Starity

Betike96 profilja

Betike96  
  • Csatlakozott
  • 2011. november 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1996. július 02.
  • Lakhely
  • Románia
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, rajzolás, tánc, futás
  • Zenei stílusom
  • pop,dance
  • Imádom
  • a csokoládét, a filmeket és sorozatokat, a barátokkal lenni, bulizni
  • Utálom
  • a cserbenhagyást, ha kihasználnak, a fontoskodó embereket
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

Betike96 még nem állította be a státuszát

Betike96
Utoljára aktív: 2016.09.27. 17:05Státusz módosítva: 2016.01.13. 14:02

Mi újság nála?

2015.06.14. 23:11Betike96 új kedvence Chris Pratt

2014.11.30. 17:05Betike96 új kedvence Claire Holt

2014.11.30. 17:05Betike96 új kedvence Ed Sheeran

2014.09.05. 22:10Betike96 új kedvence Torrance Coombs

2014.09.04. 23:11Betike96 új kedvence Adelaide Kane

Bemutatkozás


Hello!!!

Sziasztok! Én egy átlagos lány vagyok, aki imád a barátaival lenni, zenét hallgatni, táncolni és persze rajzolni. 2011-ben csatlakoztam az oldalhoz és azota ha lehetőségem van rá minden nap vagy minden héten be nézek az oldalra és olvasgatok egy kicsit a napi/heti hírekről. 

the-vampire-diaries-5x11-klaus-caroline-o.gif

Sztárok:

Nekem a favoritok Nina Dobrev és persze Ian Somerhalder. Amióta megy a Vámpirnaplók azóta egyszerűen imádom őket. Amikor olvasok róluk pletykákat vagy riportokat el akadt a szavam, hogy milyen rendkivül jó egyéniségek. Például ott van Ian, aki imád olvasni, ki gondolta volna, én tuti nem, na meg persze Nina, aki imád ékszereket készíteni. Na de mindegy folytassuk a bemutatkozást vagy amit épp itt csinálok:)).

 A második helyen Dylan O'brien áll akit a Teen Wolfban ismertem meg, ott nagyon jól játszik na meg pofátlanul jól néz ki. Nagyon sajnálom hogy nincs sok filmje, ugyanis reggeltől estig nézném a filmjeit hisz nagyon jó színész.

tumblr_mky8fnNdMD1r4a6aoo1_400.gif

Harmadik helyen nálam eleinte Selena Gomez állt, de őt sikerült legyőznie a Tökéletes hang sztárja Anna Kendrick. Annat nagyon megkedveltem a Tökéletes hangban, nagyon tehetséges színésznő na meg persze énekesnő. Az alkonyatban is láttam, de mivel egy rámenős kis csajszit játszott nem nagyon figyeltem fel rá, de mikor meghallottam a hangját, na akor lenyügözött.

 

Na és itt következik Selena Gomez, akit a Hamupipőke történet című filmben szerettem meg, mert rájöttem, hogy nagyon jól táncol és nagyon jó színésznő, az énekes karrierén szerintem még sokat kell dolgozni, bár igy is sok nézettsége és hallgatosága van a klipjeinek, zenéinek, de azért még sokat fejlődhet. A színészkedésben viszont nagyon jó, főleg a Varázslók a Waverly Helyről sorozatban alakított nagyot.

 

Na akkor jöhetnek a sorozatok:

Gondolom már rájöttetek hogy első helyen nálam a Vámpirnaplók áll. Az a sorozat amely tele van romantikával, izgalommal, akcióval, kalandokkal és rengeteg fordulattal. Én szerintem ez az első sorozat amelyben ezek mind megtalálhatók, lehetséges hogy ezen kivül van ilyen sorozat de akor és erről nem tudok. 

A vámpirnaplókon belül nagy kedvencem lett Caroline (Candice Accola) és Klaus ( Joseph Morgan), akik a sorozatban a második szerelmi háromszöget alkotják Tylerrel együtt. 

Az én toplistámon második helyen a Revolution áll, amely megmutatja az emberiségnek, hogy milyen is áram nélkül élni. Ebből a sorozatből izonyatosan sokat lehet tanulni, mint a vámpirnaplókban ebben is megtalálható a romantika, izgalmak és a váratlan fordulatok.

2+-+prisoner.jpeg

2013 nyarán nekifógtam megnézni a Farkaksbőrben című sorozatot, amit nagyon megszerettem. Az első 2 évad jó volt tetszett de amikor a 3. évaddal viszatértek 2014 januárjában na akkor nekem ez a sorozat fel került az első helyre. Gondolom legtöbben Scottot (Tyler Posey) szeretik de én Stilest ( Dylan O Brien ). Imádom ahogy játszik és pofátlanul jól néz ki:)

tumblr_m6xfau3brj1qgwf7j.gif

tumblr_mo7uifVBkw1qbbseto1_500.gif

2014 nyarán keresgéltem valami jó sorozatot amivel elüthetem az időmet és rátaláltam a Reign című sorozatra, ami nagyon megtetszet és felkerült a 3. helyre sorozat című listámra. Amely Mary Stuart skócia királynőjének életet mutassa be, azt hogy hogyan került a trónra és hogy hogyan uralkodik férjével Ferenc királlyal Franciaország királyával. Ajánlom minden sorozat kedvelőnek ezt a sorozatot hiszen nagyon jó!poster_reign.jpg

 

A következő nem más mint az Egyszer volt hol nem volt sorozat, amely visszarepit a gyerekkoromban amikor csak az számított, hogy megtudome nézni reggel a mesét és este, amikor csak a játékok számítottak. Most pedig egyre csak növünk és belép az életünkbe a szorakozás, a bulik, a sulis nehézségek, a pasik:). Na de ahányszor megnézem a sorozat egy részét elfelejtek mindent és csak is a történetben levő izgalomra koncetrálok és vissza emlékszek a gyerekkori játekokra. (mielőtt valaki azt mondaná, hogy 'ejsze már nem vagy gyerek, akor tájékoztattom az illetőt, hogy még mindig az vagyok, de már nem egy 6 éves akinek a játék a legfontosabb).

A negyedik a Pretty Little Liars, ami fel keltette az érdeklődésemet ahogy megnéztem a legelső részt. Az első részben az a sok izgalom, titkolozás, relytéjek lenyügözőek. Tetszik a sorozat mert nem tudom ki találni, hogy mi is fog történi, éppen mint az előző 3 sorozatban sem tudom. Itt is megtalálható a romantika, izgalom és a váratlan fordulatok száma. Ezért is szerettem ezeket a sorozatokat nagyon!

E sorozatban a kedvencem Spencer ( Troian Bellisario), akiben saját magam láttom. Valamiért ugy érzem hogy nagyon hasonlítunk egymásra, de lehet hogy csak beképzelem.

Na hát ennyi lennék én, ezeket szeretem, ne tudom hogy ti hogy vagytok vele de én ki tudom ismerni az embereket  a szerint, hogy milyen sztárokat és milyen sorozatokat szerett, remélem ti is ki tudtatok ismerni. Ja és bocs a helyesírásért de gyorsan irtam!

Good Bye!!! 

Kedvenc sztárok

1 Dylan O'Brien
2 Ian Somerhalder
3 Nina Dobrev
4 Adelaide Kane
5 Anna Kendrick
6 Tyler Posey
7 Candice Accola
8 Torrance Coombs
9 Ed Sheeran
10 Phoebe Tonkin
további kedvencek

Randomképek

rachel-mcadams.jpg
Amanda-Seyfried---Malerie-Marder-Photoshoot--03.jpg
Rachel McAdams-17.jpg
Pretty-Little-Liars-Cast-pretty-little-liars-tv-show-17541776-2560-2048.jpg

Barátok

Betty953
Betty953

visszatérő vendég

Sissy 90
Sissy 90

visszatérő vendég

Jessie965
Jessie965

új tag

Üzenőfal

Szia!Szavaztam a TVD miatt.:)

2016.01.12. 15:03

csabcsi5 szia szavaztam tetszik a profilod sok munka lehetett benne

2014.10.19. 17:05

szavaztam! ;)

2011.11.06. 11:11