Starity

Carly Wátáfákk profilja

Carly Wátáfákk  
  • Statisztika
  • 24 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 6 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. március 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Carly Wátáfákk még nem állította be a státuszát

Carly Wátáfákk
Utoljára aktív: 2012.04.21. 22:10Státusz módosítva: Ma, 12:16

Mi újság nála?

2012.03.12. 20:08Carly Wátáfákk és sellytanker mostantól barátok

2012.03.12. 20:08Carly Wátáfákk új kedvence Palvin Barbara

Bemutatkozás


Welcome to my DreamWorld.

Peace bitch. Nos, bevallom őszintén, utálok profilt szerkeszteni, mivel úgysem olvassa el senki. De mivel most megszállt az ihlet, így legépelek pár mondtatot, hogy jobban megtudj ismerni. 14 éves lány vagyok, akit irtó hatalmas és pletykás szájjal áldottak meg. Állandóan dumálok, sőt még hiperaktív is vagyok. Elég perverz, flegma, nagyképű és bolond személyiségem van, amivel sokakat halálra idegesítem, de én ezt élvezem. ^^ Imádok olvasni és írni, szerintem nem sok minden tudja jobban lenyugtatni az embert, főleg ha olyan forrófejű, mint Én. Ja, és imádom önmagam, szóval még egoista is vagyok. ^^ I'm a Perfect bitch. Tudom, ebből csak azt tudod lekövetkeztetni, hogy egy nagyképű, flegma picsa vagyok, pedig ez nem igaz. :) (Najó talán mégiss. xd) Nem hallgatok Szelenát, Bíbert vagy a hozzájuk hasonló 'sztárokat', ők nem az én világom. Inkább hallgatok Madonnat vagy MJ-t,mivel nekem ők a Valódi Sztárok. Ha jobban megakarsz ismerni, és szimpatikus voltam Neked az őrült dolgaimmal, nyugodtan írj üzit, válaszolok rá. :) És most jöjjenek a Kedvenceim.

Rihanna

Number One énekesnőm és sztárom. Amikor először meghallottam tőle, a Pon De Replay-t, azonnal éreztem, hogy nagyon nagy Kedvencem lesz. Imádom a stílusát, azt, hogy akármikor megtud változni, mint egy kaméleon. Imádom a hangját, ami egyszerűen gyönyörű. És persze Ő maga is gyönyörű. :) A Kedvenc korszakom a Rated R-s, egyszerűen imádtam azt a stílusát, és remélem egyzser azért majd visszatér hozzá. :) #Rihanna Navy.

Cher Lloyd

Imádom Cher-t. Azt bírom benne a legjobban, hogy ő nem olyan jópofizó sztár, hanem igazi szókimondó, vagány csaj. Fantasztikus hangja van, és nagyon jól tud rappelni, utóbbit bizonyítja a Grow Up c. számában. :) Régebben mindig vártam egy olyan csajra mint, Ő és tessék itt van. :) Igazi példakép a számomra. Az összes számát Imádom, és remélem egyszer eljutok a koncertjére. ^^ #Brat

One Direction

Sokan utálják őket, mivel túl nyálasnak tartják őket, pedig ez csak a felszín. Ha egy kicsit utánanéznének, meg tudnák, hogy milyen aranyosak és viccesek a srácok. Egyszerűen imádnivalóak, és fantasztikus hangja van mind a ötüknek. Először nagy Zayn lázban égtem, de azóta az összes srácba belezúgtam picit. :$ Inkább nem részletezném kibe-miért zúgtam bele, mert szerintem halálra untatnék mindenkit. Azt viszont utálom, hogy sokan csak divatból vallják magukat fannak. Először nézz utánnuk, tanulj meg 'bizonyos' szavakat, és csak utána valld magad Directionernek. ;) Egyébként az összeshez férjhez mennék, de ezt sajnos nem engedélyezik seholsem. :( #Directioner.

Chris Brown

A drágámatól először a Run It-et hallottam, ami azonnal megtetszett. Leszarom, hogy mit csinált RiRi-vel, ez az ő dolguk, és nagyon nem érdekel a magánéletük, nem az alapján ítélek meg egy embert. Imádom a hangját, amit senkiével sem lehet összekeverni. Imádom ahogy táncol, mivel irtó jól csinálja. Imádom a mosolyát, ami egyszerűen gyönyörű, és amikor meglátom mindig mosolyognom kell. Egyébként He's Mine. #TeamBreezy.

Bruno Mars

Peter-t először a Nothin' On You-ban láttam, és mmegállapítottam, hogy gyönyörű hangja van, egyszerűen fantasztikus. Gyönyörű dalokat ír, kajak, öröm őket hallgatni. Ezek mellett gyönyörű mosolya van, és kevés kedvesebb sztár van nála. Imádaom, ahogy pózol a lesifotósoknak, és biztos nagyszerű ember lehet a való életben is. #Hooligan.

Cody Rhodes

Tudom, hogy köcsög, bunkó és egoista, de én akkoris szeretem Őt. ^^ Tudom, hogy sokan utálják, az előbb felsorolt tulajdonságok miatt, de én pont ezt szeretem benne. ^^ Szerintem irtó tehetséges, és nagyon ügyes pankrátor, és remélem hamarosan már kap valami övet is. Szerintem sokkal jobban megérdemli az övet, mint Big Show nagyon sok ok miatt, amiket most nemfogok felsorolni. Egyébként irtó gyönyörű mosolya és szeme van. *-* És neki van a legjobb segge. :$ He's Mine. #Dashing.

Dreams

Mint a legtöbb serdülő korú fiatalnak nekem is vannak Álmaim. Szeretnék elmenni az összes Kedvencem valamilyen 'előadására', Szeretnél eljutni Amerikába, és Angliába, mivel Imádom ezt a két országot. Szeretnék 10 sztáférfiemberhez hozzámenni feleségül. Szeretnék egy nap hercegnő lenni, nem is akárki, hanem Aranyhaj, mivel számomra ő a legeslegszupibb hercegnő, és neki van a leghosszabb haja, 21 és fél méter. *-* (mesefanvagyok.) Szeretnék egy nap eljutni Disneylandbe, hogy találkozhassak Minnie egérrel. ^^ Szeretnék egy nap arra ébredni, hogy semmi, és semmi zavaró dolog nincs az életemben, amire szerintem várhatok egy darabig. Szeretnék örökre Gyerek maradni, mivel szerintem nincs annál jobb dolog, mint egész nap csak azt csinálni amit akarok. ^^


Természetesen van még vagy 100 kedvencem, de ők a favoritok számomra. A kedvenceim nem sorrendben vannak, túl lusta vagyok sorrendbe rakni őket. Ja, és nagyjából az első 5 van normálisan összeállítva, szóval felesleges nézned. :D


Van pár tag itt Starityn, akivel elég jóba lettünk, és nagyon bírom őket:

pixie1013, Cher Sugar, strawberryrainbow, hellorl, Team Delena, JeSss, Alex 1992, barcelona400, Kazuo

Ha megbántod őket, velem gyűlik meg a bajod.!;) Ha kihagytalak, nyugodtan reklamálj! ;) Sorrend Nincs.!


Szerintem ennyi elég volt rólam, sőt még picit sok is volt. Ha még jobban megakarsz ismerni, nyugodtan írj üzit, szívesen barátkozok. :) Feltéve, ha vannak közös sztárjaink vagy dolgaink.

Szabályok:

~ Szavazás/Jelölés: Régebben úgy voltam a jelöléssel, hogy csak azok jelöljenek, akivel van valami közös dolgunk. Na ez már megváltozott, bárki bejelölhet, visszamegy! :) A szavazat meg természetesen visszamegy, csak valahogy jelez pl. írj üzifalamra vagy üzibe. De ha olyat írsz, hogy 'szavaztam, remélem visszajön', akkor ne is várd, hogy visszamenjen.!

~ Ne lopj! Ha megtetszik valamelyik képem szívesen odaadom, csak írj üzit! :) Persze már volt példa arra, hogy valaki lopott a profilomról, de azt a személyt természetesen letiltottam.

~ Ne kritizáld a profilom! Senkisem kérte, hogy ide gyere, szóval ha valami nem tetszik, el lehet innen húzni. ;)

~ Ha kell avi, szintén írj üzit. Szívesen csinálok ha kérsz. ;)

Kösz h megnézted az adatlapom gyere máskor is. -.-



Kedvenc sztárok

1 Palvin Barbara

Üzenőfal

sellytanker Szivesen.szavztam

2012.03.12. 20:08