Starity

Iméon profilja

Iméon yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. szeptember 23.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • szeptember 11.
  • Lakhely
  • Antarktisz
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás rajzolás film nézés sokáig alvás álmodozás festés erdőben sétálás hintázás
  • Zenei stílusom
  • mindenféle zenét meghalgatok
  • Imádom
  • Öcsém a legjobb barátnőm Békét festészet őrültség képzelet természet állatok egyenlőség őszinteség Csokoládév könyvek repülés öszinteség békák kakaó sütik Tonik Gyömbér
  • Utálom
  • Kétszínű embereket Rasszizmust állatkínzás környezetszennyezést egyformaságot manipulációt sulit tanárokat forróságot Háborút földhöz regadt dolgokat hazugságot elítélést fájdalmat facebook függű majmokat háborút
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Johnny Depp Leonardo DiCaprio Ian Somerhalder Robert Pattinson Lana Del Rey Kristen Stewart Adele Dakota Fanning Tom Hanks Heath Ledger Neil Patrick Harris Amy Winehouse Ed Westwick Lykke Li Lady Gaga Alyson Hannigan Pink Evanna Lynch Daniel Radcliffe Emma Watson Sonny Moore Jennifer Lawrence Elijah Wood Steven Frayne

Mi a különbség a holló és az íróasztal között?????

Iméon
Utoljára aktív: 2020.12.17. 15:03Státusz módosítva: 2012.11.25. 14:02

Bemutatkozás


                                              
       

                                                    Az erő legyen veled!

Én Én vagyok és és szeretek én lenni bár mondjuk vannak olyan napok amikor nagyon de nagyon szívesen bele bújnék valaki más bőrébe.Hogyha muszáj volna magamat jellemezni hát nem is tudom melyik szót használnám.Nagyon hangulat ember vagyok néha borzasztóan pesszimista és goromba is tudok lenni,de álltalában mindíg megpróbálom a poharat félig tele látni :)

Filmek

A filmek terén egy állandó kedvencem van amit már kiskorom óta nézek és ez nem más mint:Harry Potter megszámolhatatlanul sokszor láttam már mert nem lehet ráunni tipikusan az a film amit akár hányszir is néz meg az ember mindíg felfedez benne valami ujjat. A másik megunhatatlan film: Star Wars ehhez nincsen különösebb hozzá fűzni valóm mivel ez a Star wars ennél jobb érvet nem tudok felhozni hiszen az egész film magáért beszél. Forest Gump hát igen Fuss Forest fuss! Ő az egyik hatalmas példa képem nincsen nála jobb ember,megtanított arra hogy semmi sem lehetetlen. Alíz Csodaországban:Remek film csortultig tele van fabtáziával és őrültséggel. Alíz is egy példa a számomra megtanított hogy soha ne féljek semmitől és hogy lehet hogy nagy közhely de hogy mindíg a szívemre hallgasak. Sajnos vagy nem sajnos engem is elég keményen elért a Twilight láz. És amit direkt utoljára hagytam az nem más mint az éhezők viadala Elképesztően csodás film rengetek kalanddal bátorsággal és kegyetlenséggel tele ez a film talán a legfontosabb dologra nyitotta fel a szemem: Mindíg van Remény.  

Könyvek

Én is azon az emberek csoportját gyarapítom akik szeretnek olvasni. Ha találok egy igazán jó könyvet azt feszítő vassal sem lehet kiszedni a kezemből. Most nem szeretnék kedvenceket említeni mert olyan sok van és mindet más-más dologért szeretek.de nem csak magáért az olvasásért hanem a könyvekért is oda vagyok imádoma régi könyvek meg sárgult lapjainak illatát és a papír érintésést.

Vannak bizonyos élet feltételeim de nem csak az oxigén és a víz. Amik nélkül eléggé nehéz lenne a földi élet azok a barátaim a családom a csokoládé és hogyha megvonnák tőlem a rajzolás,festés lehetőségét. Mindíg is nagy álmodozó voltam már kiskoromban is sokszor meg fordult a fejemben a Mi lenne ha..... kérdés és mindíg is imádtam bele képzelni a bizonytalanba a bizonyost a halálba sz életet a fekete -fehérbe a színeket  a háborúba a békét.                                                                                                                                               
                                 

 Zene *-*                                                                                 

 Zenei stílusom kimondottam nincsen,úgy neveztt minden evő vagyok.Semalyik zenét nem ítélem el csak a stílusábol kifolyólag.Ami jó zene azt meghallgatom szeretm hallgatni Skrillex zenéit Lana Del Rey megnyugtó hangját Asaf Avidan könyed ritmusos énekét.

Utálom :

Vannak dolgok amiket kimondottak utálok ebbe a kategóriába sorolom a Nyári forróságot is, inkább tél párti vagyok.Na jó egy jéghideg limonádéval a kezemben a tenger parton ücsörögve még csak-csak elviselem a nyarat de amúgy legszivesebb elküldeném őt egy melegebb igazán forró éghajlatra csak hogy ő is megtudja milyen szenvedést is okoz nekem.Az utálom címszó altt szerepelnek még a közöség portál függő agymosott tinik is.Az egyformaság bántja a szemem mi jó benne? Majd én megválaszolom: SEMMI csak azért mert az a divat nem kötelezhet senki arra hogy muszáj olyat viselned vagy venned.Az állatkinzás szerintem a 2. legrosszabb dolog amit ember elkövethet. De ami az első hejen áll a listámon azok a kétszínű és hazug emberek.Miért nem lehet megmondani az igazságot vagy felvállalni a véleményünk?

Rajzfilmek

Hatalmas rajzfilm fanatikus vagyok imádom Sponge Bobot Madagaszkár pingvinjeit a Familiy Gayt Southparkot Narutót a Pokemont Alízt Csodaországból ja és még a Dragonballt és a Harcra fell na meg persze Bob Böb Börgör falodája címú rajzfilmeket

Alapjáraton nyugott természetű vagyok de ha valami nagyon felidegesít előbújik belőlem a leggonoszabb Dartvader akit csak el tudsz képzelni és pusztítok. De mindíg letud nyugtatni egy kis csoki vagy a legjobb barátnőm.

Csokoládé

Gondolom feltűnt hogy elég sokat beszélek aCsokoládéról hát igen nehéz kimondani de kimondom gyógyíthatatlan Csokoholista vagyok .Nem tehetek róla de nincs olyan pillanat amikor nem tudnék felfalni vagy 5 tábla csokit.Minden féle csokoládéért oda vagyok legyen az ét tej mogyorós marcipános vagy epres mindegy csak csokoládé legyen.Ezért is az egyik nagy álmom hogy egyszer eljussak egy igazi csokigyárba és gondolom nem meglepő hogy nagy kedvencem a Charli és a csokigyár című film.

Ha barátnak jelölölsz  azt nagyon Szívesen visszaigazolom hogyha szimpatikusnak tartalak és már beszélgettünk ,ugyan így állok ezzel a szavazás témával is tudom hogyha szavaznak akkor azt illik viszonozni.De nem az a logikus ha akkor szavazol valakire hogyha szimpatikus??Na minegy lehet hogy csak én csinálom így

Hatalmas a fantáziájám ellég őrűlt dolgokat tudok elpzelni akárkiről vagy akármiről néha még én magam is megijedek hogy nem vagyok  teljesen épelméjű de aztán rájövök hogy tényleg nem  vagyok az, képes vagyok akármiből viccet csinálni szeretem hogyha az egyik barátom belerángat valamibe amit nem akarok de aztán  kimondhatatlanul élvezem.Szerintem nem kell ahozz normálisnak lenni hogy jól érezd magad mert akkor nem csinálsz semmi érdekeset csak  vagy és kész de én nem akarok normális lenni de valószínűleg ha akarnék se tudnék azzá válni számomra a bolondság és az őtűltség az egyik legszebb tulajdonság és nagyon de nagyon örülök neki ha akárki ezzekkel a gyönyörű tulajdonsággokkal jellemez engem.

Festés Rajzolás

A festésről annyit hogy imádom imádok festeni magát a fetés szót is imádom akárcsak a festményeket nekem még az ovodás rajzok is gyönyörűek nem tudom hogy miért de ez az egyész hogy ott van elöttem egy üres papír lap a kezemben pedig egy ecset a palettámon pedi a szivárvány valamennyi színe és ebből a három dologból létre hozok valami ujjat számomra ez valami csodálatosMert így meg tudom mutatni azt hogy én hogy látom a világot

 

Nem szeretem szennyezni a környezetet mert a Földet csak kölcsön kaptuk de akárki is adta nekünk így már tuti nem kéri vissza.Úgyhogy Gratulálok emberiség sikerült a tiéd lett ez a borzasztón elcsúfított kis sárgolyó.de hiszek benne hogy még van esély helyre hozni akármilyen kicsi is de ott van a lehetőség.Nem azt mondom hogy nekem van a legkisebb ökológiai lábnyomom de megpróbálok a körülményekhez képest a legkörnyezet tudatosan élni.

Sorozatok

Természetesen én is nézek sorozatokat akárcsak a többi normális vagy nem normális ember kedvenceim: Vámpír naplók   Így jártam anyátokkal  Gossip Girl    Nevem Earl  Monk Életem értelmei Jim szerint a világ  Tru Blood  De az ilyen latin amerikei sorozatokat amelyekben benne van az a szó anygyal ki nem állhatom na jó egy kivétel van a Csacska angyal mert azt régen szerettem a magyar sorozatokkal se vagyok túl jó viszonyba.

 Eléggé hangulat ember vagyok sokszor vagyok boldog vagy éppen szomorú. Néha könnyen tühbe jövök valamikor pedig semmi sem zökkenthet ki a világomból. De hogyha nagyon választanom kéne akkor inkább azt mondanám hogy optimista vagyok mindíg megpróbálom a poharat félig tele látni.

Hát akkor itt a vége fuss el véle
 Ha nem hiszed járj utána
És boldogan éltem míg meg nem halltam  és a többi....és a többi

Az erő legyen veled kösz hogy végig olvastad vagy legalábbis legörgettél idáig! :D
"A Mama mindíg azt mondta az élat olyan mint egy doboz Bonbon sose tudhatod mit veszel ki belőle,,(Forest)

                                                                BÉKE !                                                                                                                                                                                                                            

                                      

                                                  

                                                 

Randomképek

549502_409134682477641_708927193_n.jpg
tumblr_meppdaaxq91ren6mlo1_500.jpg
images.jpg
images.jpg
tumblr_m8oocbtJ5W1rx2da7o6_500.jpg
1351431467.jpg

Barátok

bogarka_95
bogarka_95

§Dreams.for.an.inso...

greenviolin
greenviolin

visszatérő vendég

Rossio
Rossio

Wrong Omen ▲

Fanciii
Fanciii

visszatérő vendég

Sanoma
Sanoma

Oh, wow, lovely ▼

FeketeCseresznye
FeketeCseresznye

that's gay

Baarby105
Baarby105

új tag

Brandy
Brandy

♥Pizza♥

Kramisha
Kramisha

parawhore

pinkgirl
pinkgirl

◕◡◕

Dominica J
Dominica J

Inovel

vanda15
vanda15

új tag

Üzenőfal

FaMaBa01 Szia,szavaztam mert nagyon tetszik a profilod!

2013.09.20. 17:05

Szavaztam nagyon nagyon nagyon tetszik a profilod!!

2013.07.05. 17:05

Szia! Nem sok embernek írtam eddig ilyet,de a te profilod tényleg csodaszép,ezért szavaztam.

2013.05.18. 22:10

† Szia! † Csodálatos a profilod.Tartalmas , és színvonalas.A képek is borzasztóan tetszenek , főleg a háttered.Ja,meg a státuszod. ♥ Természetesen szavaztam. :)

2013.05.15. 20:08

Szia!Szavaztam,mert a profilod egyszerűen gyönyrű.Az ízlésed igen hasonlít az enyámhez ( ezt kb. rögtön a 3. sorból leszűrtem ) ! :D

2013.04.14. 12:12

szavaztam

2013.02.07. 15:03

G.Petra Szia!Ezerszer bocsi,hogy töröltem a kapcsolatot de egyáltalán nem beszélünk és ismerkedünk. Még egyszer bocs! Remélem megérted!köszönöm

2012.12.26. 20:08

Boldog Karácsonyt!♥

2012.12.24. 18:06

G.Petra Nagyon klassz a profilod!!!!Szavaztam és jelöltem.

2012.12.13. 17:05

noi000 jhelötlem:9+szavaztam:) tetszik a profilod

2012.11.23. 13:01