Starity

mucsíí profilja

mucsíí  
  • Csatlakozott
  • 2011. szeptember 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. március 11.
  • Lakhely
  • Jászberény, Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • éneklés, táncolás, rajzolás
  • Zenei stílusom
  • nagyjából mindent

사랑해 정민 !!♥

mucsíí
Utoljára aktív: 2013.09.27. 22:10Státusz módosítva: 2013.03.25. 19:07

Mi újság nála?

2013.09.04. 21:09mucsíí új kedvence Kim Myung Soo

2013.08.13. 13:01mucsíí új kedvence Byun Baek Hyun

2013.07.28. 22:10mucsíí új kedvence Huang Zi Tao

2013.07.28. 21:09mucsíí új kedvence Do Kyung Soo

2013.07.28. 21:09mucsíí és lucyrean001 mostantól barátok

Bemutatkozás


                          Welcome.gif

Üdvözöllek titeket! Pati vagyok.(: Szeretek barátkozni nem vagyok az a visszahúzódó típus de van néha olyan helyzet amikor csöndes vagyok..:) Itt megtudhattok pár dolgot rólam.(: Ha szavaztok írjátok ki az üzenő falamra és megy vissza.:) Ha bejelöltök barátnak vissza igazolom.:) Szeretem a vicces dolgokat szoktam sok vicces sorozatot filmet nézni nem aztmondom mindet láttam de láttam párat. Nagyon szeretem a régi filmeket is pl: Dirty Dancing, Titanic ...
De ez nem azt jelenti hogy nem szeretem a mostani filmeket.. Nem vagyok olyan válogatós típus zenékbe persze vannak olyan számok amiket nem szeretek hallgatni de hogyha valaki küld egy zenét akkor azt meghallgatom. Szeretek énekelni, táncolni és rajzolni és ha akarjátok majd kiteszek pár rajzot is.:) Szeretem Ázsiát főleg Dél-Koreát. Minden álmom hogy ki jussak oda legalább pár hétre. 


Kedvenc filmeim: Titanic, Eredet

Kedvenc K-dorama: I'm sorry I love you (Mianhada Saranghanda ~ 
미안하다 사랑한다 )

Kedvenc zenéim: Ebből milliárd van.:DD Főleg K-pop

Kedvenc színeim: zöld, kék, piros, fehér, szürke de leinkább a bézs

Hobbiaim: éneklés, táncolás, rajzolás, koreai nyelv tanulás

Álmaim: nyelvekkel foglalkozzak és Dél-Koreában élni

Legjobb barátnőm: bestfan (Orsi)

Filmek/K-dorama

I'm sorry I love you / 
미안하다 사랑한다 (Mianhada Saranghanda)

tumblr_m5tmbc7cDF1rp4c9so1_500.png

Ez egy romantikus dráma, tragikus véggel. Életemben nem láttam ehhez fogható filmet/sorozatot... Ez az egyetlen ami felzaklatott és lesokkolt.

Szereplők:

Moohyuk: Egy Koreai férfi.Csecsemő korában egy ausztrál szülőpár fogadta örökbe. Huszonnéhány éves korában Utcákat járva, a bandájával embereket és turistákat rabolva éli az életét. Az egyetlen aki miatt ott maradt az egy koreai lány, a volt felesége, aki iránt még mindig érez valamit, de a lány már egy másik férfihoz megy feleségül.

Eunchae: Egy szerető családban nevelkedett lány, akinek a gyerekkori legjobb barátja, Yune (Yoon) a híres énekes, aki iránt nem csak rajong hanem titkos imádója is. Igazából Yune mindig ugráltatja, nem úgy tűnik hogy viszonozná imádatát, inkább úgy, hogy elfogadja rajongását. 

Történet(röviden):

Eunchae Yune segédjeként Ausztáliába utazik egy forgatásra. De nem bírja nézni ahogy Yune egy színésznővel flörtöl így egyedül vág neki a városnak. Nem tud tájékozódni, de szerencséjére megjelenik egy autó benne segítőkész emberekkel. Vagy mégsem? Sajnos nem, Eunchae szerencsétlenségére kirabolják, elveszik a bőröndjét és az iratait, és kidobják az útra. Szegény eltévedt, azt se tudja hol van, de szerencséjére találkozik Moohyukkal, aki először elakarja adni, de feltámad a lelkiismerete, így visszamegy a lányért, és még az elrabolt cuccait is visszaadja neki. Később Moohyukot a voltfelesége esküvőjén fejbetalálja egy golyó. Túl veszélyes lett volna eltávolítani, így benne hagyták... de már csak idők kérdése és a golyó birtoklója halálát fogja okozni. Ezért Moohyuk felkerekedik és elmegy Koreába felkutatni a gyökereit. Kideríti hogy van egy ikertestvére (lány) akinek az agyi szintje alig ér fel egy 8-10 évesével, és van a testvérének egy fia is. Kideríti hogy ki az anyja és hogy van neki egy féltestvére is. A bosszú vágya hajtja és minden áron bosszút akar állni... de ahogy fogy az idő úgy enyhül a bosszúvágy. Itt találkozik majd Eunchae-val akivel a történet során nagyon "öszemelegednek" de nagyon sok bonyodalom közre játszik. 

Vélemény:
Iszonyat jó dorama. Más mint a többi, mert itt Moohyuk vézete már a történet elején tudatosul. De még van egy kis remény, mert drámákba mindig lehetnek csodák. A másik ami tetszett az Moohyuk karaktere. Mielőtt a baleset történt az a tipikus életunt, egykedvű alak volt, de miután megismerte Eunchae-t és beleszeretett, rájött hogy az élet értékes, és maradt az az egykedvű szótlan fiú aki volt... néha előrörnek belőle kissebb-nagyobb idegrohamok, dühkitörések a betegsége miatt. Eunchae a másik központi alak, aki szerény és visszafogott... a Moohyukkal való találkozás bírja rá hogy fellázadjon a környezete és maga ellen. És a történet végén a döntés amit hozott lesokkolt. 
Ajánlom azoknak akik szeretik a sírós drámákat. Én őszíntén szólva szeretem, és ez az eddigi legjobb K-dorama amit láttam. 2× néztem végig. Nagyon jó.. a kedvenceim közé sorolom, bár ha nem oda tartozna akkor is nehezen elfelejthető.




Köszönöm hogy be
néztetek!:) Rajzolt_sz_v.gif    

Kedvenc sztárok

1 Cole Sprouse
2 Matthew Knight
3 Sarah Engels
4 Michael Buble
5 Dieter Bohlen
6 Logan Henderson
7 Carlos PenaVega
8 Steve Valentine
9 Nicholas D'Agosto
10 David Boreanaz
11 Ahn Daniel
12 Yoo Chang Hyun
13 Lee Chan Hee
14 Choi Jong Hyun
15 Bang Min Soo
további kedvencek

Randomképek

naplementee.jpg
Fénykép0650.jpg
nap2.jpg
nap.jpg

Barátok

Dominica J
Dominica J

Inovel

rose22
rose22

új tag

bestfan
bestfan

új tag

lucyrean001
lucyrean001

visszatérő vendég

zafer1218
zafer1218

új tag

Üzenőfal

bestfan szia szavasztam

2012.05.27. 20:08

Dominica J Szia! szavaztam

2011.09.30. 15:03

szia szavasztam és de most nem azért irok neked hanem azért mert mindenkivel megakarok ismertettni 1 bandát ugy hivják teen top nagyon jok ha érdekel küldők linket ha nem léci akoris irj vissza kőszi

2011.09.11. 19:07