Starity

Bella98w profilja

Bella98w white white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. április 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1998. február 18.
  • Lakhely
  • Románia
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Olvasás, írás,zene,TV, kint lenni a szabadban
  • Zenei stílusom
  • Egyedi
  • Imádom
  • Kedvenc sztár/film/együttes/sorozat stb, a barátaim, az emlékeimet, a zenét
  • Utálom
  • A kétszínüséget, a hazugságot, az életem
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér."-Claude Achille Debussy

Bella98w
Utoljára aktív: 2013.12.08. 19:07Státusz módosítva: 2011.08.16. 21:09

Mi újság nála?

2012.01.19. 17:05Bella98w és d.dorina22 mostantól barátok

2011.09.25. 18:06Bella98w és mostantól barátok

2011.09.02. 17:05Bella98w és Nataa 12 mostantól barátok

2011.08.30. 16:04Bella98w új kedvence Alex Goot

2011.08.27. 19:07Bella98w és XDoriginal mostantól barátok

Bemutatkozás


Hello!

Nos, hogy is kezdjem a bemutatkozást?

Itt a felhasználó nevem Bella98w.Régebben nagyon szerettem a Bella nevet,(és nem a twilight miatt), illetve a 98w rész máshonnan jött, így mindenhol ez lett a felhasználó nevem.Nyugodtan szólíthattok hát Bellának, vagy Vettynek.Régebben nem szerettem a nevem, ezért használtam mást, de mára már megkedveltem.Az ismerőseim nem becéznek, de neten inkább a Vetty becenevet használom.

Ennyit a nevemről.

Egy 13 éves lány vagyok, Romániából, Nagyváradról.Itt születtem 1998. februárjában, és azóta is itt élek.Nagyjából már 12 éve egy belvárosi tömbházban lakok szüleimmel, illetve nagymamámmal.Nem egy álom villa, de én nagyon szeretem.A szobám nem túl nagy, de nem is kicsi, egyszerűen pont jó.Minden elfér benne.Az ágyam, egy íróasztal rajta az én egyetlen szintetizátorommal, egy szekrénysor, rajta a TV-mmel, illetve egy szek az asztal előtt.Az ágyam mellett van az ablak a széles párkánnyal, ahol régen a könyveim nagyrészét tartottam.A szobám előtt egy hosszúkás erkély található.A kijárat nem az én szobámból nyílik, de ez meg oldható, és még érdekesebb is az ablakon át kiszökni, ha nincs kedvem körbe menni.

A barátaim a legnagyobb  kincseim.Összesen 7 van belőle, akik tényleg nagyon közeliek, de azon kívül még rengetegen vannak, akikkel jó a kapcsolatom.Rengeteg jó embert ismerek, akik nagyon kedvesek de csak 7 ember van jelenleg, akit tényleg ismerek annyira, mint egy igazi jó barátot, és tudom, hogy rájuk mindig számíthatok.Illetve onnan lehet tudni, ha valaki jó barátod, hogy vele már nem lepődsz meg hogy jól érzed magad, és velük nem kell arra figyelj, hogy hogy viselkedsz,mit mondasz, mert egy igazi barát mindent tud rólad, és úgy is szeret.

Életem másik fontosabb pontja:Az írás/olvasás.Jó a tv meg a net, de az olvasást semmi nem helyetesíti.Egy igazán jó könyv sokszor nagyobb élményt ad, mint egy délután a gép előtt, vagy egy  óra a parkban.Megszállotja lettem a könyveknek, főleg a természet feletti történeteknek, ígyhát nem csoda, ha én is imádok írni.Jelenleg egy fanfictiont írok, amit egy blogon teszek közzé.A történet a Vámpírnaplók c. sorozat alapján íródik, és a címe The Second Doppelganger.Még egyelőre nagyon az elején tartok, de a történet nagy vonalakban már megvan.Sőt már több részletet is kidolgoztam fejben, akár a történet legvégéről is.Ha van kedved nézz, majd be:http://vettysblog.blogspot.com .

Ezen kívül még imádom a zenét.Persze sokan mondják ezt, de nekem tényleg a zene a fél életem.5 éve zongorázok, zenét tanulok, tanultam kottát olvasni, a írtam is már darabokat, számokat, tanultam elméletet, éjjel nappal zenét hallgatok.Ha szomorú vagyok azért, ha boldog azért, ha hiányzik valaki, azért, ha töri óra van, akkor azért.A zenében különös ízlésem van.A régebbi angol számokat szeretem általában, bár vannak újabb számok is, de azok sem épp átlagosak.A szintetizátorom az egyik legfontosabb tárgyam a karkötőim, könyveim, tollam, és a füzetem mellett.Néha csak leülök mellé és fél napot ott ülök.Gitározni is szeretnék megtanulni, de az még távol van, de addig is maradok a jó öreg zongoránál.A szintetizátoron akkordozni is tudok, tehát a kedvenc dalaim is eltudom játszani, tehát tényleg mindenem a zene.Néha, mikor írásban, szavakban nem tudom magam kifejezni, akkor a szintetizátorom a legjobb társam.Ahogy Claude Achille Debussy mondaná, "A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér."

Pár dolog még rólam:

Naggyából két hónapja elütött egy autó.Nem vészes, csak egy bokaficam,3 hétig volt gipsz a lábamon, és az utolsó egy hónapban nem jártam suliba.De nem vészes.Nem vészes, de rengeteget változtatott az életemen, ezért éreztem fontosnak, hogy leírjam.
         Imádom a Vámpírnaplókat, de szerintem ezt már észre vetted.De akkor is.Team Delena♥

 

 

         Imádom a múltat.Az emlékeimet, illetve néha elképzelem, hogy a múltban élek.A múlt olyan szép volt, olyan egyedi.Valahogy úgy más.Szívesen élnék a múltban.
         Szeretem a természetfeletti filmeket, könyveket, sorozatokat.Valahogy már kiskorom óta azok a kedvenceim.Elveszett kisfaluk varázslókkal, és boszorkányokkal, ahol a fák beszélnek, a táj lélegzetelállító,és egy gonosz erő akar mindent elpusztítani, vagy több száz éves vámpírok harcolnak a vérfarkasokkal, meg egyéb bajok, esetleg a jövőben játszodó történet, ahol minden hipermega, de egy csapat gyerek elszökik légdeszkákon a szabadba, hogy szabadon élhessenek.Törpék, manók, varázslók, tündérek, minden.

Mindig megmondom a véleményem.Ha valamit gondolok, akkor azt megmondom, még akkor is, ha tudom, hogy nem mindenki fogja méltányolni.Mindig kiállok az igazam mellett, és nem hagyom magam.De annak ellenére, hogy megmondom a véleményem, attól még kultúráltan, és viszonylag pozitívan beszélek és viselkedek.Ha pedig van egy véleményem, de úgy gondolom, hogy jobb, ha nem mondom el, akkor nem teszem.Mert mindenkinek van véleménye, de nem kell mindig megosztani azt.

Nagyon makacs ember vagyok.Senki kedvéért nem változnék meg, ha változok is, akkor azt magam miatt teszem, vagy nem is én teszem hanem idővel változok.Kiállok a tetteim, a szavaim, a gondolataim mellett, és ha valamit eldöntök, akkor azon nem változtatok.Mondhatnám határozottságnak is, de sokszor makacsság a helyes szó.

Kedvenceim:Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Demi Lovato, Candice Accola,  Bella Thorne és Jessie J



Nina, Demi és Candice bizonyos szinten a példaképeim is, hisz remek emberek, kiváló színészek, és nagyon szerethető személyiséggel rendelkeznek.Deminek nagyon jó hangja is van, és a zenéjével pedig kifejezi önmagát.Mind hárman vidámak és kedvesek, tehetségesek, és egyszerűen szeretem őket.

 

Ian, hát ő nagy hatást tett rám.Kedvenc férfi színészem lett, és nem tagadom, nem néz ki rosszul.Damon karakterét tökéletesen  formálja meg, de láttam már más filmben is, ahol teljesen más embert láttam.Jó színész, és egyszerűen nem bírom nem szeretni.Jófej, kedves, van humora, szerethető, és nagy szíve is van.

 

Bella Thorne  már bonyolultabb.Őt a Shake It Up c. sorozatból ismerem, de nem szeretem azt a sorozatot.Őt sem amiatt kedveltem meg.A fanfictionomhoz találtam ki a főszereplő karakterét, aki egy nagyjából 15 éves vörös hajú lány.Rögtön Bella jutott eszembe.(Még a neve is szimpi.hi-hi.)Töltöttem le róla képeket, és néztem róla videókat, és egyszerűen megszerettem.Nem a Disney miatt, vagy amiben játszik.Hanem, mert ő lett a fanfictionom főszereplőjének megtestesítője, és nem tudtam nem szeretni.Nagyon szép lány, kedves, mindig vidám, és neki is nagy szíve van.Egyszerűen csak szeretem.

 

Jessie J.Ha kiváncsi vagy rá hogyan szerettem meg, akkor a véleményeim között megtalálod.Nos róla annyit mondanék, hogy imádom, nagy példaképem, és a zenéje hihetetlenül jó.Szerintem Jessie egy nagyon jó ember, és néha úgy érzem, ő az egyetlen, aki úgy érez, mint én.A számait mind imádom, és mellesleg a Price Tag-ről mindig egy életre szóló emlék jut eszembe.Egy szó, mint száz, IMÁDLAK JESSIE!!!

 

Nos ennyit rólam.Nagyjából már ismertek, bár még sok mindent rejteget szerény kis énem.Ha valamire kiváncsi vagy, valami érdekel, vagy csak megkedveltél az utóbbi 10 perc alatt, akkor nyugodtan írj levelet, vagy jelölj barátnak.

Bella98w alias Vetty


Kedvenc sztárok

1 Demi Lovato
2 Nina Dobrev
3 Ian Somerhalder
4 Candice Accola
5 Jessie J
6 Rihanna
7 Bella Thorne
8 Selena Gomez
9 László Attila
10 Szabó Ádám
11 Adam Lambert
12 Muri Enikő
13 Connie Talbot
14 Brendon Urie
15 Bruno Mars
16 Alex Goot
17 Christina Grimmie
18 Vastag Tamás
19 Sam Tsui
20 Paul Wesley
21 Giulio Berruti
22 Adam Sandler
további kedvencek

Randomképek

normal_satn06.jpg
163027_10150164769949968_106357469967_8450941_1280863_n.jpg
delena.jpg
_0001_0001.jpg
wantherdead.jpg
satn04.jpg
satn07.jpg
129995371721.jpg

Barátok

dia199561
dia199561

új tag

Amy Darkness
Amy Darkness

új tag

bella98
bella98

visszatérő vendég

allyangel
allyangel

chicken-y.™

Üzenőfal

Szavaztam ! :D jó a profilod ;) <3 TVD Team Delena <3

2013.06.15. 21:09

Szavaztam :)

2011.08.17. 17:05

LarissaClaire szia! Jelöltem szavaztam. :) öcsém, ahogy olvastam a profilodat, mintha magamról olvasnék. Tök durva volt :)

2011.08.16. 22:10

bella98 szia én iss nagyon szeretem Nina dobrevet meg a Tvdt :)jah jelöltem és szavaztam:))

2011.07.24. 09:09

chelseagirl18 tetszik az avatarod :) ment érte a szavazat :)

2011.06.29. 17:05