Starity

WildRose profilja

WildRose white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. szeptember 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Rajzolás, zenehallgatás, tánc, ha eljutok odáig, akkor vásárolni, utazni, novellák, könyvek, dalszövegek írása, stb..
  • Zenei stílusom
  • Pop, Rock... igazából meghatározhatatlan.
  • Imádom
  • Kifejtsem vagy csak vázlatosan ? :)

WildRose még nem állította be a státuszát

WildRose
Utoljára aktív: 2013.08.14. 19:07Státusz módosítva: 2013.01.01. 17:05

Bemutatkozás


Sziasztok!


2011 óta vagyok a Starity tagja, mégis 2012 közepén kezdtem igazán foglalkozni ezzel az oldallal.

  • Ha szavazol, azt nagyon megköszönöm, de kérlek írd meg üzenetbe vagy jelezd az üzenőfalamon és ha tetszik a profilod ígérem vissza megy, de kérlek csak akkor szavazz, ha tetszik a profilom és ne azért, hogy én is vissza szavazzak. :)
  • -Ha kérdésed merülne fel bármivel kapcsolatban az itt elhangzottakról, rólam vagy sztárokról, esetleg érdekelne valami, írj nyugodtan! :)
  • Ne lopj. :)

 

I like being the girl nobody can have.. 

 

Először is köszöntelek a profilomon, köszönöm, hogy benéztél! :)

Magamról csupán pár mondatot írnék, annak akit esetleg érdekelne. Nos igazából átlagosnak mondanám magam, hétköznapi lány, tele álmokkal és vágyakkal. Nem szeretek sokat a múlton időzni, mert megváltoztatni úgy sem tudom, viszot ha sokat agyalok rajta, attól nem lesz jobb kedvem. Szeretek sütni, és utazni. Megrögzött véleményem, hogyha valaki azt csinálja amit szeret, és olyan szakmában helyezkedik el, akkor sosem dolgozik egy napot sem, egész életemben erre törekedtem. :) Viszont nem szeretem a csendet, még munka közben is szeretem, ha szól valami. Sok helyre szeretnék még eljutni, de kitudja, hogy mit hoz még a jövő. Kedvenc helyeim Los Angeles, Sydney, Toronto, New York, Paris. Kedvenc időtöltésem a zenehallgatás, írás, rajzolás,.. egyébként szeretem gyűjteni a cd-ket, mostmár elég sok előadótól van pár. Szeretek olvasni, amire nem rég jöttem csak rá, kb 2 éve:). Szeretem még a kínai kaját, de általában az egészséges ételeket,..stb. Egyáltalán nem szeretem a csokoládét, kivéve a fehéret, de azt sem túl gyakran, inkább a fűszeresebb dolgokért vagyok oda és ha nasira vagy valami édesebbre vágyom akkor jégkrémet eszem. Ha úgy adódik, hogy van szabadidőm és eltudok  menni vásárolni, akkor szeretek nézelődni. Szeretek a barátaimmal lenni és a velük szervezett közös programokat. :)

Zenében nem lehet engem fixen hova tenni, mert elég sok fajta zenét szeretek. Rólam leginkább sztárok terén azt érdemes tudni, hogy kis korom óta kedvelem Avril Lavigne zenéjét. Sokan nem szeretik a stílusa  vagy ilyen olyan dolgok miatt, de én az ő zenéjén nőttem fel, egész gyerekkoromban ő volt az egyik olyan énekesnő, aki olyanról énekelt, ami nem értelmetlen hülyeségekről szól, hanem az életről és arról, amin keresztül mehetünk és néha még viccesebb formában. Nekem a zenében elsősorban maga a szöveg tartalma fontos és az énekes hangja. Valamit a stílusa és az öltözködése is tetszik. :) Szerintem nagyon a szívén viseli a rajongói sorsát úgyh erről szerintem nem is kell mit mondanom.

Britney Spears, akiről szerintem nem kell sokat mondanom, mert egyértelmű. :)

De itt van még Shakira, Hayley Williams, Demi Lovato és még sorolhatnék párat... Nem igazá szeretném tovább ecsetelni. Legyen elég ennyi. Szeretem őket és kész. :) Elég sok olyan sztár van akit még kedvelek, de őket fontosnak tartottam kiemelni. Bent vannak a kedvenc sztárjaim közt, ha érdekel, ott megtaláljátok őket, persze nem mind van sorrendben, de a lényeg ott van. :)

Ezen kívül kedvelem még Ria Sommerfeld-et, (Vietnám szépe volt, mégpedig 2004-ben , ha jól emlékszem.), Ann-Kathrin Brömmel-t, (Német modell), és Natalie Franz-t (Make up Artist). 

 

With yourself, I think you have to decide the kind of person that you really want to be, and for me, it's just an ordinary girl.

 

I'm pretty outspoken.


  • I’m the type of girl who is the shiest person you will ever see or maybe not, but I am..
  • I'm the type of girl Who knows what she wants, but can't reach that always..
  • I’m the type of girl who can only be define as different, complicated, but ordinary and sweet at the same time..
  • I’m the type of girl who is not so confident about herself in the inside..
  • I’m the type of girl who loves to sleep, but reads all through the night..
  • So I’m the type of girl who spends her life writing stupid poems, who loves the rain 'n dress up all fancy 'n act like I’m a princess..


Pár idézet :

Sokan mondják hogy nehéz engem kiismerni, én pedig nem tagadom, talán ha tökéletes lennék, nem lenne ilyen nehéz dolguk. De közel sem vagyok tökéletes, sőt. Mosolyt, de könnyet is csaltam már olyan emberek arcára, akik fontosak nekem. Volt, hogy csalódást okoztam és az is megtörtént már, hogy én csalódtam a másikban. Vártam, amikor nem kellett volna, máskor meg elkapkodtam a fontos dolgokat. Hibáztam már sokszor, és megtippelni sem tudom hogy hányszor fogok még, de én ilyen lány vagyok.. közel sem tökéletes, de így vagyok önmagam.

Ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen!..

'..Te nem csak egyszerűen itt hagytál és elmentél, hanem szabályosan elfutottál.. de van egy dolog, amit itt hagytál magad mögött. Egy dolog, amire nem tudok rájönni: vajon afelé futottál, amit akarsz? Vagy az elől futottál el ilyen messzire, amit félsz akarni? '

'Mindíg légy önmagad, jobbat úgy sem találsz..'

'..Szívvel látni nem azt jelenti, hogy nem látod a hibáimat, az esendőségeimet, vagy néha a legvisszataszítóbb tulajdonságaimat. Nem azt jelenti, hogy nem látod meg a gonoszságomat, amitől (mint a legtöbb ember) én sem tudtam megszabadulni. Szívvel látni azt jelenti, hogy mindezek mögé nézel bennem, és tudod hogy több vagyok ezeknél.. ' :)

Kedvenc sztárok

1 Avril Lavigne
2 Britney Spears
3 Demi Lovato
4 Jennifer Lopez
5 Shakira
6 Johnny Depp
7 Hayley Williams
8 Chad Kroeger
9 Hilary Duff
10 Christina Aguilera
11 Nicole Scherzinger
12 Katy Perry
13 Bridgit Mendler
14 Selena Gomez
15 Bill Kaulitz
16 Tom Kaulitz
17 Georg Listing
18 Gustav Schafer
19 Brad Pitt
20 Sarah Michelle Gellar
21 Kelly Clarkson
22 Adam Levine
23 Jessica Alba
24 Drew Barrymore
25 Jessica Simpson
további kedvencek

Randomképek

63750.jpg
272537.jpg
6736131989_7a8f093e68_z_large.jpg
avril-lavigne-award-awards-beautiful-blonde-Favim.com-145045.jpg
psjane26.jpg
avril-lavigne (2).jpg
avril-lavigne-blonde-canada-canadian-cute-Favim.com-145093.jpg
53689_Avril_Lavigne-009352_Viki_Forshee_Shoot_8Elle_Girl_Magazine8_2004_122_834lo.jpg

Üzenőfal

esyna35 Szia! Szavaztam mert nagyon jó lett a profilod.

2015.10.06. 16:04

Rihanna200 Szia :) Muszáj volt szavaznom,mert sokban hasonlítunk és szimpi vagy :) Szép napot ;)

2014.10.19. 16:04

Lili_24 szia;) szavaztam,mert nagyon tetszik a profilod!!

2014.10.12. 17:05

laura23pl szia szavaztam jelöltem imádom avrilt britneyt és nagyon tetszik a profilod szimpi vagy!!!!!

2014.05.05. 20:08

ONE DIRECTION20 szia!szavaztam Avril miatt :)

2014.04.17. 14:02