Starity

Patii1399 profilja

Patii1399 white  
  • Statisztika
  • 128 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 63 barátja van
  • 39 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. január 07.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Lakhely
  • Bács - Kiskun megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • DIY
  • Imádom
  • A beavatott,Holtodiglan,Amnézia,Éhezők viadala,Útvesztő

Because of you, Caroline.It was all for you. -Klaus Mikaelson

Patii1399
Utoljára aktív: 2021.07.16. 18:06Státusz módosítva: 2014.12.24. 10:10

Bemutatkozás

Szia-> . látogató.

Egy 15 éves kecskeméti lány vagyok, aki szeret sorozatokat nézni.

A listát úgy rendeztem, amilyen sorrendbe szeretem őket:

1. The Vampire Diaries/Vámpírnaplók

9 éves korom óta nézem a TVD-t, mára már vérbeli fan vagyok a VILÁG LEGJOBB SOROZATA♥ Nem is tudom mi lenne velem ha nem nézném a sorozatot, talán hiányozna az életemből egy darab. Emlékszem kiskoromban még kiosontam a tv elé csak h nézhessem, már akkor megfogott valami benne.Hihetetlen mennyire a szívemhez nőttek a főszereplők, szeretem és csodálom őket. Megpróbáltam a közeli barátnőimmel megmeresztetni a sorozatot, sikerült is! Ez nem az a sorozat nekem, amit egy pár hét alatt ledaráltam, hétről hétre vártam mindig. Mindenki azt mondja már nem az a színvonal mint régen, de csak első/másodikból többet lehet kihozni. Ha rosszabb ha nem én, akkor is a végtelenségig szeretném nézni, sosem untam és nem is fogom. Nem tudom nem szeretni, imádom a sztorit és a szereplőket.

6 éve nézem a sorozatot, közben én is felnőttem vele..nehéz lenne elengedni!

Ebbe a sorozatba minden meg van amit szeretek:
vámpírok,boszik,vérfarkasok,izgalmas,romantikus,horror is egy kicsit:D
fiúk: 10/10 lányok: 10/10 egyszóval tökéletes.!
Még nem nézed a sorozatot? I
deje elkezdeni.

Példaképem:Nina Dobrev

Nagy Klaroline rajongó vagyok, szval ha nem lesz komolyan ezt csinálom:

Mostmár kevés az esélye annak, hogy legyen de a remény hal meg utoljára!;)

Kedvenc párosok:

100. rész♥ (2 évet vártam erre a csókra)

I ℒℴvℯ yℴu ℱℴrℯvℯr ღ

  

Legdurvább évadzáró és a legsírósabb is. Szerintem nem sírtam ilyen sokat még filmen sem:c ilyenkor veszem észre milyen érzelmes egy sorozat, belőlem nem hoz ki másik ilyeneket, hogy egész este ki legyek és síró görcs jön rám ha visszanézem az utolsó pillanatokat, tisztára beleéli magát az ember!

5x22

2. Teen Wolf/Farkasbőrben

Dylan O'Brien miatt kezdtem el nézni, mert a nagyon édes volt a The First Time filmben.Először tartottam tőle, hogy túl félelmetes lesz, vannak benne érdekes lények de kibírható.Ez a sorozat is nagyon izgalmas, eseménydús.Nem nagyon voltam oda a vérfarkasokért, de elnyerte a tetszésemet.Téli szünetbe gyorsan meg is néztem az összes részét és imádom.Annyira vicces, vannak olyan jelenetek amin megszakad a szívem, vagy épp halálra rémülök. Az 1.2. évad ott kezdődik minden, de a harmadik évad, az aztán FANTASZTIKUS, évad 2. fele mintha minden rész évadzáró lenne!A 3. és 4. évad már teljes a sorozat az új szereplőkkel.

Kedvenc párosok:

Stalia

A kezdetektől szurkoltam ennek a párosnak, annyira összeillenek! Legcukibb jeleneteik nekik van.Örülök, hogy Stiles végre talált egy olyan ányt aki viszont szereti őt.♥

Marrish

Marrish legyen az 5. évadban! Amikor először találkoztak tudtam, hogy nagyon szeretném ezt a párost. Biztos vagyok benne az 5. évadban szépen felépítik majd a kapcsolatukat. Így a legjobb, Stydia már lezárult, Lydiának volt esélye de nem élt vele, csak barátok lesznek a folytatásban szerintem. Stilesnak ott van Malia, Lydiának meg majd Parrish!:3

3. The Walking Dead

Ez is úgy kezdődött mint a többi sorozat "csak az első részt nézem meg" de persze nem bírtam leállni:D
Igazából azért kezdtem el nézni, mert nagyon sokan nézik az ismerőseim közül és mondták, hogy milyen jó én is kezdjem el. Én nem nagyon voltam oda a zombikért meg tartottam attól, hogy túl undorító lesz. Aztán megnéztem az első részt és azt mondtam ez k*rva jó volt, minél több részt néztem meg annál jobban kezdtem megszeretni. Nagyoon izgalmas az alap sztori, nagyon jó ki lehet húzni belőle vagy 10 évadot is! Sok csavar van benne, de néha olyan emberek halnak meg akiket szeretünk, nem akarok spoilerezni.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani a zombi apokalipszist vagy egyáltalán meglehet-e?

4. Reign/Az uralkodónő

Imádom a királynős/hercegnős történeteket. Talán minden lány álma, hogy egyszer egynap ő is királynő/hercegnő legyen! Izgalmas, csodaszép helyen játszódik. Meseszép ruhák ,Mary gyönyörű minden részben. Alapsztori itt is jó! Szeretnél végre elkezdeni egy régies sorozatot? Bátran ajánlom! 

(spoiler)Eleinte Bash-Mary rajongó voltam, de belátom nem lett volna jövőjük, nagyon cukik Kennával is.(spoiler)

5. The Originals/Az Ősök

Ez a Vámpírnaplók testvér sorozata.Októberben indult, nem hittem volna, hogy ilyen izgalmas lesz.Nagyon sajnáltam, hogy otthagyták a TVD-t mert nagyon szerettem őket. Itt nincs olyan kedvenc párosom, akkor lenne ha Caroline átmenne a TO.-ba, de akkor meg milyen lenne a TVD Caroline nélkül?! :/

6. Glee

Glee megtanította nekem, hogy nem minden a külső!Lehet valaki bármilyen csúnya, vagy rémisztő, belül nagyon jó ember is lehet.A szavaknak súlya van, le k*rvázhatod vagy b*zizhatod az embert, neked nem fáj ő még öngyilkos is lehet, annyira lehordod mindennek!És a legjobban a főszereplőket szeretem, mert csodás hangjuk van, ahogy feldolgozzák a híres dalokat az valami hihetetlen.Nem  tökéletesek a szereplők benne, de ez így jó.:)

Higgy az álmaidban mert valóra válhatnak!
 

Kedvenc páros:

R.I.P Cory Monteiht :'(

7. Gossip Girl/A pletykafészek

A GG-t is nagyon szeretem♥ Minden részben történik valami izgalmas.New York-ban játszódik, stílusos ruhák,sok pénz,viták,szerelem,megcsalás és persze a sok-sok pletyka.Nagyon jó ötlet szerintem a pletykacica, nállunk is volt csak az nem sokáig bírta, mivel igazgatói ügy lett belőle.Egy dolog amit utálok a sorozatban az Dan, valahogy nem odavaló.Amelyik párost itt szeretem, az Nate és Jenny.

Ezeket a sorozatokat mindennkinek ajánlom, eszméletlenül jók!♥

Ha megszeretnél ismerni, úgy érzed sok a közös bennünk írj nyugodtan, nyugi nem te leszel az első akit starityn keresztül ismertem meg.;)