Csékóó profilja

Csékóó white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. február 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. augusztus 01.
  • Lakhely
  • Kiskunhalas, Bács - Kiskun megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • lovaglás, foci, filmnézés, olvasás, történetírás, barátokkal lenni,
  • Zenei stílusom
  • minden jöhet,kivéve opera:D
  • Imádom
  • az igaz barátaimat <33
  • Utálom
  • az olyan embereket,akik elítélnek másokat és az életemet. tömören :-)
  • Kedvenc sztárjaim
  • Thomas Brodie-Sangster Aidan Turner Natalie Dormer Denzel Washington

#GameOfThrones #TheWalkingDead #Revenge

Csékóó
Utoljára aktív: 2016.10.10. 18:06Státusz módosítva: 2015.04.07. 16:04

Bemutatkozás


"-Vedd el!
Jace szemében tűz lobbant éppen úgy, mint aznap a tónál, aztán Clary a mellkasába döfte a kardot éppen úgy, mint akkor Valentine.Most már megértette, hogy így kell lennie. Jace kard által halt meg, de ő visszahozta az életbe. Most pedig újra eljött az idő. A halált nem lehet becsapni. Végül megszerzi, ami jár neki. Dicsőséges a fiú mellkasába hatolt.Clary keze megcsúszott a markolaton, ahogy a penge végigkarcolta a bordákat, de nem állt le, amíg ökle Jace testének nem ütközött. A fiú nem mozdult.
(...)
-Clary - suttogta Jocelyn. - Engedd el. Meghalt."

/Elveszett lelkek városa - legjobb<3! /

Szervusz, kedves Idegen!
Örülök, hogy véletlen, nem véletlen a profilomra tévedtél. Ha már itt vagy, nézz körül!:)
Magamról annyit, hogy egy teljesen hétköznapi, 16 éves tinilány vagyok. Kiskunhalason születtem, ami nem túl nagy város, de amilyen kicsi, olyan sok kedves ember lakik itt. Kivülről teljesen átlagos vagyok, hosszú, barna haj és kék szem. Olyan embernek tartom magam, aki nem bántja a kisebbeket, kedves vagyok azokkal, akik velem is azok és mindig kiállok azokért az emberekért, akiket szeretek. Az egyik rossz tulajdonságom, hogy mindenkihez túl hamar kötődni kezdek és túlságosan megbízok az emberekbe. A családomról, a barátaimról és az osztálytársaimról senki nem mondhat rosszat, mert azért harapok. A hobbim - nem is igazán mondanám annak, inkább az életem - a lovaglás. Sok ember azt gondolja, hogy ez egy könnyű és egyszerű sport, hogy a ló végzi a munkát, nem pedig a lovasok. Akik így gondolják, azok menjenek, üljenek fel egy lóra, irányítsák kéz- és lábjelzésekkel, irányítsanak egy 500 kilós állatot, ami nem beszéli a nyelvünket, zuhanjon  2 méter magasról, egy 70km/h száguldó, önálló gondolatokkal rendelkező gépezetről, majd leporolva magát üljön vissza és kezdje újra! Ez a sport megtanít a bizalomra, az elfogadásra, az önzetlen szeretetre és küzdésre. Felnőtt koromban is a lovakkal szeretnék foglalkozni, leginkább a lovak lelki világa érdekel, hívják 'suttogásnak', aminek akarják, de tényleg használ. Minden időmet egy 12 éves angol telivér kancára fordítom. Nifti-nek hívják, fiatal korában galoppló volt, de azóta hosszú idő telt el, és mikor hozzánk került egy érzelmi roncs volt. Félt a hirtelen hangoktól, mozdulatoktól, az emberektől - leginkább a rudaktól, mert feltehetőleg azzal verték az előző gazdái. Tépte a szárat, a rúd látványától bepánikolt és úgy elrohant velünk, hogy sokszor le is estünk. Rengetegen mondták, hogy ez már nem is ló és hogy vágóhídon a helye. De mi nem adtuk fel, türelmesek voltunk hozzá és szeretet adtunk neki. Mára látványos haladást értünk el vele, normálisan lehet vele lovagolni, nem fél annyira a hirtelen dolgoktól és már az ugratás is megy neki. Megtanítottuk neki, hogyan legyen újra ló, mert megérdemli, hogy boldog élete legyen! A másik kedvenc időtöltésem a foci, mind nézni, mind játszani szeretek, most kezdtem a sulim csapatában. Kedvenc csapatom a Barcelona azon belül pedig kedvenc focistám Messi, Piqué és Fabregas.
Ezen kivül imádok a barátaimmal a városban lógni, filmet nézni, olvasni, történeteket írni. Gyakran a történetek rólam szólnak egy jól megfogalmazott köntösbe bújtatva. Ezek a történetek mentsvárak számomra, de néha van úgy, hogy ülök az üres papír fölött és nem tudok mit írni. Filmek közül minden műfaj jöhet, hangulattól, társaságtól függően.:D Ha pedig eddig nem riasztottalak el, lejjebb olvashatsz a kedvenceimről is!:D

                                               

Kedvenc könyvet nehéz mondani, mert imádok olvasni és csak úgy falom a könyveket. Nincs olyan könyv, amit a kezembe veszek és lerakom, mert unalmas, én akkor is kiolvasom. Az első helyen talán Cassandra Clare könyvsorozatát említeném. Úgy hallottam először erről a könyvről, hogy az egyik barátnőm (ezúttal is köszönöm neki) állandóan erről beszélt. Amikor a kezembe vettem a Csontvárost még nem tudtam, hogy ezzel életem legjobb könyvét veszem a kezembe. Lehetetlenség letenni, minden fejezet végén van egy csavar, fordulatos, izgalmas és bővelkedik romantikában is. Minden van benne, ami egy jó könyvhöz kell, és Cassandra hihetetlenül fel is használta ezeket a dolgokat. A kedvenc szereplőm egyértelműen az arrogáns, de humoros és bátor Jace, aki az első oldaltól kezdve belopja magát az ember szívébe. Azt hittem az első könyvet nem lehet fokozni, de az írónőnek mégis sikerült, sőt a harmadik könyvvel túlszárnyalta a másik kettőt!
A másik könyv, aminek úgy érzem itt a helye a kedvencek között, az Kendare Blake-től a Vérbe öltözött Anna. Egy minden ízében eredeti könyv, hiszen nem sok ilyen könyvet találni a boltok polcain. Egy fiú, aki családi örökség miatt kísértetek öl és egy halott lány, akit szörnyű körülmények között öltek meg. Aki átlépi az elátkozott ház küszöbét halott. Cas-nek meg kell ölnie a lányt, amikor azonban a vérrel pettyezett csipkeruhában kísértő Anna megkíméli az életét, valami elkezdődik, aminek nem lenne szabad.Elképesztő, lehengerlő, lélegzetelállító, és hideg, mint a halál. Jó tipp a könyvhöz: ne olvasd éjszaka, mert ez a történet harapós!:D
Ezeken kivül kedvenc írónőimhez tartozik Jodi Picoult, J. K. Rowling, Stephenie Meyer, Nalini Singh, Julie Kagawa és Lauren Brooke

 

Kedvenc film kategóriában vagyok a legszorultabb helyzetben, mert nincs konkrét kedvenc filmem. Szeretek filmeket nézni - nincs is jobb, mint egy esős és hideg téli napon az ágyon kucorogva filmezni egy nagy bögre kakaóval.:D Inkább azokat a filmeket sorolnám most fel, amik egyértelműen elrabolták a szívemet, az olyan filmeket, amiket egymás után többször is képes vagyok megnézni, úgy, hogy nem unom meg. Ezek között van a Secretariat, A tűzben edzett férfi, Az álmodó, Szemfényvesztők, Step Up, Micsoda srác ez a lány!, Keith, The lovely bones, Harry Potter 1-7, Híd Therabithia földjére, A nővérem húga, Elrabolva, Gyűrűk ura 1-3, Egy gésa emlékiratai, Oroszlánkirály (:3), Baltó, 21JumpStreet-A kopasz osztag, Warm bodies, Éhezők viadala, Hachiko, Marley&Mi, Kutyahideg, Benjamin Button különös élete, Transformers, Drive, Gengszterosztag, Halálos iramban 1-5, Most jó!, Szabad,mint a szél, és a Vágta. Ezek közül a filmek közül mindet bátran merem ajánlani, legtöbbjüket a mondanivalójuk miatt, a többit pedig, mert egyszerűen izgalmas vagy vicces filmek.
A kedvenc színészeim Channing Tatum és Dave Franco. Tatum hihetetlen beleéléssel játsza az összes szerepét, kiváló színész és nem mellesleg isteni pasi. Talán az első film, amiben láttam a Step Up! volt, és aztán szépen sorban jött a többi filmje: Micsoda srác ez a lány, Fogadom, A kopasz osztag ... és minden filmjében imádtam! Dave Franco-t pedig a Szemfényvesztőkben láttam először és húha! nagyon ott van a srác. Tehetséges, helyes és imádnivaló a mosolya. A Warm Bodies-ban is szerepelt, de csak kevés szerep jutott neki, a Kopasz osztagban sokat nevettem rajta, mert vicces volt a szerep, amit játszott.:D Kedvenc színésznőm pedig Dakota Fanning és AnnaSophia Robb. Dakota-t - sok emberrel ellentétben - én nem a Twilight filmekből ismertem meg, hanem az egyik kedvenc filmemből, Az álmodóból, ahol még kislányként szerepelt. Azóta persze egy gyönyörű, tehetséges és bájos nő lett belőle. Az Alkonyatban jól állt neki a jéghideg Jane szerepe, de a Most jó!-ban vált abszolút kedvencemmé! A film nemcsak elgondolkodtató és gyönyörű, de kellett hozzá egy kivételes tehetség, aki Dakota személyében teljessé tette a filmet. AnnaSophia Robb akkor vált a kedvencemmé, amikor hat évvel ezelőtt megnéztem a Híd Terabithia földjére. Az a film gyökeresen megváltoztatta az akkori tíz éves önmagamat, és bevallom a film végén, még sírtam is. AnnaSophia alakítása 10/11, olyan bájos, gyönyörű és jól alkalmazkodik a szerepeihez. A legkülönfélébb filmekben játszott szerepet, ezek közül a Lelkipásztor-kutyát láttam és a Soul Surfer-t. Ezt a filmet az előbb kihagytam a felsorolásból, pedig ugyanúgy az egyik kedvencem. Egy film arról, hogy történhet bármi, nem adhatod fel, mindig talpra kell állni, bármi történjék. Bár több filmben még nem láttam ezt a csodás színész, ez a három elég volt, hogy a kedvencemmé váljon és azért ez szerintem nem kis szó.:)
A kedvenc sorozatom pedig a SzulejmánAustin&Ally és a legeslegjobb az American Horror Story. <3

Kedvenc énekesnőm Miley Cyrus. Nagyon régóta imádom, mind színésznőt, mind énekest. Gyönyörű, vad és nem foglalkozik mások véleményével. Tudom, hogy mostanában nagyon megoszlanak a vélemények róla. Többen a régi, jókislányos énét hiányolják. Szerintem mindenki megérdemel egy kis kicsapongó életet, és ettől még ugyanolyan jó énekesnő és fantasztikus csaj! Kedvenceim még Pink, Rihanna, Macklemore, Demi Lovato, Taylor Swift, Ed Sheeran, Essem, Mr.Busta, Mr.Missh, Skillet, Finger Eleven, Three Days Grace, Jennifer Lopez, Bruno Mars.

Örülök, hogy benéztél a profilmra, tedd meg máskor is. Ha tetszett szavazz kérlek, írj levelet, szívesen barátkozok!:) Szívesen szavazok mindenki profiljára, aki kéri, de NE jelölj barátnak, ha még egy szót se beszéltünk. Köszönöm, ha végig olvastad, további szép napot!:)

Randomképek

Edzés
#Nifti legelés#
#HarryPotter#
#Nifti #ügetés

Barátok

Lydia
Lydia

we are believers

Üzenőfal

Szia ! Szavaztam mert én is imádom a lovakat!!! ^^

2017.02.15. 06:06

Patyó12 Szia! Nagyon szép a profilod és szimpatikus is vagy, ezért szavaztam!:)

2013.11.17. 15:03

Lydia IGEN!!!!!*-*<3

2013.09.30. 20:08

Lydia OKÉ. Dave Franco végleges kedvencem lett. Szemfényvesztők<3. Jó a profilod amúgy :D :3

2013.08.13. 17:05

Lydia Hey!:D Látom elnyerte a tetszésedet a True Blood :D

2013.07.15. 12:12