Starity

Arvenita profilja

Arvenita white white white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. április 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1995. szeptember 15.
  • Lakhely
  • Debrecen, Hajdú-Bihar megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Filmek és zene minden mennyiségben
  • Twitterem
  • - nem publikus -

It's a girl!! #RoyalBaby

Arvenita
Utoljára aktív: 2017.12.12. 13:01Státusz módosítva: 2015.05.03. 18:06

Mi újság nála?

2015.05.03. 20:08Arvenita és Rebu mostantól barátok

2015.05.03. 17:05Arvenita új kedvence Dakota Johnson

2015.05.03. 17:05Arvenita új kedvence Jamie Dornan

2015.05.03. 17:05Arvenita új kedvence David Beckham

2015.05.03. 17:05Arvenita új kedvence Miles Teller

Bemutatkozás


 

 Heló kedves idegen! 

Nem ígérem hogy rövid bemutatkozásom során meg fogtok ismerni, de egy pár információt megosztok magamról. 19 éves, gimnazista lány vagyok. Szabadidőmben szeretek sétálni, moziba/színházba menni, vagy beülni egy kávézóba/teázóba. Sajnos a suli és a sport az időm legnagyobb részét kitölti, talán ezért élvezem még jobban a pihenéssel töltött időt. Ha tehetném egész nap csak olvasnék. Régebben ez nem volt így, egy pár éve el sem tudtam volna képzelni, hogy a saját szórakozásomból elolvassak egy könyvet. Ám miután elolvastam a Harry Pottert minden megváltozott. Ez volt az első olyan dolog, amiért igazán rajongani kezdtem. Rengeteg új barátot szereztem a történet által és végre úgy éreztem hogy tartozok egy közösséghez, ahol olyan emberekkel vagyok, akikkel hasonlóak az ízléseink, megértenek engem és tudom hogy bízhatok bennük. Büszke vagyok, hogy #potterhead lehetek! Ezért nagyon nagyon nagy hálával és tisztelettel tartozok J. K. Rowlingnak, aki megváltoztatta az életemet. Ezt sose fogom elfelejteni.
Egy ideig semmit nem voltam hajlandó olvasni csak a HP könyveket, mert nem akartam semmi mást szeretni, csak azt. Egymás után olvastam őket és amikor a végéhez értem kezdtem előről. Egy idő után
azonban rájöttem, hogy attól még nem szeretsz valamit kevésbé, mert mellette mást is szeretsz. Azóta rengeteg féle könyvet olvastam( sci-fi, krimi, romantikus), de még a mai napig a fantasy könyvek a kedvenceim, ezekbe tudom a legjobban beleélni magam. Pár hónapja új könyvért kezdtem rajongani és pedig a Tűz és Jég Dala című könyvsorozat. Egyszerűen imádom minden egyes pillanatot, amit az olvasásával töltök. Nem lehet tudni hogy mi fog történni, az egyik percben az egyik karaktert a kedvencednek mondasz, a másikban meg megutálod. Az író egy olyan világba visz, ahol a szerelem, a háború és a halál mindennapos, mindez a fantasy látványelemeivel karöltve. A kedvenc szereplőm Sansa Stark. Ugyan az elején nagyon utálatosnak tartottam, de fokozatosan hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül, erős és szerethető karakter lett. 



Még egy könyvről szeretnék beszélni és ez pedig a The Perks of Being a Wallflower. A napokban olvastam, tehát még nagyon erősen a hatása alatt vagyok. Olyan érzéseket és érzelmeket váltott ki belőlem ami
még én magam is meglepődtem. Karakterei remekül kidolgozottak, nagyon szerethetők. A történet egy 15 éves fiúról szól, aki saját maga meséli el életének talán legmeghatározóbb szakaszát. Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek ezt az érzelmekkel teli könyvet, hiszen rengeteg tanulsága van és példa lehet mindenki számára.





Okés, akkor ennyit a könyvekről. Mint gondolom kiderült, képes vagyok rajongani könyvekért, na ugyan ez van a sztárokkal is.


A totális kedvenc, mindenkit megelőző, példakép és inspiráció nem más, mint Helena Bonham Carter. Szavakkal leírhatatlan mennyire szeretem. Remek színésznő, akinek a hangja is csodás, gyönyörűen néz ki, emellett szerető feleség és gondos családanya. Az összes filmjét imádom, főleg a Helena-Johnny-Tim trió közreműködésével készülteket. Egy szó: IMÁDOM!!





A másik semély, akiért szintén oda vagyok, az Emma Watson. Hát mit is mondhatnék róla...Bájos? Tehetséges? Csinos? Szerintem még ez sem fejezi ki az igazi értékeit, amivel igazán megfogott. Rengeteg lehetőség áll még előtte, mind modellként, mint színésznőként. Karrierjét fiatalon kezdte, de mindig bebizonyítja, hogy van feljebb és feljebb. Ő is példakép számomra!

A 'legszexibb pasik' listámnak az első helyét Robert Downey Jr. foglalja el. Teljesen odáig vagyok érte! Nagyon helyes, nagyon cuki és remek színész. Imádom a filmjeit egytől egyik. 

Leheletnyivel lemaradva az első helyről, a második helyen Robbie Williams áll. Ő egyben a kedvenc énekesem is. Imádom ezt a pasit! A Bodies, az Angels, a Feel mindig az életem részei maradnak!

És végül, de nem utolsó sorban, a képzeletbeli dobogó harmadik helye George Clooney-é. Régi szerelem ez már, egészen kis lány voltam amikor először láttam és az első pillanattól fogva megbabonázozz. Nagyon sármos és vonzó és még a szakáll is jó áll neki:)

Gondolom először furcsának tűnhet, hogy nem éppen a korban nekem való férfi van a top 3-ban, de természetesen fiatalabb kedvenceim is vannak: (nem sorrendben)

         Ed Westwick           Skylar Astin             Logan Lerman

      

 

Nos, ennyit gondoltam volna megosztani magamról. Ha meg akarsz ismerni jelölj, vagy írj nyugodtan. Ha úgy látom hasonló az ízlésünk, természetesen visszajelöllek. Köszönöm ha végig olvastad a bemutatkozásomat! Minden jót!:)

 

                   

Love always!

  

Kedvenc sztárok

1 Helena Bonham Carter
2 Robert Downey Jr.
3 Benedict Cumberbatch
4 Martin Freeman
5 Robbie Williams
6 George Clooney
7 Emma Watson
8 David Beckham
9 Shailene Woodley
10 Miles Teller
11 Dakota Johnson
12 Jamie Dornan
13 J. K. Rowling
14 Colin Firth
15 Julia Roberts
további kedvencek

Randomképek

tumblr_lpok5mnbsK1qmzyq7o1_500_large.jpg
tumblr_lsnc3jH0Iy1qlyxu9o1_500_large.jpg
tumblr_ln4ma5IOWR1qe4xmjo1_500_large.jpg
tumblr_ln547qaJ1U1qze3z5o1_500_large.jpg

Barátok

rvillarrubia
rvillarrubia

új tag

esztii0907
esztii0907

visszatérő vendég

CandUs
CandUs

perfect imperfection

crazygirl444
crazygirl444

új tag

Üzenőfal

Rebu Ha lehetne most szavaznék még párszor. :) imádom a profilod *-*

2015.04.06. 19:07

Rory gilmore 12 Szia!szavaztam tetszik a profilod!

2014.09.10. 19:07

vivienn96 Szia szép színes profil ment a szavazat és jelöltelek is :)

2013.06.23. 16:04

Patyó12 Szia! Nagyon szép a profilod, és tetszik, hogy hasonló az ízlésünk. :) Szavaztam! :)

2013.04.28. 17:05

CrazyHeartx3 sziaa szavaztam. nagyon tetszik a profilod. *-* ha lehetne 2x is szavaznék... :) ^^

2012.09.15. 15:03