Starity

Teddy Kristina profilja

Teddy Kristina  
  • Statisztika
  • 7 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 1 barátja van
  • 3 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. november 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. szeptember 20.
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • gépezés, alvás, anime nézés :D
  • Zenei stílusom
  • pop, rock, hip-hop, dance
  • Imádom
  • CSOKIT CSOKIVAL! Vagy nutellát csokival xD
  • Utálom
  • a cseresznye kivételével minden gyümölcsöt és a vaníliát

Teddy Kristina még nem állította be a státuszát

Teddy Kristina
Utoljára aktív: 2012.12.26. 22:10Státusz módosítva: 2012.11.17. 14:02

Mi újság nála?

2012.12.26. 19:07Teddy Kristina új kedvence Viva Starr

2012.12.22. 22:10Teddy Kristina és Rékuckó mostantól barátok

2012.12.22. 18:06Teddy Kristina új kedvence

2012.12.22. 18:06Teddy Kristina új kedvence

2012.12.22. 18:06Teddy Kristina új kedvence

Bemutatkozás


Nem fogok hosszú bevezető szöveget írni magamról meg másról mert úgyse olvasod el, a képeket meg legalább megnézed! :P

Kedvenceim - :

One Direction:

 

 

Imádom őket mert totálisan hülyék, aranyosak és tehetségesek! ♥

 

 

Lana Del Rey:

 

 

Oda vagyok Lana-ért, mert olyan hangja van, ami bennem, ezt a tipikus "amerikaságot" hozza ki és szerintem olyan alternatív énekesnő mint ő, soha nem fog még egy születni sem Amerikában, sem máshol a világon! 

 

 

Palvin Barbara:

 

 

Szeretem Barbit, mert névrokonom :D és én borzasztóan büszke vagyok arra, hogy ez a lány olyan sok mindent elért, magyar léttére.

 

 

Rita Ora:

 

 

Rita-t, az enyhén mocskos szájáért és a borzasztóan édes személye miatt szeretem de nagyon! .D 

 

 

Christina Aguilera:

 

 

Anyukám azt mondta, hogy amikor kicsi voltam, Christina zenéjére riszáltam mindig a kicsi popsim, akit egyébként azért szeretek nagyon, mert mindig olyan őszinte, és bár nem értem amit angolul énekel, nekem valahogy mindig átjön, és kiráz a hideg.


 

Cher Lloyd:

 

 

Nagyon bírom ezt a csajt a stílusa miatt és mert szerintem iszonyú tehetséges!


 

Katy Perry:

 

 

Amikor díjátadókat nézek, és esetleg Katy megnyer egy díjat, mindig kíváncsian várom, hogy mit mond, mert mindig tud olyat mondani v. tenni, ami engem minidg megfog! 

 

 

Lady Gaga:

 

 

Lady Gaga-t már egészen pici korom óta imádom! Kb. 7-8 éves lehettem, amikor a Poker Face megjelent, és mindig az ment a rádióban. Olyankor mindig felhangosítottam a rádiót és eggyütt táncoltunk anyukámmal. De ez egyébként nálunk minden Gaga slágernél ez megy! .)

 

Britney Spears:

 

 

Tisztelem nagyon Miss Spears-t, mert már több mint 10 éve van a pályán teljesen töretlen zenei sikerekkel. Rengeteg számát imádom, és egyszerűen nem tudom megunni őket!

 

 

Demi Lovato:

 

 

Amikor az MTV-n ment az a kis valóság show-ja, én néztem, és én teljesen megértettem a helyzetét, mert amikor én általánosba kerültem, rengeteget bántottak, igaz, engem nem a súlyom miatt, hanem azért mert szemüveges voltam, és annyi évesen többször is gondoltam arra, hogy a világ szebb lenne nélkülem... 

 

 

 

Brittany Murphy:

 

 

Brittany, egy nagyon jó színésznő volt! Imádtam őt, mert amikor az első filmet amit tőle láttam, azonnal beleszerettem. Legjobban a Ne szólj száj! c. filmben imádtam, amiben Michael Douglas-szel játszott együtt.  


 

Rihanna:

 

 

Egészen kicsi korom óta Rihanna a kedvenc énekesnőm! megragadott engem a különleges hangja, a csodálatos stílusa! Egyszerűen imádom! 

 

 

Cimorelli:

:

 

 

Nemrég fedeztem fel őket Youtube-on! xD Imádni való lányok Lauren-től Lisa-ig! Kedvencem Dani, mer ő olyan kis hülye ( jó értelemben)! xD


 

Beyonce:

 

 

Ő volt nekem kicsi koromban a legszebb csoki! xD Imádom a remek hangszíne miatt, az irigylésre méltó alakjáról nem is beszélve!

 

 

 

Marilyn Monroe:

 

 

Szeretem, hogy Miss Monroe, olyan stílust alakított ki pl. a fehérruha amit felfúj az a vmi, nem emlékszem a nevére mindegy. Egy gyönyörű nő volt, aki sajnos nagyon hamar ment el, pedig még ennél is többre tudta volna vinni, ebben egészen biztos vagyok! 

 

 

 

Nicki Minaj:

 

 

Egy csodálatos ezerarcú énekesnő-rapper! Az lehet, hogy kissé r*bancosan viselkedik és kirakja amilye van, de ő is csak egy ember! Ez a külső, egy bolondos, érzékeny lányt takar, aki csak egy kis figyelemre vágyik, amit természetesen meg is kap! xD 

 

 

The X-factor U.S.A.

 

Tate Stevens and Cece Frey:

 

Cece Frey and Paige Thomas:

Mind a hármójuknak szúrkoltam az elejétől fogva! Na jó, Cece-nek nem, mert nekem nem igazán jött be, hogy olyan nagyképű, de aztán megmutatta az igazibb oldalát és jobban megszerettem mint énekesnőt, mint embert.

Nagyon örülök neki, hogy Tate nyerte meg, mert ő egy igazán kedves és szerény útépítő és átlagos családapa volt ez ideáig. Nagyon szúrkoltam neki, és örülök, hogy ő nyerte meg!

Paige-t az első válogató óta imádom! Besétált a színpadra, mintha már igazi sztár lenne! Ezt mondták neki a mentorok! Nem csak a külső, hanem a hang is olyan volt, amilyennek a mentorok azt várták! Aztán, jött az élőadás is amiben már nekem annyira nem igazán tetszett a hangja mert hamiskás volt...

 

 

Kelly Clarkson:

 

 

Nem akarok felvágni, de minden számát kívülről fújom, aminek klippje van! :D Na jó egy kivételével! Amióta megnyerte az American Idol-t, azóta nagy kedvencem! Igaz, akkor még csak azt tudtam, hogy ő Kelly Clarkson de 2006 körül szereztem róla tudomást, hogy létezik, arról meg hogy az American Idol-ban lett ismert arról meg nemrég! xD

 

 

Miley Cyrus:

 

 

Kisebb koromban kinem hagytam volna egyetlen Hannah Montana részt sem, méghozzá azért, mert őrületesen odavoltam Miley-tól! Persze most is nagyon odaáig meg vissza vagyok tőle, hogy nacsak! :D

Imádom észbontó stílusa miatt, és szerintem nagyon dögös az új haja! xD

 

 

 

Avril Lavigne:

 

 

10-11 éves koromban, olyan akartam lenni mint ő! Úgy öltözködtem, úgy hordtam a hajam mint ő. De ez csak azért , mert volt akkoriban egy nálam 2 évvel idősebb fiú aki nagyon bejött, és csak olyasmi lányokkal járt volna mint, pl. Avril. Persze nem jött össze, miért is jött volna nem igaz?! xD   

 

 

Lindsay Lohan:

 

 

Lindsay-t, nagyon szerettem gyerekszínészként! Most sincs ez egyébként másként, csak az a nyomorult drog meg pia ne lenne! Akkor biztos minden máshogy alakult volna! Ettől függetlenül én kitartok mellette mert tehetsége, és mert mindenki megérdemel egy 2. esélyt! ( nálam mondjuk nem csak 2 esélyes a dolog én kitartok mellette a végsőkig! XP)

 

 

Emma Watson:

 

 

Tehetséges, okos, szép, imádnivaló, sikeres! Egy lány nem is kívánhatna magának jobbat! Őrülten szeretem a merészsége miatt, mert szerintem (nem bántásként) Taylor Swift, biztos nem mert volna bevállalni egy ilyen hajat, mondjuk neki szerintem nem is állna jól!

 

 

 

Pixie Lott: 

 

 

Aranyos, mosolygós szőke lány, akit Pixie-nek hívnak! Nagyon édes, bírom a stílusát, én egyszerűen nem tudom nem összekeverni Rita Ora személyével!  

 

 

Kristen Stewart:

 

 

 

 

 

Helena Bonham Carter:

 

 

Kedvenc sztárok

1 Rihanna
2 Demi Lovato
3 Katy Perry
4 Lady Gaga
5 Avril Lavigne
további kedvencek

Barátok

Rékuckó
Rékuckó

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia! Lana és a One Direction miatt kaptál egy szavazatot :)

2012.11.17. 15:03