Starity

chuckbass profilja

chuckbass white  
  • Csatlakozott
  • 2012. december 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Three words, eight letters... Say it, and I'm yours! Best. Lovestory. Ever.

chuckbass
Utoljára aktív: 2015.05.10. 22:10Státusz módosítva: 2013.02.06. 17:05

Mi újság nála?

2013.04.11. 20:08chuckbass és jess9729 mostantól barátok

2013.04.06. 14:02chuckbass új kedvence Palvin Barbara

2013.03.30. 21:09chuckbass új kedvence Leonardo DiCaprio

2013.03.26. 15:03chuckbass új kedvence Rachel McAdams

2013.03.22. 18:06chuckbass új kedvence Ashton Kutcher

Bemutatkozás



Szia, kedves idegen, aki az adatlapomra tévedt.
Nem szeretnék elárulni személyes dolgokat magamról, mert nem ismerkedni jöttem a Starityre. Ha nincs bennünk semmi közös, kérlek ne jelölj be. Nem kérlek, hogy szavazz rám, ha úgy gondolod, hogy megérdemlem, nyugodtan kattins a szavazás gombra, de kijelentem, hogy ettől függetlenül én nem biztos, hogy visszaszavazok. Ha ennek ellenére nem rettentettelek, olvass tovább! :)

Hatalmas film és sorozat fan vagyok. Filmekből mindenevő vagyok,  - kivétel a horror és a thriller. brrrr - és bármennyit meg tudok nézni belőlük. Főként romantikus filmeket szeretem, meg a vígjátékokat, amiknek tényleg van humora. A sorozatokkal sem állok másképp - ha nagyon szeretem, mértéktelen mennyiségűt meg tudok nézni belőlük. A kedvenc sorozataim: HIMYM és Gossip Girl, filmek pedig a Szerelmünk lapjai, Elvált Nők Klubja, Bazi Nagy Görög Lagzi, Szerelem az alpokban, Minden végzet nehéz, A lopott idő, Beépített szépség (ez csak pár, de most nem jut eszembe több). A kedvenc színészeim: Ed Westwick, Diane Keaton, Sandra Bullock, Josh Hutcherson, Jack Nicholson, Blake Lively, Leighton Meester, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Jennifer Lawrence és Johnny Depp. Viszont az általam legjobban utált actor pedig Adam Sandler.

A zenét tekintve is mindent meghallgatok. Lehet szó popról, rockról, rapről, de még a tüc-tüc, dobozzenéket is szertem. A kedvenc lánybandám a Little Mix, mert ők tényleg tehetségesek (nem a One Direction miatt) de nagyon szeretem továbbá még Emeli Sandét is. Ha már említettem az 1D-t, egy kis véleménynyilvántás. Nincs velük bajom, de szerintem túl értékelik őket. Nem akkora celebek, hogy ennyire sztárolni kelljen őket - de hiába, jó a menedzsmentük. Minden ezen múlik.

Bizonyára észrevehettétek, hogy nagyon szeretem Ed Westwicket. Ez azért van, mert szerintem egy rendkívül tehetséges színész, akire bármilyen szerepet rá lehet önteni, az arca karakteres, és egyszerűen egy fantasztikus ember<3 lovelovelove

Köszönöm, hogy betekintettél, zárásképp:

Mondatok, amiket szeretnék hallani a jövőben:
'I'm Chuck Bass'

Ne felejtsd el, hogy őrülten egymásba vagyunk zúgva, szóval bármikor nyugodtan megcsókolhatsz, ha kedved van.' (The Hunger Games - Éhezők viadala)

'Mielőtt megismerkedtünk, én már készültem rád. Amint láttam, hogy olyan nő vagy, aki két lábbal a földön áll, már éreztem körülötted az erőt. Szerettem belélegezni a sűrű sütemény illatát. És szeretem, hogy összevissza beszélsz, sehová nem jutsz, és mégis pontosan értelek.' (Because I sad So - Férjhez mész, mert azt mondtam)

'Step 16: Hope she says yes.'

you know, you love me. xoxo

Kedvenc sztárok

1 Ed Westwick
2 Blake Lively
3 Leighton Meester
4 Michelle Trachtenberg
5 Penn Badgley
további kedvencek

Barátok

miss_areo
miss_areo

catnip™

Julinalin
Julinalin

visszatérő vendég

MegaBibuska
MegaBibuska

visszatérő vendég

ItsMeKapy
ItsMeKapy

új tag

jess9729
jess9729

új tag

Üzenőfal

jess9729 Nagyon szép az oldalad ;)

2013.04.08. 21:09