Starity

rékuci6000 profilja

rékuci6000 white white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. március 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • november 20.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás, zenehallgatás, rajzolás, álmodozás, lovaglás, esőben sétálás, sütés-főzés, utazás, fotózás, nyelvtanulás, vásárolás
  • Zenei stílusom
  • k-pop, pop
  • Imádom
  • állatok, Michael Jackson, Teen Top, k-pop, Ázsia, Ázsiai emberek, nyár, tavasz, rózsaszín, optimista emberek, parfümök/cipők/körömlakkok gyűjtése, Los Angeles
  • Utálom
  • "pávák", fészbuk, sötét színek, tél, negatív emberek, rasszizmus

I love when someone's laugh is funnier than the joke :DDD

rékuci6000
Utoljára aktív: 2015.06.25. 21:09Státusz módosítva: 2014.09.14. 00:12

Bemutatkozás

                                      

 

Szia!/안녕하세요!/您好!/こんにちは!

 

 

 

 

Magamról

 

 

Sokakkal ellentétben én elárulom hány éves vagyok: 14. Gondolom a nevemet már kitaláltad, de azért elárulom azt is, Réka.

Imádok rajzolni, lovagolni, utazni, sütni-főzni, fotózni, nyelveket tanulni, zenét hallgatni, vásárolni, álmodozni.

 

Utálom a rasszizmust; azt ahogyan a mai "pávák" használják a facebook-ot; a 14 éveseket, akik hihetetlenül nagynak érzik magukat, hetente "járnak" valaki mással és már nem szüzek.

Nem szeretem az egyforma embereket, akiknek nincs egyéniségük, azt hordják, azt hallgatják és úgy viselkednek mint mindenki más.

Nem szeretem a divatot. Nem is követem, nem az alapján öltözködöm, hanem aszerint, hogy mi tetszik. Már miért akarnék úgy kinézni mint mindenki más?  Szeretek színesen öltözködni, nem szeretem a feketét, szürkét, pirosat, lilát és a sötét színeket.

                    

Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások és mindig az őszinte véleményemet mondom legyen az jó vagy rossz. Az utcán simán megfogom az anyukám, a nagymamám vagy a nagypapám kezét, és még véletlenül se jutna eszembe úgy beszélni róluk, hogy ciki, k*rva, gáz stb. Én hálás vagyok nekik, mert ők voltak akik támogattak és szerettek, amikor még semmit nem tudtam erről a világról.

A személyiségemre nézve talán nem vagyok mindenkinek elsőre szimpatikus, de ha megismersz és közelebb kerülsz hozzám, hűséges és szerető leszek. De ha bunkó vagy, én is az leszek.

Optimista vagyok, elhiszem, hogy bármi megtörténhet. Katie Holmes szerelmes volt Tom Cruise-ba amikor kislány volt. Tele volt a fala a képeivel, rajongott érte. Aztán felnőttkorában tőle lett gyereke! Mióta én ezt megtudtam, elhiszem, hogy bármi megtörténhet és ez megmelengette a szívemet, mert nekem is vannak hatalmas álmaim. Szóval kitartás, higgyetek magatokban!!! :)

Első találkozásokkor nagyon félénk vagyok, alig beszélek, de ha jobban megismersz, be nem áll a szám.

Sajnos elég önfejű és makacs vagyok, az esetek 99,9%-ban a saját hibámból tanulok.

Hűséges vagyok azokhoz az emberekhez, akiket szeretek.

Céltudatos és kitartó vagyok, ha valmit kitűzök magam elé, azért a végsőkig harcolok.

Imádok álmodozni. Képes vagyok órákon keresztül ülni és nézni ki a fejemből, közben néha mosolyogva.

       

Nagyon szeretem az állatokat.

          

A nyarat és a tavaszt is imádom...

És a rózsaszínt...

                 

             

 

 

 Oké, ennyit elég is a személyiségemről.

 

3 éves korom óta hihetetlen módon imádom Kelet-Ázsiát (leginkább Korea, Kína, Japán). Tudom, ez most marha unalmasan hangzik, de közlöm hogy NEM A K-POP MIATT SZERETEM!!!! Most lett ez a k-pop őrület, sokan mondják hogy szeretik Koreát és annak hagyományait/kultúráját, miközben csak a zenéjét szeretik. És ezzel én most nem azt mondom, hogy nem szeretem a k-popot. Szeretem. Csak nem emiatt szeretem Ázsiát. :)

Amit leginkább szeretek Ázsiában, az emberek. Az országok fejlettsége, tisztasága, pontossága, a nyelvek és az a hihetetlen különbség ami Ázsia és Európa között van.

Vannak nagyon jó ázsiai barátaim, akik meséltek nekem a kontinensükről. Ott az emberek...hogy is mondjam...jólneveltebbek. A pasik nem szólogatnak be a nőknek az utcán, ott nincs erőszakosság, gyilkosság, mindennapos bankrablás és olyan hírek hogy "Megölte a családját majd magát is". Kérdezed "Honnan tudod, jártál már ott?" Nem, de ezt hús-vér, ott élő emberek mesélték nekem.

Azonkívül az ázsiaiak nagyon hűséges emberek. Náluk nagyon ritka, hogy valaki hetente váltogassa a partnerét, az a természetes, hogy feleségül vesz valakit/hozzámegy valakihez és boldogan élnek míg meg nem halnak. Najó, nem viszem túlzásba, ott is változnak az idők. De még mindig sokkal jobb mint az  ami itt van (most erre a féktelen csajozásra/pasizásra gondolok).

          

                

                                             

 

♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

 

Szeretem a régi zenét. Gondolok Michael Jackson-ra, ABBA-ra, de a The Beatles-nek és a Guns N' Roses-nak is vannak számai, amiket szívesen hallgatok. Szerintem ők sokkal tehetségesebbek, mint a mai amerikai énekesek, és a dalszöveg-témáik kicsit tovább terjedtek mint a "Let's get drunk yeah, bitch, I'll take you home, you're so sexy" stb., most csak mondtam valami hülyeséget.

Egyáltalán nem tartom cikinek, hogy arra a kérdésre, hogy "Milyen zenét hallgatsz?" az a válaszom, hogy "Michael Jackson, ABBA (és k-pop, de ez most nem számít)". Mindenki gondoljon amit akar, én akkor sem fogok divatzenét hallgatni. Azt hallgatom, ami tetszik, és ha már itt tartunk, a Boney M-nek is vannak számai, amiket hallgatok.

 

Akkor most egy kicsit részletesebben róluk...

 

Michael Jackson...Igazi legenda. Amikor őt hallgatom, nem vagyok képes felfogni, hogy hogy nevezhetnek olyan embereket mint justin bieber 'énekes'-nek. Gyönyörű hangja van, élőben is. Egyetlenegy hamis hang sincs!!! Én az ilyeneket hívom énekesnek. A másik amit imádok benne, a végtelen szeretet és jóindulat, ami belőle áradt. Hogy mindig segített, a számai nem a féktelen bulizásról és pasizás-, csajozásról (ugye miley?) szóltak, hanem a Föld jobbá tételéről. Majdnem minden számában hallható az a mondat hogy "Make the world a better place". Tisztelte és szerette a rajongóit. Számomra ő a legjobb ember. De visszatérve a zenéjére, a kedvenceim: Black Or White, Smooth Criminal, Earth Song, Heal The World, Man In The Mirror, Speechless stb.

j

 

ABBA...Imádom őket!Tényleg örökzöldek. Egész gyerekkoromban őket hallgattam a Nagymamáméknál, úgyhogy nem csak a zenéjüket szeretem, hanem az emlékeket is, amik hozzájuk kötnek. Meghatározó alakjai voltak a zenetörténelemnek, és nagyon nagyon sajnálom hogy már nem énekelnek. Kedvenc számaim tőlük inkább a gyorsabbak, mint például a Mamma Mia, Does Your Mother Know, Gimme Gimme Gimme. Lassabbak közül az Arrival-t imádom.

             

 

Big Time Rush...Tudom, azt mondtam nem szeretem a mai amerikai zenét, de ők egy azon kevés kivételnek, akiket mégis hallgatok. Nagyon tehetségesek és rendesek, minden számukat nagyon szeretem. Először gyűlöltem őket, egy számot sem bírtam meghallgatni tőlük...de aztán, már nem emlékszem hogyan, de nagyon megszerettem őket, és ma már az összes dalukat imádom. Pl. The City Is Ours, Invisible, Any Kind Of Guy, If I Ruled The World stb.

Viszont sajnálom, hogy egy kicsit...megöregedtek :( Vagy legalábbis már nem azok az aranyos...kölykök. :')

             

 

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~


És most egy kis k-pop...

 

Teen Top...Hihetetlenül tehetséges, aranyos, szimpatikus, szeretnivaló és közvetlen srácok. Nagyon jó a hangjuk, jól táncolnak, tisztelik a rajongóikat. Voltam a koncertjükön. Emberek, én azóta NEM BÍROK LEKATTANI RÓLUK!!! Egyszerűen nem tudok mit mondani... Ja de! Emlékeztek mikor justin bieber 5 órát késett a koncertjéről? És mikor rihanna? Ez a koncert 8-ra volt kiírva. Ők pontban nyolckor ott álltak a színpadon és a legjobbjukat nyújtották. Köszönöm Teen Top, hiányoztok!!!

Igazából a koncert miatt ismertem meg őket. Már előtte is sokat hallottam a nevüket, de valahogy soha nem jutottam el odáig, hogy megnézzem őket. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ők lesznek a kedvenc bandám, és örökre a szívembe zárom őket :')

             

 

             

 


(Egyébként, mint arra már gondolom rájöttél a profilképemől, avataromból, státuszomból stb., Niel a kedvencem ♥)

 

De ezen kívül szeretem még...

Apink

Crayon Pop

Boyfriend

 

Girls' Generation

Girl's Day

Tiny-G

Hyuna

 

Tulajdonképpen a k-popot részben Hyuna Bubble Pop című száma által ismertem meg, amikor is a YouTube-ot böngésztem és rákattintottam egy táncos videóra. Tetszett a zenéje, így hát rákerestem. Akkor még csak annyit láttam, hogy ez ázsiai lány énekli, nem is tudtam, hogy létezik olyan, hogy k-pop vagy Korea. Ez évekkel ezelőtt történt.

 

Úgy igazán kb. 1-1.5 éve ismertem meg ezt a műfajt, itt a Starity-n. De ez nem ám egy átlagos eset, tulajdonképpen elég vicces. xD Nézegettem  a fórumot és láttam valakinek a hozzászólását, akinek Youngmin (Boyfriend) volt a profilképe. Nézem ez fiú vagy lány? Megnéztem a lány adatlapját, rákerestem a bandára és nagyon megtetszett.

 

Szóval bevallom, Koreát a k-pop által ismertem meg, de nem emiatt szeretem, mint ahogy ezt már említettem is. Volt egy időszak, amikor teljesen leálltam a k-pop hallgatásával (mert akkor csak Big Time Rush-t hallgattam), de Korea iránti szerelmem nem enyhült.

 

 

 

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

 

Most a könyvekről...

 

Imádok olvasni. Sokáig tiniregényeket olvastam, de rájöttem, hogy annál van számomra jobb is. Mégpedig az ázsiai szépirodalom ♥. Csak most találtam rá, de teljesen magával ragadott. Hogy pár példát mondjak...

 

 

Egy gésa emlékiratai ♥

Peónia ♥

Haruko hercegnő ♥

A Barackvirág Pavilon titka ♥

Nők pagodája ♥

 

A tiniregények közül a kedvencem pedig...

 

Klikk ♥

 

 

 

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

 

A filmnézés nem tartozik a hobbijaim közé, de van pár, amit sokszor újra megnézek...

 

Az igazi tündérmese (ez az én igazi kedvencem!!!! ♥♥♥) ♥

            

Apád anyád idejöjjön ♥

Utazás a rejtélyes szigetre ♥

Rio ♥

Mamma Mia ♥

Klikk ♥

Aquamarine ♥

PS.: I Love You ♥

50 Első Randi ♥

Az Első Lovag ♥

Holdtánc És Pepita ♥

A Legendás Musztáng ♥

Ilyen az élet ♥

Pofa Be! ♥

Mr.Bean ♥!!!

Barbie: Tündérmese a divatról ♥ (igen, komolyan)

Összes Disney film!!! ♥

 

Imádom a mesefilmeket. Barbie, Hófehérke, Ariel, Rio, Hamupipőke...Jobban szeretem őket, mint az ostoba, beteg filmeket. Disney ♥ Egy Disney film 100% hogy jó, míg egy rendes film csak 40% (szerintem). 

 

Leginkább a mesefilmeket, kosztümös filmeket és a (francia) vígjátékokat szeretem.

De amint már mondtam, nem szeretek filmet nézni, főleg nem a TV-ben. Inkább videókat nézek a Teen Top-ról ♥

 

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

 

Három kedvenc színészem van: Gérard Depardieu, Rowan Atkinson, Adam Sandler

                           

 

 

 

 

 

 Ennyi is volna, köszi, hogy elolvastad!!! :)))

Szívesen barátkozok, úgyhogy ha szeretnél, nyugodtan írj! :)

!!!Szia!!!

♥ (: Legyen szép napod! :) ♥