Starity

mrs. shadows profilja

mrs. shadows  
  • Csatlakozott
  • 2012. június 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. december 22.
  • Lakhely
  • Budapest IV. kerület, Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, rajzolás, koreai emberekre való fanolás
  • Zenei stílusom
  • rock, metal, k-pop
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"Miracle is another word for hard work." - Choi Minho, 2012

mrs. shadows
Utoljára aktív: 2014.02.23. 13:01Státusz módosítva: 2013.12.30. 22:10

Mi újság nála?

2013.12.30. 23:11mrs. shadows új kedvence Lee Jin Ki

2013.12.30. 23:11mrs. shadows új kedvence Lee Chae Rin

2013.12.13. 18:06mrs. shadows új kedvence K.Will

2013.09.14. 21:09mrs. shadows és mostantól barátok

2013.09.02. 15:03mrs. shadows új kedvence Song Ji Eun

Bemutatkozás


KI IDE BELÉP, HAGYJON FEL MINDEN REMÉNNYEL!
Üdv!

Tami vagyok, jó? Nem Tamara, nem Tamcsika, nem anyám kínja. Tami. Köszöntem. Ha annyira tetszik, lehet szólítani Yunnak is.

Becses nevem Barna Tamara Anna - az utónevemet használni SZIGORÚAN TILOS, mert azzal a saját életedet kockáztatod, de tényleg -, 15 éves vagyok, Budapesten élek, és ott is születtem. Hatalmas kpopperséggel és rockerséggel áldott meg sors. Nem értem, hogy hogyan fér meg két ilyen dudás egy csárdában, mert teljesen különbözik a kettő. De hogy maradjunk a rock és a metal ágánál, hallgatok krockot és kmetalt néhányszor.. Eléggé színes egyéniség vagyok, mit ne mondjak.
Az a két ember, akiket a legjobban szeretek és tisztelek, az nem más, mint Jimmy Sullivan "The Rev" és Lee Jinki "Onew".
Jimmy-ről ha ódákat nem tudnék írni, akkor semmit. A mennyország legjobb angyalává léptetném, ha kezemben lenne ez az egész hely, ahova ő került. Vallásos vagyok, igen, és ezer százalékban biztos vagyok benne, hogy ő odakerült. Nem. Máshova. Csodálatos dobos, ember, társ és barát.
Jinki egy remek ember. De tényleg. Csodálatos hangszínnel áldotta meg az Isten, és ez ugyanilyen jókat tudok mondani személyiségére. Más dolgok a bandaleírásban...
 

Örök kedvenceim:

rock: Avenged Sevenfold, Skillet
kpop: SHINee, B.A.P, EXO, BIGBANG, Shinhwa, TVXQ, Secret, 2NE1

A számomra legfontosabbakról fogok írni!

Avenged Sevenfold

Ennek az öt csodálatos embernek rengeteg mindent köszönhetek. Tényleg. Ők vezettek be engem a rock világába, és tettek azzá az emberré, aki most vagyok. Hálával tartozom nekik, de azt sem tudják, hogy a világon vagyok. Attól függetlenül, egyszer megköszönöm nekik azt, hogy zenélnek, amivel mindig segítettek. De komolyan mindig. Nélkülük néha magamba zuhantam volna, és barátnőimnek is egyszer megszolgálom, hogy bemutatták őket.
Ők azok, akik a legfontosabbak a számomra. Minden kedvenc bandán felül. Zenei érzékem kialakulása az ő művük. Ha őket nem ismerném, akkor másképp állnék a világhoz. Szóval... köszönök minden. :')
Kedvenc tag: Velük az a baj, hogy mindenkit ugyanúgy imádok és tisztelek. Viszont valaki kiemelkedik. Aki a hátteremen van. The Rev. A világ legeslegjobb (tényleg a legeslegjobb) dobosa. Igaz, a bandát halála után ismertem meg, de tényleg mardos a tudat, hogy soha nem láthatom a munkásságát élőben, de még ez sem szomorít el. Mert tudom... egyszer találkozunk.

B.A.P

Nem velük szerettem meg a kpopot, de lényegtelen. Az egyik ok, amiért ennyire a részemé váltak, hogy zenéjük erősen konyít a rockhoz. Legalábbis számomra. Lehet ezért imádom őket annyira, mint amennyire mutatom. Azaz NAGYON!
Az egyik leginkább hallgatott csapat az én részemről, a SHINee-tól kicsit lemaradva. Eszméletlen tánctudásuk és énekhangjuk elvarázsol, másik világba röpít. Az álmok földjére. Azokhoz az álmokhoz, amik ezt sugallják: egyszer látjuk egymást...
Kedvenc tag: Magas fölénnyel Himchan nyert. Idióta díva... Viszont úgy elragadott a kinézete, a viselkedés, a hangja... A béna tánctudása. :D De... nem tudom. Nem találom a megfelelő szavakat róla. Egyszerűen... túl szerelmes vagyok. Eltakar a füst, nem látok belőle. Keresem a kezét, próbálom elkapni. Egyenlőre nem jött össze. Majd sikerül. Talán. yes sir~

SHINee

Leelőzve egy picit a B.A.P-t következik: SHINee! Másik öt férfi, aki belopta magát a szívembe és lelkembe. Kis idióták. Imádom őket.
Mi mindent köszönhetek nekik? Igazából ugyanúgy, mint az eddigieknek: mindent. Ők is átcipelnek a rossz idők hídján, és sikeresen érjük el a túloldalt. Nincsenek itt a közelben, egyáltalán nem. De mikor a zenéjüket hallgatom, érzem, hogy mind az öten megérintik a vállamat és jelzik: Itt vagyunk. Ne félj. Mi segítünk.
Kedvenc tag: Onew! Drága kis leader. Kis vigyorgó cukorbogyó. Én egyetlen... Elég a bókolásból.
Órákig tudnék róla is beszélni, hisz minden mozdulata elragadtat. Úgy mint sok Shawolt. Édes barátom által ismerhetem őket, illetve őt. Köszönöm. <3
Visszatérve a csirkezabálóra... Nem tudom. Imádom. Nincs erre jobb szó.

EXO

Más embereknek a 6+6 tizenkettőt ad. Nekem egyet... :D
Nos igen. Hat-hat csodás koreai és kínai fiúcska. Nem rég ismerem őket (pár hónapja), barátnőm fanatizmusa vett rá, hogy meghallgassam őket, és első hallásra, látásra beléjük szerettem. Az EXO-K és az EXO-M közötti versenyt az M nyeri.
Kis kínaiak, ahogy mások mondják az idolokra. Nos... Ha úgy vesszük, nekik annyira ez nem sértés, mert ugyebár, ők Kínából származnak. :D De azért harapok erre a jelzőre. A K-ra ugyanez a véleményem. Sose értettem az emberi felfogást. Ha ázsiai, rögtön kínai, ugye? Könyörgöm... Lényegtelen, imádom mind a tizenkettőt. <3
VÉGRE VISSZATÉRTEK!!!!! Jézusom, 14 hónap kellett nekik, de megérte várakozni. A Wolf valami fantasztikus! Itt bőgtem fél óráig, hogy: Ez az, drágáim, végreeeee! *.* jcdkllkdjmlkdv IMÁDOM
Kedvenc tag: Mivel az M-et favorizálom jobban, egyértelmű, hogy onnan van a biasom. Aki nem más, mint a csapat vezetője, Kris. A komoly harcos, a legyőzhetetlen vezér. De amikor mosolyog... Akkor végem van. Nem mindig látom vigyorgni, de akár egy féloldalas mosolyra húzódik a szája... sokkal jobb kedbem lesz. Nála nagyon jó látni a boldogságot komolysága és határozottsága mellett. Röviden: ♥!

BIGBANG

Na, ők azok, akik kpopperé tettek, pontosabban az egyik tag, G-DRAGON. Nélküle nem ismertem volna meg pár embert, akiket nagyon szeretek. Szóval... köszi GD! ♥
Róluk nem tudok olyansok mindent mondani, mert annak ellenére, hogy őket ismerem a legrégebben, nem sok mindent tudok róluk... ^^' Szánom-bánom, de tényleg alig tudok pár dolgot. Tagokat persze, nagyon jól ismerem. De azon kívül semmi. Majd megváltozik VIP-ek, ígérem! :3
Kedvenc tag: A pálmát Felső, azaz T.O.P viszi (életem egyik legrosszabb szóviccét sütöttem el az előbb... na mindegy). Ez a pasi... hú. Tökéletes. Nem tudok jobb jelzőt aggatni rá, mert tényleg. Amikor megláttam a Fantastic Baby-ben csodálatos kék hajával... elragadtatott. Nagyon is. Képtelen vagyok róla úgy képeket nézegetni, hog ne vigyorogjak folyamatosan. Pörfekt man! ♥

Shinhwa

Ők hatan... egyszerűen hihetetlenek.
Hogy szerettem meg őket? Van nekem egy nagyon kedves tomboy barátom, aki ennek a bandának egy hatalmas rajongója, a legnagyobb, akit ismerek. Ő mutatta őket, de nem igazán akartam őket megszeretni elsőre. De 2013 nyarán megtörtem. Meghallgattam egy számot, pontosabban a This Love-ot. Tetszett. Nem értettem, hogy miért voltam tőlük "megijedve" és akartam őket eltaszítani magamtól.
Október 31-e és november 3-a közötti időszak nagyon fontos a számomra, ugyanis akkor utaztam le ehhez a barátomhoz Hatvanba. Azalatt a négy nap alatt megismertette velem a fiúkat úgy, hogy vakon és süketen megmondanám, hogy ki kicsoda. De komolyan. Nem, még nem próbáltam soha, de nem is akarom. Csak menőnek akarok tűnni. ^^' ANYWAY. Mutatott nekem Shinhwa Broadcast-es részeket - műsor, ahol különféle idióta feladatokat csináltatnak velük, közben te könnyesre röhögöd a szemeidet miattuk -, és annak hála tényleg ismerem őket kívülről-belülről. Pontosabban azt az énjüket, akik kamerák előtt vannak.
Kedvenc tag: Eric. Leader, rapper, Papa Bird. Elsősorban azért szerettem meg őt, mert LEADER. De komolyan. Szép egy rajongó vagy Yun, semmi baj. *megpaskolja a saját fejét* Visszatérve Eric megszeretésére: az igazi rajongást is csodás barátomnak köszönhetem. Megismerhettem Eric hülyéskedő, vigyorgó és őrült énjét. Mintha magamat látnám, de tényleg. Hasonlítunk! ˇˇ

Na, ennyi lett volna bemutatkozásom. Remélem valakinek elnyerte a tetszését, hasonló ízlésű emberek jelölhetnek, de mások is, nyugodtan. :) Nem harapok... olyan nagyot. Na jó, egyáltalán nem. :D Viszlát!

foREVer♥

 

U.i: http://www.youtube.com/watch?v=RvwLCn9QpOU 
 
      http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0 ♥
NEM TUDOM ELDÖNTENI MELYIK A LEGJOBB!!!!! ;___; Vélemény?

Kedvenc sztárok

1 The Rev
2 Lee Jin Ki
3 Kim Him Chan
4 M. Shadows
5 Johnny Christ
további kedvencek

Barátok

Bojána
Bojána

új tag

Eszterkeee
Eszterkeee

zeeko™

Lilimooo
Lilimooo

rebelrockstar.

hetite
hetite

új tag

x3Lou
x3Lou

új tag

Üzenőfal

DiszDisz Sevenfold miatt szavaztam :)

2014.05.18. 20:08

Szia, ment a szavazat, jó a profilod és én is nagyon szeretem az Avenged Sevenfoldot. : DD

2013.09.15. 20:08

Szia, szavaztam:) Én is szeretem az A7X-et ^^

2013.05.27. 16:04