Starity

ItsCassie profilja

ItsCassie  
  • Statisztika
  • 25 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 16 barátja van
  • 40 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. március 02.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. március 31.
  • Lakhely
  • Esztergom, Komárom-Esztergom megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Röplabda, rajz, séta, net, barátok, tánc
  • Zenei stílusom
  • Mindenféle, szinte már meghatározhatatlan :D
  • Imádom
  • Selena Gomez, Once upon a time, röplabda, Bones, tánc, TVD
  • Utálom
  • Nem szeretem, ha kihasználnak, és utálom a kétszínűséget.

'who says, who says you're not perfect, who says your're not worth it..' ♥

ItsCassie
Utoljára aktív: 2012.11.21. 18:06Státusz módosítva: 2012.08.26. 17:05

Mi újság nála?

2012.09.04. 18:06ItsCassie és mostantól barátok

2012.09.04. 17:05ItsCassie és mostantól barátok

2012.08.28. 20:08ItsCassie és dorcsi mostantól barátok

2012.08.26. 13:01ItsCassie és mostantól barátok

2012.08.21. 14:02ItsCassie és Liviusz98 mostantól barátok

Bemutatkozás


'Éld az álmod, és álmodd az életed!'

Hey! Most ItsCassie profilján jársz. Nem erősségem magamról beszélni, mert ilyenkor nagyon lenéző tudok lenni magammal, de megpróbáltam összeszedni nektek 'pár' bekezdésben, milyen vagyok én, Cassie. Tudom, hogy lesznek olyanok, akik elolvassák, és olyanok is, akiket hidegen hagy, de ez nem érdekel. Sokan nem is írnak bemutatkozást, merthogy 'Úgy sem olvassa senki', de szerintem érdemes pár percig nyomkodni a billentyűn, mert magamból kiindulva tudom, hogy valaki úgyis elolvassa :) Nos kezdeném is.

Cassie vagyok, egy 14 éves lány. A valódi nevem pedig Barbi. Kinek hogy tetszik, akárhogyan hívhatsz :) Esztergomban élek 2 éves korom óta, születési helyem a hűség városa, Sopron. Mindkét város nagyon szép, imádom őket :) Nagyon visszafogott vagyok, ha önismeretről van szó, szinte egy szót nem szólok. Képtelen vagyok magamat leírni, nem merek beszélni a jó képességeimről, mert félek, mit gondolnak rólam mások. Ennek nem kellene számítania, de valahogy mégsem tudok kitörni ebből :S De a barátaimmal nagyon vicces, blondos tudok lenni :) Ha valakivel van közös témánk, könnyen össze barátozom vele. Szeretem az állatokat, nekem egy spániel kutyusom van, Molly és egy aranyhalam, Goldie. Színészi pályára készülök, már 2 éve járok a sulinkban dráma szakkörre és nagyon jó, főleg, hogy sok barátom is ott van :) Példaképem Selena Gomez.

Feljebb írtam, hogy Selena a példaképem. Már 4-5 éve ismerem és szeretem, az első pillanattól kezdve. Elbűvölőnek tartom, minden szempontból. Először is, remek ember, ránézésre is nagyon kedves és lerí róla, hogy szereti a rajongóit, mindig nagyon aranyos és közvetlen velük szemben :) Nagyon jó színésznő, Alex Russot utánozhatatlanul játszotta el, és az új filmje, a Monte Carlo is nagyszerű lett. A zenéjét is nagyon szeretem, igenis tud énekelni, különleges hangja van és rendkívül jó csapatot alkot a The Scene-nel, nagyon jó számaik vannak. Végső sorban még szép is, ezt nem tagadhatjuk, tehát Ő úgy jó, ahogy van <3333

Selenán kívűl még talán van egy személy, akire példaként nézek fel a sztárvilágból. Ő nem más, mint Nina Dobrev. Nagyon nagyra tartom Őt, mert nem csak a végtelen nagy tehetsége van, de nagy szíve is :) Véleményem szerint Ő nem szállt el magától, és visszaadja azt a szeretetet, amit a rajongóitól kap. Nem mellesleg a szépsége sem utolsó <3

Nos, két kedvenc színésznőm után most egy sorozatról pötyögnék nektek, a címe szerintem sokaknak ismerős: Dr. Csont (Bones). Valójában csak nem régen kezdtem el nézni, talán egy fél éve sincs, de esküszöm, hogy ennyire még sosem voltam fanatikusa egy sorozatnak sem! Régebben elég rosszul ítéltem meg (7-8 évesen nem nagyon rajongtam a hullákért, de anyukám sokat nézte), viszont ebben az évben egyik este, mikor megláttam a tévében, rávettem magam és megnéztem. Utána egy részt sem tudtam kihagyni. Ahhoz képest, hogy ez valójában egy krimi, én még tévén műsoron ennyit nem nevettem. Természetesen a két kedvenc szereplőm Booth(David Boreanaz) és Brennan(Emily Deschanel), akik mellesleg tökéletesen kiegészítik egymást minden értelemben (L). De az összes főszereplőt kedvelem, főleg Angelát(Michaela Conlin) ;)

Nos hát, Ő itt Angela, Angela Montenegro(Michaela Conlin), akit föntebb is említettem, és akit ki kell emeljek. Hogy miért? Az Ő karaktere nagyon megfogott. Ő Brennan legjobb barátnője, és kívánom, hogy mindenkinek legyen egy ilyen személy az életében. Mindig őszinte és egyenes, sosem titkolja el amit gondol, szóval Ő mindig megmondja a 'tutit', de sosem bánt meg senkit, csak rávilágít a helyes útra. Ráadásul javában éli az életét is. Ő egy igazi egyéniség

Nem vagyok éppenséggel sorozatfüggő, de felsorolnék pár hihetetlen jó sorozatot, amiket mindig nézek. Első sorban a Wizards of Waverly Place, vagyis a Varázslók a Waverly helyből. Első perctől imádom, már akkor tudtam, hogy nagy rajongó leszek, amikor reklámozták a tévében :D A mai Disney egyik legjobb alkotása, és hát Selena nélkül nem lenne az igazi :) A második a Vámpírnaplók, amit én még az RTL klub segítségével ismertem meg. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, mindig izgalmas és tele van fordulatokkal :D Kedvencem Elena és a Stelenások csapatát erősítem. És mint ahogyan feljebb említettem, hatalmas Dr. Csont rajongó lettem ;)

Igaz, még csak nem rég regisztráltam ide, de már találtam olyan barátokat, akiket érdemes megemlíteni. Akiket én nagyon jó barátnak tartok itt, azok nem mások, mint Team Delena és Lili11. Velük napi szinten beszélek, úgy gondolom, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és nagyon örülök, hogy megismerhettem őket! <33 És nem régen ismertem meg Mandy Woods-t, akivel szintén jó barátokká váltunk. Remélem napi szinten tudunk majd beszélni, és megismerjük egymást közelebbről. Úgy gondolom, már letettük egy nagyszerű barátság 'alapjait' <3 :) Szerintem ezt nem is lehet tovább ragozni, remélem még ismerek meg ilyen csodálatos embereket :)


Nem leszek gonosz, tényleg nem húzom tovább az időt, de még néhány dologról említést szeretnék tenni. Én nagyon barátkozós típus vagyok, szeretek új embereket megismerni, ezért nyugodtan jelölhetsz. Ha szeretnél még szavazhatsz is, visszafog menni akkor, ha nem írod oda, hogy 'Remélem visszajön!'. Mert így biztos nem fog visszamenni. Írhatsz üzenetet is, nem foglak leugatni, hogy mit képzelsz magadról, hogy rám mertél írni, nyugi :) Lehet, hogy ha szimpatikusnak talállak írni fogok neked, de kérlek te se ordítsd le a fejem. Remélem sok új barátot találok majd :)

És most búcsúznék is tőletek, itt véget is érne Cassie profilja :) Sziasztok!

Kedvenc sztárok

1 Selena Gomez
2 Nina Dobrev
3 Emily Deschanel
4 David Boreanaz
5 Michaela Conlin
6 Paul Wesley
7 Maite Perroni
8 Demi Lovato
9 Ian Somerhalder
10 Amanda Seyfried
további kedvencek

Barátok

kiskepikeh
kiskepikeh

visszatérő vendég

BigStar
BigStar

visszatérő vendég

dorika98
dorika98

új tag

Encsi Ramóna Rita
Encsi Ramóna Rita

visszatérő vendég

Üzenőfal

vivi0403 Boldog születésnapot! :)

2014.03.31. 17:05

sg1992 boldog szülinapot

2014.03.31. 13:01

ItsCassie Köszönöm, visszamegy :)

2012.09.04. 18:06

Szia szavaztam mert jó a profilod :D

2012.09.04. 18:06

ItsCassie köszönöm :) Wadmálnaaa ŁŁ: utólag is, semmi baj.

2012.08.21. 14:02