 white white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. december 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • február 02.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Táncolás ^^Rajzolás, Olvasás
  • Zenei stílusom
  • Mindent meg hallgatok :)
  • Imádom
  • Imádom a Zenét és a Pizzát :)

That's the life...

Ami9711
Utoljára aktív: 2013.01.04. 20:08Státusz módosítva: 2012.07.30. 21:09

Mi újság nála?

2012.12.09. 00:12Ami9711 új kedvence Matt Lanter

2012.11.23. 16:04Ami9711 új kedvence Ginnifer Goodwin

2012.07.22. 21:09Ami9711 új kedvence Lily Collins

2012.03.13. 21:09Ami9711 új kedvence Carly Rae Jepsen

2012.01.09. 16:04Ami9711 új kedvence Vanessa Morgan

Bemutatkozás


 

( Valami miatt nem engedi beásolni a képeket :// :( )

HELLO

    Szandra vagyok… hát … *sóhaj* ebben a profilszerkesztésben nem vagyok valami képzett, de valamikor el kell kezdeni ó. ;D Egy átlagos 15 éves lányként élem az életem Nógrád megyében, Salgótarjántól nem olyan messze. Álmodozó vagyok és az biztos ,hogy meglátszik a viselkedésemen (sokan legalábbis ezt mondják). Vizuális típus vagyok, így ha valaki rémtörténetet, vagy épp viccet mesél nem bírom megállni, hogy ne képzeljem el . Ezért szerettem meg a könyveket is, óh igeen a fantázia miatt.


   

    Az első könyv ami úgy igazából megszeretette velem az olvasást ( azt hiszem 9 éves voltam ) az a FAIRY OAK volt Elisabetta Gnone-tól . Ő egy varázslatos világot írt le ahol tündérek élnek és varázslók és olyan emberek akik szinte mindig kedvesek és segítenek, persze mindig vannak kivételek. A két iker története -amit egy dajkatündér szemszögéből láthatunk- akkor annyira magába szippantott , hogy úgy éreztem megszűnt a körülöttem lévő világ és bele csöppentem egy másik helyre.
     Mára a Vörös pöttyös könyvek lettek a kedvenceim. Ha nekem nincs meg valamelyik csak elkérem barátnőmtől mert ő is úgy imádja a Fine selection könyveket akárcsak én . Az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam aza Becca Fitzpatrick által írt Csitt Csitt .Úgy érzem minden meg van benne amire szükségem van : jól kidolgozott karakterek (Folt és stb..), vicces , izgalmas , hátborzongató részek és persze fantázia dús.

 

 

Másik nagy kedvencem a Rubinvörös és a második része . Egy időutazó lányról Gwendolynről szól aki látja a szellemeket -egy titkos „holló hatalma” miatt-, a titokzatosság érdekében nagy szerepet játszik a Gróf és a társasága ,na meg persze Gideon is szerintem . A Zafírkék szerintem sokkal jobban sikerült mint az első része, ebben több vicces és romantikus jelenet is van és megjelenik egy vicces vízköpő démon is . Az 1. rész kicsit zavaros volt, de amint el olvastam a 2. részt megértettem szinte mindent. Néhány Vp-s könyv amit szeretek :The dark Divine:)), Tökéletes kémia *-*, Wings és a 2., 3. része, Beastly , A kiss in a time , A végzet ereklyéi sorozat, és a Mentsük meg Júliát ,de persze még sok van.


Nem csak olvasni szeretek ,de rajzolni is, ami még csak alakulóban van.Úgy érzem, a rajzzal kifejezhetem az érzéseimet, a fájdalmat, az örömöt és talán a szenvedélyt.

Szinte egésznap zenét hallgatok , amikor szomorú vagyok, azonban mégsem szeretnék az lenni valami pörgős számot hallgatok és az feldobja a hangulatom. Próbálok mindenhez nyitottan, pozitívan hozzá állni, de azokat a diszkós zenéket amiknek a szövege 3, 4 szóból áll és azt amiben nem énekelnek nem bírom. Tényleg sok mindent meg hallgatok. Taylor Swift számait szeretem a legjobban van benne érzelemtől kezdve minden ,de szeretem Pixie Lott-ot és Demi Lovatot,The Veronicast,Avril Lavignét ,Hot Chelle Rae-t és még sok mást.

 

A kedvenc sorozataim : The Vampire Diaries
Kedvenc szereplőm talán Caroline Forbes és Elena Gilbert. Szerinetem Stefant játszó színész –Paul Wesley- jobban néz ki mint Ian Somerhalder. Nem szoktam mondani, hogy ilyen fan vagyok olyan fan vagyok ,hiszen nem vagyok olyan őrült , megszállott rajongó.



 

The Secret Circle ,Grimm , Victorious ,House of Anubis és még szoktam nézni esténként a Jóban rosszban-t is. Nem hagyhatom ki, hogy szeretem a Disney-t úgyszintén , a régi hercegnős meséktől kezdve a filmekig szinte mindet szeretm. :)

Vajon mit hagytam ki ?

Hát persze ... Nem írtam semmit az Animékről pedig úgyszintén imádom  képregényként és meseként is régen mindig csak animéket és chibiket rajzoltam. Annyira tetszik a nagy szemük és amikor az animeconon beöltöznek az emberek az tényleg klassz.

Amit nem szeretek:

-Nem hallgatok Justin Biebert -de sajnos húgom imádja...

-Nem szeretem ha valakit a külseje alapján elítélnek miközben nem is ismerik. Miért ilyen felszinesek az emberek ?

Azt hiszem ennyi volt rólam...

Ha tetszett amit olvastál nyugodtan szavazz majd üzenőfalra írd le , hogy miért és megnézem én is a tiedet, ha tetszik szavazok :) Szivesen ismerkedek , ha úgy látod van bennünk közös akkor be is jelölhetsz.

Bye-Bye!!

Kedvenc sztárok

1 Taylor Swift
2 Elizabeth Gillies
3 Victoria Justice
4 Demi Lovato
5 Ashley Tisdale
további kedvencek

Randomképek

ashley-tisdal
victorious
Selena-Gomez-Demi-Lovato
taylor L. :)

Barátok

Trinitti
Trinitti

visszatérő vendég

Lindsay019
Lindsay019

Disney princess♔

Vencsy95
Vencsy95

új tag

SmileyZ
SmileyZ

Happiest girl in...

kokuszka11
kokuszka11

új tag

Üzenőfal

Carmen013 Boldog Születésnapot! :)

2016.02.02. 16:04

Orsie16 Szia! Ne haragudj de törölöm a kapcsolatot mert nem beszéltünk még egymással és inkább csak a barátaimat szeretném megtartani! Ha én jelöltelek bocsi^^

2012.02.21. 15:03

Ayame.01 Köszii a bejelölést. : DD + szavaztam is rád. ; DD<33

2011.09.05. 17:05

Zsuviii Köszi a szavazatot, visszament :D Jó a bemutatkozásod :D

2011.08.23. 16:04

olívia005 Szia. Szavaztam :)

2011.07.30. 21:09