Starity

DeWiL profilja

DeWiL white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. január 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Szia! Nézd meg a profilomat hátha tetszik ! ;)

DeWiL
Utoljára aktív: 2015.08.18. 21:09Státusz módosítva: 2014.05.04. 11:11

Mi újság nála?

2015.08.04. 16:04DeWiL új kedvence Nicole Anderson Paniagua

2014.11.02. 08:08DeWiL új kedvence Tóth Andi

2014.08.27. 23:11DeWiL új kedvence Chachi Gonzales

2014.04.01. 18:06DeWiL új kedvence Suzanne Collins

2013.11.07. 06:06DeWiL új kedvence Diamond White

Bemutatkozás


Szia. Egy 12 éves fiú vagyok  és nagyon szeretek tortákat sütni, ezért is van hogy cukrász szeretnék lenni felnőtt koromban. Kedvenc cukrászom Buddy Valastro, nézem a műsorát és egyszer szeretnék vele találkozni. Órák hosszán tudnék még a cukrászatról beszélni de váltsunk témát és majd később beszélek még nektek erről. Szeretek Hip-Hop-ozni és remélem hogy sokáig folythathatom majd. Egy sztáradatlapom van és nagyon szeretném itt a starity-n is népszerűsíteni. Ha betoppantál a profilomra akkor nézd meg ezt az oldalt:                                                http://starity.hu/sztarok/buddy-valastro/


 Nem nagyon szeretek tanulni, ahogyan az olvasás sem az én világom de, az Éhezők Viadalát kifejezetten élveztem.  A filmeket, és a sorozatokat nagyon bírom.Szeretem a Harry Potter-t, a Karib-tenger kalózai-t, az Avatar-t, a Prince of Persia-t és a kedvencem a The Hunger Games .

Én kifelyezetten nem szeretem a magyar sztárokat (tisztelet a kivételnek). Az osztálytársaim egy csomóan azt hiszik hogy hú de menők mert magyar számokat halgatnak. Én is szeretek néhányat, de ilyen Fluor meg SP-t nem nagyon kedvelem a zenei iparban. Itt van néhány de nem az összes: Rihanna;  Usher;  Michael Jackson; Katy Perry;  Britney Spears; ....stb. (nem sorrendben írtam fel)

                    

        

  • Tél: A télben azt szeretem hogy jön a karácsony és eggyüt van a család, de az ajándékokat is nagyon szoktam várni. Mi a családdal majdnem minden évben csinálunk a többi családtagunknak (pl.: unokatesók, mamák,...stb.)közösen valamit.           
  •  
  •  
  • Tavasz:A tavasz se rossz szeretem a sok virágot csak az a baj benne hogy írjuk már a sok évvégi dolgozatot. Ettől fügvén nagyon szeretem ezt a hónapot, mert közeledik a VAKÁCIÓ!                                                               
  •  
  •  
  •  
  •  Nyár: Vége a sulinak és eljött a Nyár, utazunk ide oda és olyan szép és szórakoztató helyekre magyünk hogy elfelejtjük az az előtti iskolai napokat (rossz jegyeket). Szeretem a nyárban hogy pihenhetünk és azt is hogy nyugalomban lehet csinálni akármit. Én szoktam nyáron                                                                                                                rajzolgatni is de ienkor leginkább a pihenésnek élek.                                                                   
  • Ősz: Eljött a születésem hónapja,  mikor kezdődik a suli. A suli sem szokta általában elrontani a szülinapomat mert az év eleje nyugis meg persze az első hetekben csak beszélgetünk.
                    

Nagyon szeretek festeni és rajzolni is, de vannak viszont olyan pillanataim mikor eggyáltalán semmit sem tudok firkantani a papírra. Mikor érdekel is a téma akkor nagyon sok időt akarok szánni neki, de van amikor nem megy mert pl.: a rajz órán nem is adnak időt. Na jó ott van az a 45 perc de ez nem elég ahoz hogy igazán szép művet adj ki a kezed alól.

                                                                                                                                     

Akkor kezdtem ennyire érdeklődni a sütés iránt mikor anya egyszer rákapcsolt egy adóra a TV-ben és ott ilyen hatalmas tortákat készítettek. Egy ilyen tortaversenyes sorozat volt. Mikor vége lett nem kapcsoltunk el az adórol és jött mégegy sorozat ami viszont Buddy Valastro-ról szólt és az ő Cukrászdájáról. Így jött meg a kedvem és azóta is cukrász szeretnék lenni. Ha tetszik az adatlapom lécci ugorj be blogomba is: http://buddycake.blogspot.hu/

Ezt még nem is jegyeztem meg az adatlapomon de nagyon szeretem a lovakat, és ha felnőtt leszek 100% hogy lesz lovam. Kicsikoromban jártam is de mikor eladtuk a tekünket akkor abbahagytam, de azóta is ők a kedvenceim.

Van egy sorozat amelyik nagyon tetszik, az m1-en adják de ott már nagyon elől jár a Heartland, ezért újra is kezdtem a neten online nézni. Nagyon tetszik és nagyrészében a ovakról szól vagyis nagyon nekem való, biztosan páran már ti is ismeritek. A nővérem is néz ilyn sorozatokat a neten de a Heartland előtt nem tudtam hogy tudja mindig a képernyőt bámulni de már értem. :DD

 

Rihanna:

Nagy rajongója vagyok és nagyon szeretem a zenéjét. Egyszer el szeretnék menni a koncertjére mert élőben is hallani akarom. Szerintem nem csak a zenélye szép hanem ő maga is.

   

                                                                                                                                                                                        

Kérlek:
• Nelopj!
• Ne jelölj, ha nem ismersz.
• Ne írj kétszavas, értelmetlen üzeneteket se üzifalra se levélbe.
• Ne szavazz csak azért hogy visszamenjen, mert nem fog!

Kedvenc sztárok

1 Buddy Valastro
2 Rihanna
3 Amber Marshall
4 Jennifer Lawrence
5 Adam Sandler
6 Cole Sprouse
7 Dylan Sprouse
8 Usher
9 Debby Ryan
10 Katy Perry
11 Sandra Bullock
12 Britney Spears
13 Jason Earles
14 Miley Cyrus
15 Kesha
16 Steven Frayne
17 Amandla Stenberg
18 Ashley Greene
19 Bridgit Mendler
20 Lady Gaga
21 Emily Osment
22 Ashley Tisdale
23 Jake T. Austin
24 David Henrie
25 Billy Ray Cyrus
további kedvencek

Randomképek

pő.jpg
bubbles1_large (1).jpg

Barátok

Rihannna
Rihannna

Faág™

Selenna
Selenna

••Jelly&Pumba••

Vósi
Vósi

új tag

Üzenőfal

Bianka21 tök jó a profilod! :)

2012.10.14. 17:05

Christiina Szavaztam :D Rihanna és Buddy miatt! :D

2012.07.19. 09:09

Dodóóó Szavaztam!:D nagyon tetszik a profilod

2012.04.05. 12:12

Selenna Szia kedves...Vili ha jól sejtem? :D

2011.06.27. 19:07

vencel97 szia szavaztam és lyelöltelek

2011.01.03. 19:07