Starity

Seri profilja

Seri  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 2 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2011. szeptember 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

"Szegény Daniel! Túl kevés idő, túl sok megvédendő ribanc." - Chuck

Seri
Utoljára aktív: 2011.10.03. 18:06Státusz módosítva: 2011.10.03. 16:04

Mi újság nála?

2011.10.03. 18:06Seri új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2011.09.29. 18:06Seri új kedvence Leighton Meester

2011.09.29. 17:05Seri új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2011.09.29. 17:05Seri új kedvence Miley Cyrus

2011.09.29. 17:05Seri új kedvence Britney Spears

Bemutatkozás


Hey, girl!

Seri vagyok egy tizenéves lány Budapestről. Nem rég lettem tagja a Starity-nak, de máris függő vagyok! Azért regisztráltam erre az oldalra mert imádom a sztárokat! Vagyis ez így nem teljesen igaz. Vannak kedvenceim akikért ölni tzóudnék, de azokat akiket nem látsz a kedvenceim között senkik számomra.

Blake Lively: róla nem lehet nem rosszat mondani, imádni való az egész lány személyisége. Legelőször a Gossip Girl-ben figyeltem fel rá, mint Serena van der Woodsen. Már akkor is megfogott a karaktere, aztán megnéztem a Négyen egy gatyában című vígjátékot, ahol még jobban megszerettem. Nem tudom, hogy mégis hogyan csinálja... egyszerre elérhető, de mégis távoli. Aranyos mégse játssza meg magát. Szép mégse Palvin Barbara, de az emberek imádják és felnéznek rá. Talán pont ezek a dolgok miatt, ő megmaradt önmaga, és nem felejti honnan indul el!

Ed Westwick:ez a pasi eszméletlen nem elég, hogy ő a leghelyesebb srác a világon, de még a színészi képessége is egetmegrengető. Őt is a Gossip Girl-ben volt szerencsém felfedezni, azonnal belészerettem. Nem csak abba, ahogyan kinéz, hanem ahogyan viselkedik is. Ez alatt értem az ahogy Chuck Bass karakterét alakítja, és az ahogyan a rajongóival bánik. Számomra mindkettő csillagos ötös. Rá tudom azt mondani, hogy; igen! Ő egy igazi színész! 

Tika Sumpter: először nem volt szimpatikus a Gossip Girl-ben megformázott karaktere, Raina Thorpe. Azt gondoltam ki ez a? De egyre jobban megkedveltem, szép párost alkotott Chuck-al, de őt inkább hagyjuk meg Blair-nek. Nate-el amúgy is jobban összeillettek. Még az első részekben vártam, hogy Raina végre hazamenjen Chigagoba, de mostmár így utólag nagyon sajnálom. Remélem visszatér még a GG-be pár rész erejéig!

Meisa Kuroki: az első japán énekesnő akit megismertem, megszerettem. Még 2010-ben hallottam tőle a LoL-t, első benyomásom nem volt túl jó, de aztán újra és újra meghallgattam és megtetszett! Sőt, mi több, imádom! Meisa a Japánok istennője és kész. Színészi tehetsége fantasztikus, sok filmben láttam már és az összesben nagyon jól játszotta az adott karaktert. Mellesleg modellként sem utolsó, gyönyörű lány, de ezzel nem mondok újat. 

Chace Crawford: ez a srác olyan helyes, te jó ég! Lehet, hogy "botrányos" és majdnem letartóztatták, mert drogot birtokolt, de ettől én még imádom, és a rajongói ki fognak mellette tartani, ha törik, ha szakad. Erre én vagyok a példa. 2007 óta azaz a GG kezdetétől imádom és nem fogok ezen a tényen változtatni. Nate Archibald belopta magát a szívembe.  

Leighton Meester: ez a lány hihetetlenül édes! Körübellül az volt a véleményem róla, mint Ed Westwick-nek: "azta kurva életbe, ez a lány csodás!" Igen, igen nagyon is igaz. Nem ismerek nála természetesebb lányt. Blair Waldorf-ként ismertem meg, de azonnal belé szerettem. Talán Leigh attól szép, hogy alig van kifestve és természetes a megjelenése. 

Miley Cyrus: többnyire ki nem állhatom a Disney-sztárokat, kivéve őt meg Selenát. Nem is tudom, hogy miért, de Miley valahogy úgy... megfogott a stílusával. Azzal, hogy nem akar megfelelni senkinek csak magát adja, lehet, hogy nem éppen ma született bárány, de legalább nem akar másnak tűnni, mint ami. Nagyon szeretem Miles-t, attól függetlenül, hogy a Hannah Montana szerintem az egyik legszörnyűbb sorozat a világon. 

Selena Gomez: a varázslós sorozatából ismertem meg. Bár utálom azt a Disney sorozatot (is). De egy részt megnéztem, csak úgy kíváncsiságból, hát mondanom sem kell, hogy többet soha nem láttam belőle, de Selly-re felfigyeltem. Nem tartom hihetetlenül tehetséges színésznőnek, de van benne valami, ami miatt megbabonázza Hollywood-ot. Ezért mindenki szemében kedvesnek és aranyosnak tűnik. Pont, mint nekem. 

Szabályok: ha jelölsz, visszamegy, nekem nem számít, hogy egyel több vagy kevesebb barátom van. Ha szavazol, tedd nyugodtan vissza is kapod - kölcsön esetében. - Légyszíves ne lopkodj a profilomról. És végül ne írj az üzenőfalamra olyanokat, hogy meg szeretném veled ismertetni xy bandát, énekest, színészt. Nem fogom bejelölni kedvencnek, tök mindegy mivel fűzöl.

Seri voltam. Puszipá ♥ 

Randomképek

♥

Üzenőfal

VanessaWolfe13 Szia, jelöltelek mert én is imádom a GG-t, Leigh-t, Ed-et....<3 Nagyon tetszik az avatarod, profilod, és a bemutatkozásod is nagyon megfogott :D peace

2011.10.04. 19:07