Starity

Starity profilja

Starity red  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 1 barátja van
  • 315 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. május 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Adatlapok
  • Utálom
  • Hiányos, rosszul kitöltött adatlapok

A pályázatokra váró adatlapokat a Pályázat nevű profilon találjátok

Starity
Utoljára aktív: 2013.11.13. 21:09Státusz módosítva: 2013.09.05. 13:01

Bemutatkozás

Mivel egyre több lap kerül a Starity profilra, egyre kezelhetetlenebb és átláthatatlanabb lesz, ezért arra gondoltam, hogy a segítségetekkel rendbe szedhetnénk az arra érdemes lapokat.

Első körben törlésre kerülnek azok a lapok, melyek nem rendelkeznek fórumtémákkal, képes topikokkal vagy cikkekel, illetve 10 vagy kevesebb rajongójuk van. Mostantól hónap végéig lehet jelentkezni az ilyen lapokért, ha valaki elvállalja valamelyiket. Utána a továbbra is gazdátlan lapokat törlöm.

Második körben a középmezőnyben (kb 6000 sorszám alattiak) lévő lapokból az arra érdemeseket kellene rendbeszednünk. Ezekről majd készítenék egy listát. Olyan lapokra gondolok amik azért valamilyen szinten fontosak, ismertek vagy olvasottak. Tehát nem a Next Top Modell műsorok 17 évadjának 29. helyezettjeiről és hasonlókról lenne szó, hanem filmszínészek, sorozatszínészek, énekesek, zenészek, esetleg ismertebb sportolók lapjairól.

Erre a listára kerülő lapokat kellene rendbeszedni a vállalkozó szelleműeknek, mert többen ugye többre megyünk.
Lesz lap amivel kevés dolog lesz, max beírni a frissítéseket a meglévő filmográfiák és életrajzok végére, de biztos lesz ami nagygenerált kíván majd.

Természetesen cserébe is kapnátok valamit, méghozzá a pályázatra váró lapok közül, illetve az én lapjaim közül is lesz néhány amit felajánlok erre a célra. Persze mindezt csak akkor, ha elegen jeleztek vissza, hogy segítenétek és részt vennétek ilyesmiben.

Hogy hogyan csináljuk, arra több ötletem is lenne.
2 listára kerülnének a frissítésre kijelölt lapok. Az egyiken lennének a kevésbé macerásak, ahol csak a frissítéseket kellene beírni. Másikon meg a nagygenerálra váró lapok.

Összeállítanék 'lapcsomagokat' kb 10-15 olyan lappal, ami aránylag rendben van, de mondjuk 2010-2011-nél véget ér rajta minden. Itt ugye csak a frissítéseket kellene beírni, ami nem olyan sok. Másik fajta csomagba mehetnének a macerásabb nagygenerálra váró lapok - mondjuk 2-3 db. A csomagok mellé meg kiirunk egy vagy akár több pályázatra váró lapot, amit megkapna cserébe a lapok rendbetételéért az aki elvállalja. De akár azt is lehet, hogy magatok választotok a pályázatra váró lapok közül.

Szóval röviden összefoglalva, pályázat helyett ezúttal a frissítésre váró fontosabb, népszerűbb, de jóideje gazdátlan lapok rendbeszedése lenne a feladat a Starity profilról. Az általatok elvállalt és frissített lapokat nem kötelező megtartani, csak aki, amelyiket akarja esetleg. Frissítés után megy vissza a starity profilra, de legalább rendbe lesz téve. A dologgal mindenki jól jár, mert így egy jó adag arra érdemes lap frissítve lesz, annak ellenére, hogy nincs szerkesztője, de aki kiváncsi vagy idetéved az oldalra és olvasni szeretne róla, az meg tudja majd ezt tenni. Akik vállalkoznak, hogy részt vesznek ebben, a pályázatra váró lapok közül kaphatnak maguknak akár többet is, illetve ha valaki nagyon belelendülne a dologba, akár kiemelt tagságot is kaphat jutalmul a lapok mellé.

Szóval a végső kérdés az, hogy van-e érdeklődő aki részt venne ebben, van-e kérdés vagy egyéb ötlet ezeknek a gazdátlan, de jobb sorsra érdemes lapoknak a frissítésére, mert addig nem kezdjük feleslegesen átbújni, kilistázni és szétválogatni ezt a temérdek lapot. Ha nincs érdeklődés akkor marad úgy ahogy van sajnos. Max azok kerülnek törlésre, amit az elején említettem.

Előre mondom, megsaccolni sem tudom, hogy hány lap lesz, ha arra kerül a sor, hogy összeírjuk, de ha nem is az egész, de legalább egy nagy része frissítésre kerülne, már az is több lenne a semminél.

Itt egy lap példának: http://starity.hu/sztarok/greg-kinnear/eletrajz/
2009-ben véget ér az életrajz és a filmográfia, ezeket kellene rajta kiegészíteni, folytatni. Szóval ha valaki megcsinál 10-15 ilyen lapot, ami a csomagban lesz, az kapna a pályázatra váró lapok közül.

Jelentkezéseket, kédéseket, észrevételeket az adatlapos topikba várjuk.

 

A következő tagok sztárlapjai elkérhetőek a szokásos feltételekkel, inaktivitás vagy szerkesztetlenség miatt:
Lemur
Nellike
Borbely Miranda
Luminita
Ency112
EmilyTaylor 
fubz. 
charlize
Lettuush

A következő hetekben induló pályázatok a következők lesznek:

Moderátorok figyelmébe:

Kérek mindenkit ne csatoljon el innen lapot egyeztetés nélkül, mert lehet, hogy a lap csak ideiglenesen van itt, amíg a szerkesztő pótolja a hiányosságokat.

Hello mindenkinek !

Ez a profil azért készült el, mert ide kerülnek azok az adatlapok amik nincsenek megfelelően szerkesztve vagy gazdátlanná váltak.

Az idekerülő lapokat bárki elkérheti vagy megpályázhatja, attól függően, hogy milyen lapról van szó.

1000. sorszám alatt pályázat lesz a lapokra, ahol bárki indulhat majd a lapért.
- Részletek majd az adatlapos topikban, az én profilomon (ToTo) vagy ezen a profilon lesznek.

1000. sorszám felett simán el tudjátok kérni, ha találtok itt olyat amit szeretnétek szerkeszteni.
- Ha olyan lapot kértek amin jelenleg nincs életrajz, akkor úgy tudjátok elkérni és megkapni, hogy egy minimális kis rövid életrajzot készítetek a laphoz és úgy kéritek el.

- A STARITYS PROFILRA KERÜLNEK AZ OLYAN LAPOK AMIK LEJÁRTAK KITÖLTETLENEK VAGY CSAK A GOMBOT NYOMKODTÁK RAJTA, DE NEM VOLT FRISSÍTVE. A LEJÁRT ÉS KITÖLTETLEN LAPOKAT EL TUDJÁTOK KÉRNI A FENT LEÍRTAK ALAPJÁN.
- HA CSAK AZÉRT VETTÜK EL, MERT WEBFORDÍTÓS, NEM FRISS INFÓK VAGY EGYÉB 'APRÓSÁG' MIATT - AKKOR 7 NAPJA VAN AZ EREDETI SZERKESZTŐNEK PÓTOLNI A HIÁNYOSSÁGOKAT, 7 NAP ELTELTÉVEL EZT IS EL TUDJÁTOK KÉRNI. AZ ÚJONNAN ODAKERÜLT LAPOKNÁL MAJD BESSIE VAGY ÉN RÁ FOGUNK NYOMNI A SZERKESZTÉS GOMBRA, ENNEK DÁTUMÁT ÉS IDEJÉT TI IS FOGJÁTOK LÁTNI - INNEN SZÁMOLHATJÁTOK A 7 NAPOT. AZ 1000 SORSZÁMMAL KAPCSOLATOS RÉSZT NEM RÉSZLETEZEM, AZT HISZEM AZ MÁR VILÁGOS.
- SZEPTEMBERTŐL ANNYIBAN FOG VÁLTOZNI A RENDSZER, MIVEL 2012 VAN AZOKON A LAPOKON AHOL 2010 VAGY RÉGEBBI INFORMÁCIÓK VANNAK ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA. PERSZE MINDIG ELLENŐRIZNI FOGJUK, HOGY AKTÍV SZTÁRRÓL VAN-E SZÓ, VAN-E MIT FRISSÍTENI RÓLA VAGY ÉPPEN VISSZAVONULT 3-4 ÉVRE, MERT PL BABÁT SZÜLT ÉS AZÉRT NINCS INFÓ RÓLA.
- HA A MODERÁTOROK TALÁLNAK ILYEN LAPOT, AKKOR A STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. HA TI TALÁLTOK ILYET MÁSNÁL ÉS SZERETNÉTEK A LAPOT, EZ ALAPJÁN EL LEHET MAJD KÉRNI. REMÉLHETŐLEG IGY KISZŰRŐDNEK AZOK A LAPOK ÉS SZERKESZTŐK AHOL NEM TÖRTÉNIK FRISSÍTÉS, CSAK A GOMNYOMOGATÁS MEGY VAGY A PROFILKÉPCSERE.

 

Ha kértek valamit, azt az adatlapos topikban tegyétek a jövőben. Priviben lehet írni, kérdezni, érdeklődni, ha valamit nem tudtok, nem értetek vagy nem vagytok biztosak benne - akár Bessie-nél vagy nálam is lehet érdeklődni, de ha kérés van, az a topikba kerüljön.

Az adatlapos topik itt található

 

Pályázatok szabályai:

  1. Pályázatok pénteken indulnak és szombat estig tartanak. Addig kell beküldeni az életrajzot a visszabeszélőben indított megfelelő topikba.
  2. Szombat este, miután a moderátor lezárta a beküldést megkezdődhet a szavazás.
  3. Minden pályázó köteles szavazni valaki más életrajzára - KÜLÖNBEN KIESIK!
  4. Pályázókon kívül szavazhatnak még: ToTo, Bessie, Candee Sweet, Grace Benning, Joe_r, szavy, duracell, funny18, Coco Selly, Glamster, Lindsay 019, Cynthia és Boscorelli.
  5. Szavazni vasárnap estig lehet. Utána eredmény hirdetés és lapátadás.