Starity

majuss profilja

majuss  
  • Statisztika
  • 8 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 17 barátja van
  • 12 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. január 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • június 21.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • tv-zés, olvasás (SzJG), zenélés (zongorázás), zenehallgatás...
  • Zenei stílusom
  • pop, komoly zene
  • Imádom
  • nutella (love love love), SzJG!!!!!!!!!!!!!!! <333333
  • Utálom
  • spenót (fújj :@), azokat az embereket, akik megjátszák magukat, csak azért, hogy tetszenek valakinek...
  • Twitterem
  • - nem publikus -

majuss
Utoljára aktív: 2014.01.31. 11:11Státusz módosítva: 2013.02.15. 16:04

Mi újság nála?

2013.05.07. 17:05majuss új kedvence Dakota Fanning

2013.04.27. 11:11majuss és Zsófi22 mostantól barátok

2013.04.10. 11:11majuss és HorsesMyLife mostantól barátok

2013.02.23. 17:05majuss és P.Lora mostantól barátok

2013.02.23. 15:03majuss új kedvence Britney Spears

Bemutatkozás


ohh... hello! a nevem Maja és hívjatok csak nyugodtan Majusnak! :) ááh... nem nagyon tudok mit írni magamról... de próbálkozok! :D egy örök álmodozó vagyok és leszek 

a kedvenc napoma a valentine day! :) sokan utálják ezt a napot, mert nekik nincs "szerelmük"... vagy, ha van is, akkor az az ember nem veszi komolyan a valentín-napot... szerintem nagyon szomourú, hogy leaglább egy évben 1x ne gondolnánk a szeretteinkre a karácsonyon kívül. :( 

nagyon szeretek lovagolni! ja és persze a lovakat is szeretem. sajnos nincs lovam, de loviba járok és az szinte ugyan olyan! ott a ló neve, amin lovagolok, Csupi. nagyon szeretem őt, sajna nincs róla képem :/... de egy igazán fantasztikus, egy nagyon jó szándékú és pej színű hátasló. :) 

háát... említettem már, hogy lovagolok. nos, már olyan szinten űzöm ezt a sportot, hogy ugratok! nagyon szeretek ugratni! :) ha valaki lovagol és még nem ugrat, akkor annak ajánlom, hogy minél hamarabb tanuljon meg, mert szerintem ez olyan érzés, mintha repülnél!

tudom, hogy nem lehetséges, de egyszer nagyon szeretnék lovagolni egy pegazuson! :) nem kell idiótának nézni... lehet, hogy szerinted hülye vagyok, de szerintem nem... és nekem csak az utóbbi számít! 

szerintem nagyon hasonlítok Aranyhajra, mind külsőleg, hiszen  nekem nagyon hosszú, szőke hajam van (majdnem, mert még szerintem van benne egy kis barna) , és nagy zöld szemem. (nem kitaláció!!! ez így igaz!!!) és mind belsőleg, mert én is ilyen optimista és az álmaimban hisző és kedves ember vagyok (legalább is a barátaim szerint). 

amint már észrevehetted, nagyon szeretem az Aranyhaj és a nagy gubanc c. filmet. nem kicsit vagyok "Aranyhaj fan". nagyon szeretem ezt a kettő szereplőt ebből a meséből, akiket a gifen láttok. hogy miért? mindjárt leírom! na tehát, mert rám és az öcsémre emlékeztetnek! :D

néha kicsit béna vagyok! de ki nem? de azért nem annyira, hogy fejbe verjem magam egy serpenyővel! :D

nagyon szeretek olvasni! a kedvenc könyvem a SzJG (Szent Johanna Gimi). azért szeretem ezeket a könyveket, mert telejesen tükrözi az embereket! :) de vannak még könyvek, amiket szintén kedvelek!

zongorázok is... már vagy 6 éve! :) imádom a komoly és a könnyű zenét is. de ha választanom kellene, akkor inkább a komoly zene, mert már a mai könnyű zene nekem nem nagyon jön be... lehet, hogy ez neked nem nagyon tetszik, de... ez van! igaz... mostanság elég sokat hallgatok 1D-t és JB-t, mert nekik legalább normális számaik vannak! de térjünk vissza a zongorára... nagyon szeretek zongorázni, mivel lenyugtad. ha nagyon mérges vagyok, akkor csak eljátszok egy etüdüt (darabot, azoknak, akik nem értenek a zene nyelvén)... mindjárt tisztábban látok! :)

nagyon szeretem a One Direction nevű bandát. mondhatni, directioner vagyok! :) már 2012 áprilisában ismertem őket és már akkor nagyon nagy fan voltam. valamint 2010-ben néztem azt az x faktort, amiben ők is szerepeltek. már akkor is nagyon azt vallottam, hogy szuperek ezek a srácok! a szobám falát több ezer 1D-s poszter díszíti. gondolom ez nem csoda... :) háát... a kedvencem Zayn!

Zayn-ben az fogott meg, hogy nagyon nagy a szíve (és tele van vérrel! :D). gyönyörű a szeme és a haja és a keze és a mindene! :) ja és egy nagyon szuper hangú, aranytorkú énekes (mint a többi tag). 

igen igen! második kedvencem a bandából Liam! :) szerintem ő a legnormálisabb a bandából! neki is cuki a haja... (amúgy kezdem úgy érezni, hogy te most azt hiszed, hogy minden pasiban a haja tetszik! de ez nem igaz... najó... leht...) nagyon szuper hangja van. szertem őt is! 

harmadik kedvencem Louis! azt szeretem benne, hogy nagyon hülye, de ugyanekkor nagyon kedves is! neki is szupi hangja van! szépek a szemei... már értem, hogy miért létezik Elounor! nincs velük semmi bajom! sőt! imádom őket eggyütt! :)

a negyedik kedvencem Niall! őt azért kedvelem, mert nagyon cuki az, hogy össze-vissza álnak a fogai! (de már nem, hoszen levették a fogszabályzóját...) ez remek példa arra, hogy senki és semmi sem tökéletes, még a sztárok sem! :)

ötödik kedvencem Harry... ez nem azt jelenti, hogy őt nem szeretem, mert igen! őt is szeretem! de valamiért nem annyira szimpatikus, mint a többi srác... de írtó cuki a mosolya és a gödröcskéi is imádnivalók! :)

háát... igen belieber is vagyok egyben... lehet, hogy te nem szereted Jus-t, de én szeretem! légy oly kedves ne ócsmárold olyan szavakkal, kifejezésekkel, amik nem is illenek rá! ja és ugyanez vonatkozik a 1D-re is! hát Justint már kicsit régebb óta kedvelem, mint az 1D-t, mivel ő hamarabb befutott. szerintem ő is egyy nagyon tehetséges ember, akit nagyon szuper hanggal áldott meg az Isten! és nem csak evvel a pozitív tulajdonsággal rendelkezik! avval is, hogy szerintem nagyon helyes...! nagyon szépek a szemei és a haja is cuki! :)

Cher Lloyd... mostanában nagyon rá vagyok kattamónva. :D szerintem leszek akkor "fanja" , mint pl. 1D-nek.. vagy JB-nek... :) vagy már vagyok is? nem tudom... :D kedvenc számom tőle a Swagger Jagger és a Oath. gyönyörű hangja igazán csábít arra, hogy "best fan" legyek! :)) nagyon bírom a zenéjét és a hangját... egyszerűen csakis dícsérni tudom! :)) 

kezdem megimádni őket... és kezdek mixer lenni! :)) nehogy félreértsetek! nem olyan mixer, ami pl. tejturmixot készít, hanem olyan mixer, aki imádja a LM-t! :)) na én az utóbbi mixer kategóriábe tartozom. :)) az első számuk, amit először hallottam az a Wings. ezt a számot is nagyon imádom! 

Pezz... ♥ nagyon szeretem őt! kedvencem a bandából! nem csak azért szeretem, mert Zayn-nel eggyütt van, hanem, mert tényleg ő a leges-legszimpibb és kész! :)) egyébként birom Zarry-t és birni is fogom őket, még akkor is, ha szétmennek, vagy ha összeházasodnak! :)) szeretem Perrie lila és szőke haját is! szerintem mindkettő nagyon illik hozzá... ő (is) egy aranytorkú énekesmadáár! :D 

Jade... :)) második kedvencem, de ez nem azt jelenti, hogy őt nem annyira szeretem, mint Pezz-t! :)) gyönyörű hangja van és szerintem nagyon is jól áll neki az éneklés... ezt most azért írom le, mert van olyan ember, aki azt mondta, hogy nem áll neki jól... szerintem nagyon nagyot tévedett! :))

Leigh-Anne.. ő a 3. kedvencem, de rá is ugyanaz vonatkozik, mint Jade-re!  neki is hatalmas hangja van! amúgy nem csoda, hogy megnyerték az XF-t, mert mindenkinek gyönyörű hangja vaan! :))))))) 

Jesy... :)) rá szinte-szinte ugyanaz vonatkozik, mint Harry-re (mármint kedvelés szempontjából...) :D szerintem Jesy egy sellőre hasonlít... xdd ezt nem tudom megmagyarázni, mert........... ááá.... nem tudom..!! :D neki is szupi a hangja és őt is birom, meg birni is fogom, meg minden... nem kell elítélni! :))

az egyik kedvenc filmem az Alkonyat. :) nagyon szeretem ezt a filmet, mert lehet, hogy nagy kitaláció, de valós érzelmek vannak benne. kedvenc szerepőim Rosaile és Jackob! Rose karakterért azért szeretem, mert, igaz, néha egy kicsit irígykedik, de azért a 4/1-ben nagyon sokat segített Bella-nak! Jackob pedig, Jackob! Taylor Lautner szerintem egy nagyon helyes pasi. Jackob karaktere is nagyon kedves és humoros. Nagyon cuki "cicafeje" van (ahogy adelaiide  mondaná). de összeségében, minden szereplő nagyon jó színész! eredményként, azt írnám le, hogy szerintem ez a világ egyik legjobb filmsorozata! :)

 légyszi írj üzit vagy írj az üzifalamra, hogy miért jelöltél/szavaztál! előre is köszi! 

Kedvenc sztárok

1 Zayn Malik
2 Louis Tomlinson
3 Harry Styles
4 Liam Payne
5 Niall Horan
további kedvencek

Randomképek

a menő gyerekek nem táncolnak.jpg
csoki1..jpg
a weblaphoz2.jpg
csoki.jpg

Barátok

Barbyka1998
Barbyka1998

visszatérő vendég

Dóri0422
Dóri0422

visszatérő vendég

adelaiide
adelaiide

új tag

sára98
sára98

új tag

blackstar123456
blackstar123456

új tag

Üzenőfal

Rory gilmore 12 Szia!Szavaztam jó profilod!

2014.08.12. 18:06

Nina 10 Bocsi, hogy töröltem a kapcsolatott, de sose beszéltünk.

2013.11.30. 18:06

gizike1998 Köszönöm szépen :D

2013.02.23. 17:05

gizike1998 Szia szavaztam nagyon jó s profilod ;)

2013.02.21. 18:06

Nina 10 Szia! Jelöltem tetszik a profilod

2013.01.26. 09:09