Starity

xHeaRtbReakERx profilja

xHeaRtbReakERx  
  • Csatlakozott
  • 2011. augusztus 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenehallgatás minden mennyiségben, netezés, táncolás
  • Zenei stílusom
  • hardcore, post-hardcore, metalcore, stb.
  • Imádom
  • Rockzene! :)
  • Utálom
  • zöldségek, playback,

xHeaRtbReakERx még nem állította be a státuszát

xHeaRtbReakERx
Utoljára aktív: 2011.08.09. 17:05Státusz módosítva: 2011.08.08. 13:01

Mi újság nála?

2011.09.20. 11:11xHeaRtbReakERx és jen43 mostantól barátok

2011.08.09. 16:04xHeaRtbReakERx és nicol bellox mostantól barátok

2011.08.09. 09:09xHeaRtbReakERx és mostantól barátok

2011.08.08. 20:08xHeaRtbReakERx új kedvence Christina Aguilera

2011.08.08. 19:07xHeaRtbReakERx új kedvence Király L. Norbert

Bemutatkozás


Hello mindenki!

Üdv az oldalamon! A nevem Lexie (egy animéből jött), 14 vagyok. Max Green miatt találtam erre az oldalra, szóval most hálás vagyok a kíváncsi természetemnek. :) Azt kell tudni rólam, hogy súlyos zenefüggő vagyok. Néha azt gondolom, rehabon a helyem. Már írtam néhány dalt, szerintem nem lettek olyan rosszak... (Persze nagy tehetségem nincs hozzá...) Játszom hegedűn, és újabban elkezdtem gitározni is, de nem zárkózom el a zongoratanulás elől sem. Jah, és furulyázni is tudok. XD Mindenem a tánc, számomra ez életforma, egyfajta létfontosság. Mint mondjuk a levegővétel. Már nyolc éve táncolok rendszeresen. Imádom a sebességet, főleg a gyorsasági motoron. Életem egyik legpozitívabb élménye az volt, amikor tavaly nyáron néhány ismerőssel elmentünk gocartozni (életemben először), és hirtelen olyan adrenalinbombát kaptam, hogy úgy éreztem, mintha belém csapott volna valami. Azóta tudom, hogy sebesség nélkül nincs élet (ahogy adrenalin nélkül sem). Tudom, az ember épp eleget kap belőle, amikor idegeskedik, de nekem ez már nem elég. :) Apámnak is feltűnt már a sebességmániám, ezért azt ígérte, ha jól teljesítek a gimiben, szerez nekem egy rallikocsit (most ne a Palik-féle profi gépezetre gondoljatok). Előnyei, hogy régi, és azt aztán nem kell sajnálni, + még ki is lehet dekorálni graffitivel. :) 

A barátnőm elnevezett Speedynek, mert állandóan pörgök, azt mondta, olyan vagyok, mint aki speedezik. Erdélyben pedig az Overdose nevet kaptam, mert két-három napig nem aludtam semmit, és a többiek szerint túladagoltam valamit (csak a kóla teszi:D). Ezenkívül szeretek nyelvet tanulni. Célom, hogy egy nap majd 5 nyelvvizsgám legyen. :D Angolt alapból tanulok, most kéttannyelvűbe megyek. Németet tanulgattam önerőből. Ezt egyébként egy német együttes miatt kezdtem el. Franciát veszem fel 2. nyelvnek. Japán is esélyes (szintén egy együttes miatt), és rohadtul imádom az oroszt! Szeretem a retro kort, sokszor elgondolkodom, hogy milyen jó lett volna, ha abba a korba születek bele, ha a 70-es években születek. Nem, nem a divat miatt, hanem a szüleim történetei alapján. A csínytevések. És jó lett volna kicsit belekóstolni azokba az évekbe. Például nagyon érdekel a katonaság. Apám katona volt. Lokátoros kocsik, aknák, vadászgépek, géppuskák, vállról indítható rakéták... Persze nem háborús környezetben, csupán csak órákig tudnám őket nézegetni, ahogy Győrben egy kiállításon is tettem. Óriási horror-megszállott vagyok. Minden jöhet. Gyakran szoktam a barátaimat kifejezetten ijesztő helyzetekben ingerelni (miközben én is remegek). Szeretem az állatokat, van egy szibériai huskym (vörös), de szeretnék egy vadászgörényt is, csak anyám nem engedi, mert (állítólag) büdös. Néha, ha van rá időm, elmegyek az állatmenhelyre, és megsétáltatom a családommal azokat a kutyákat, akiknek már nincs, vagy csak kevés az esélyük arra, hogy új életet kezdjenek. :(

Legnagyobb érdeklődésem a rockzene körül forog, ebben a tág fogalomban (persze bizonyos korlátok között) minden műfajt szeretek. Egy fél éve találtam rá a "keményebb" stílusra, a hardcore változataira. Mostani kedvenc együttesemet, az Escape the Fate-t véletlenül találtam ebéd közben egy zenecsatornán. Éppen az új klipjüket adták, az Issuest. A zsebpénzemet főként CD-kre költöm, amiket neten rendelek. :) Szeretek írni, így tudom a legjobban kifejezni magam. Blogot vezetek, dalszövegeket írok... Kiskoromban állatorvos akartam lenni, de amikor rájöttem, hogy az ő dolga az állatok megmentése mellett az is, hogy esetleg egy menthetetlent elaltasson, lemondtam róla. Az újságírás egy opció, de mostanában nagyon érdekel a pszichlógia is. Van egy öcsém is, akit nagyon szeretek, vele kiskoromban rengeteget verekedtem. :) Rengeteget tudunk együtt nevetni a saját szerencsétlenségünkön, annak ellenére, hogy pesszimista vagyok. Nagyon érdekel még a divat is, a kifutók világa. Terveztem már ruhákat is, van egy kifejezetten erre tartogatott füzetem is. Eléggé vizuális típus vagyok, hobbim a dekorálás, videók készítése (van már fent pár a barátnőmmel közös YouTube csatornán). Egyelőre ennyi, ha eszembe jutmég valami, majd pötyögök!

Kedvenc sztárok

1 Max Green
2 Craig Mabbitt
3 Ronnie Radke
4 Király L. Norbert
5 Christina Aguilera

Barátok

jen43
jen43

visszatérő vendég

Üzenőfal

Köszi!

2011.08.09. 09:09

nicol bellox Szióóóó :) Szavaztam, szép estét :)

2011.08.08. 23:11

Szia! Szavaztam!

2011.08.08. 14:02