Starity

LittleBlackStar profilja

LittleBlackStar  
 • Statisztika
 • 0 hozzászólást írt
 • 0 témát indított
 • 0 véleményt írt
 • 0 cikket írt
 • 1 barátja van
 • 6 szavazatot kapott
 • Csatlakozott
 • 2013. május 02.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • új tag
 • Születési idő
 • 1994. július 26.
 • Lakhely
 • Szlovákia
 • Kedvenc időtöltéseim
 • AVRIL LAVIGNE ZENE HALLGATÁS
 • Zenei stílusom
 • Rock, Punk, Pop
 • Imádom
 • AVRIL LAVIGNE
 • Utálom
 • AVRIL UTÁLÓK
 • Weblapom
 • - nem publikus -
 • Twitterem
 • - nem publikus -

LittleBlackStar még nem állította be a státuszát

LittleBlackStar
Utoljára aktív: 2013.09.30. 09:09Státusz módosítva: 2013.05.02. 11:11

Mi újság nála?

2013.09.11. 11:11LittleBlackStar új kedvence Fernando Alonso

2013.09.11. 11:11LittleBlackStar új kedvence David Villa

2013.09.11. 11:11LittleBlackStar új kedvence Lewis Hamilton

2013.09.11. 11:11LittleBlackStar új kedvence Fernando Torres

2013.09.11. 11:11LittleBlackStar új kedvence Adam Levine

Bemutatkozás


Bevallom utálok bemutatkozást írni de megpróbálok valami normálisat írni. Sziasztok Betty vagyok 18 éves AVRIL LAVIGNE a kedvenc énekesnőm ha nem tetszik az nem az én bajom. Mikor először láttam a TV-ben épp a COMPLICATED videoklip ment rögtön megszerettem és a mai napig szeretem és örökké szeretni is fogom.<3 <3 . Határozottan megváltoztatta az életem! Nélküle az életem semmit sem érne. Minden rossz pillanatban mosolyt tud csalni az arcomra. A zenéje nagyon varázslatos. AVRILnek sokat köszönhetek! Örökre szeretni fogom és ez így is lesz.Ő az oka annak, hogy mindig mosolygok!. AVRILnek hála sok csodálatos embert ismertem meg... Azokat az embereket úgy hívják, hogy LITTLE BLACK STARS! Szeretném, hogy az életben mindig a legjobbat kapja, mert megérdemli!. Ő az én példaképem és 7-8 éve szeretem.:) Ő ad nekem erőt ha szomorú vagyok akkor vidámságot... :) A dalait egyszerűen nem lehet megunni legyen az 10 éves! Örökre LITTLE BLACK STAR leszek. Az összes LITTLE BLACK STAR csodálatos és lenyűgöző! Mindent köszönök. Igyekszem minden AVRIL cuccot összegyűjteni amit csak tudok. Szeretem azokat a dolgokat amiket összegyűjtöttem róla, még ha kicsi akkor is...:) 

Néha elég bunkó tudok lenni ha Avrilre valami rosszat mondanak. Továbbá nagyon utálom Justin Biebert nem értem mért nyáladzanak érte annyian még hangja sincs....:$

a bemutatkozásom kicsit gagyira sikeredett de ez nem érdekel :D ha tetszik, tetszik ha nem akkor az sem az én bajom :D

Saját oldalaim:

Facebook https://www.facebook.com/lavignesk | Tumblr: http://rebelavril.tumblr.com/


 AVRIL LAVIGNE

 

AVRIL LAVIGNE az a fajta csaj, aki pontosan tudja, mit akar.
Amikor a kanadai pop-punk énekesnő a nyolcmillió példányban elkelt
"UNDER MY SKIN" című lemezének dalaival turnézott, érezte, hogy a gyorsabb tempójú nótákat szereti a legjobban a koncerteken. Majd elkezdte írni a rég várt, "THE BEST DAMN THING" című harmadik albumát, és elhatározta, hogy a lemezen ugyanazt az energikus, lendületes hangulatot adja vissza, mint élőben a színpadon.

E munkafolyamat kiváló eredménye a 2007. április 16-án megjelent "BEST DAMN THING" című harmadik AVRIL LAVIGNE album. Húzós gitár-riffek, fülbemászó dallamok és trükkös dalszerkezetek jellemzik a "THE BEST DAMN THING" 12 új dalát. A már jól ismert "GIRLFRIEND" remek példa a "tuti receptre". Rövid idő alatt lett sláger világszerte.

A "THE BEST DAMN THING" kiinduló pontja zeneileg az előző, "UNDER MY SKIN" című AVRIL lemez komolyabb, erősebb tónusú dalai. A hölgy azonban sok új dalában érezteti közönségével, hogy a pop-punk lendületessége, a bulizós-éneklős dallamvilág nagyon közel áll hozzá mostanában. Az "I CAN DO BETTER" (ami AVRIL egyik személyes kedvence), az "EVERYTHING BACK BUT YOU" és a megismételhetetlen "GIRLFRIEND" jól példázzák az erőteljes és eközben vidám hangzást, de persze az érzelmesebb balladák sem maradhatnak ki. A 20th Century Fox felkérésére készült el ugyanis a "KEEP HOLDING ON" című dal, amely az ERAGON című filmújdonság betétdala.

AVRIL LAVIGNE vadonatúj albuma egy komoly előrelépés az énekesnő karrierjében: a kanadai hölgy zeneszerzőként, szövegíróként és előadóművészként egyaránt megállja a helyét. Önállóan alkot, s mindeközben óriási tehetséggel választja ki együttműködő producereit. A cél mindig ugyanaz: élete legjobb lemezét akarja elkészíteni. Mindig a legjobbat.

Harmadszorra ismét sikerült neki. A siker mércéje pedig a slágerlisták, a lemezeladási adatok, valamint a dalés klipjátszások mellett AVRIL sajtómegjelenéseinek sora is. Hazánkban már a "THE BEST DAMN THING" boltokba kerülését megelőzően is bővelkedik az énekesnő magazincímlapokban, s ez még csak a kezdet...

AVRIL RAMONA LAVIGNE (Belleville, Ontario, 1984. szeptember 27. –) Juno Award díjas és Grammy-jelölt kanadai pop-rock énekes és dalszerző.

Az első két albuma, a LET GO (2002) és az UNDER MY SKIN (2004) számos országban a toplistán szerepelt. A harmadik albuma a THE BEST DAMN THING 2007-ben jelent meg. Legújabb, immár negyedik albuma 2011. március 8-án jelent meg, GOODBYE LULLABY címmel.

Bár vezetékneve francia eredetű, nevét rendszerint angolosan ejtik ki. A „LA VIGNE” franciául azt jelenti, hogy a szőlő vagy a szőlőtőke. Keresztneve, AVRIL, április-t jelent franciául.
LAVIGNE, tízmillió eladott lemezével (2010) az egyik legsikeresebb előadó az Egyesült Államokban. 10 éve áll töretlenül a zeneiparban.

GYERMEKKORA

AVRIL RAMONA LAVIGNE a kanadai Belleville-ben született francia apától (John) és egy francia-ontariói anyától (Judy), átlagos családban. Mindkét szülő katolikus, gyermeküket is római katolikusként nevelték. Édesapja az április hónap francia nevéről nevezte el. Két testvére van, bátyja Matthew és húga Michelle. AVRIL zenei tehetségét kétéves korában fedezték fel, amikor – anyja elmondása alapján – AVRIL nélküle kezdett el énekelni a templomban.

1998-ban LAVIGNE megnyert egy versenyt, melynek díjaként a szintén kanadai Shania Twainnel énekelhetett együtt. Twain mellett lépett fel az ottawai koncerten, amely az első lépcsőfok volt zenei karrierjében.


Cliff Fabri, AVRIL első szakmai menedzsere fedezte fel őt, miközben countryzenét énekelt a Chapters könyvkereskedésben Ontarióban. A Lennox Community Theatre egyik előadása alatt AVRIL feltűnt az egyik helyi énekesnek, Steve Meddnek, aki felkérte őt, hogy énekeljen az egyik számában, a TOUCH THE SKY-ban, amely az 1999-es QUINTE SPIRIT című albumán szerepel. AVRIL szintén énekelt a TEMPLE OF LIFE és a TWO RIVERS című számokban a következő MY WINDOW TO YOU című 2000-es albumán.

AVRIL LAVIGNE  - TOUCH THE SKY 

AVRIL LAVIGNE - TEMPLE OF LIFE

AVRIL LAVIGNE - TWO RIVERS

ZENEI KARRIER

2000 novemberében Ken Krongard leszerződtette, majd meghívta Antonio „L.A” Reid-et, hogy meghallgassa a lány hangját a manhattani stúdióban. A kiadó ragaszkodott hozzá, hogy LAVIGNE mások dalait énekelje, az énekesnő azonban maga akart dalokat írni. Végül a LET GO albumot a The Matrix nevű produkciós csapat segítségével hozták létre. 

LET GO (2001-2003)

A LET GO című album 2002. június 4-én jelent meg az Egyesült Államokban, ahol második helyezést ért el, míg Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Királyságban első helyezett lett a ranglistán. Ezzel AVRIL lett az első fiatal női szólista, aki az Egyesült Királyságban első helyezést ért el az albumával. 

2002 végére az album négyszeres platinalemez lett. 2003 májusára az albumból több mint egymillió példány fogyott el Kanadában. 2009-re összesen 16 millió példányban kelt el világszerte.2009-re az Egyesült Államokban már hatszoros platinalemez volt, több mint hatmillió eladott példánnyal.

Négy szám vált híressé az albumról. A COMPLICATED első helyezést ért el Ausztráliában és második helyezést az Egyesült Államokban. AVRIL rekordot ért el a COMPLICATED című számával, a Contemporary Hit Radio listáján 11 hétig szerepelt első helyen, melyet eddig Natalie Imbruglia uralt Torn című számával szintén 11 hétig. Az SK8ER BOI bekerült az első 10-be az Egyesült Államokban. és Ausztráliában. Az I'M WITH YOU szintén az első 10-ben végzett az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. A LOSING GRIP Tajvanon került be az első 10-be és Chilében az első 20-ba. LAVIGNE volt a második előadó a zenetörténelemben, akinek három kislemeze is első helyezést ért el a Billboard listáján. 

AVRIL elnyerte a legjobb új előadó címet 2002-ben az MTV Video Music Awards-on és négy Juno Awards díjat nyert 2003-ban a hat jelölésből. A World Music Award-on a legtöbb lemezt eladó kanadai énekes díját kapta és nyolc Grammy-díjra jelölték, többek között az év legjobb dalára és a legjobb előadói díjra.

AVRIL LAVIGNE - COMPLICATED

AVRIL LAVIGNE - SK8ER BOI

AVRIL LAVIGNE - I'M WITH YOU

AVRIL LAVIGNE - LOSING GRIP

UNDER MY SKIN (2004-2005)

AVRIL LAVIGNE második albuma az UNDER MY SKIN 2004. május 25-én jelent meg az Egyesült Államokban. Első helyezést ért el számos országban, többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Japánban, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban, Argentínában, Spanyolországban, Írországban, Thaiföldön, Dél-Koreában és Hongkongban. Az Egyesült Államokban 380 000 példányt adtak el az első héten. Az albumon lévő legtöbb számot a kanadai énekes-dalszövegíróval, Chantal Kreviazukkal írta, bár néhány számot közösen írt Ben Moodyval, Butch Walkerrel és Evan Taubenfelddel.

A vezető dal, DON'T TELL ME Argentínában és Mexikóban első helyezett lett a ranglistán, bekerült az első ötbe az Egyesült Királyságban és Kanadában, az első tízbe Ausztráliában és Brazíliában. A MY HAPPY ENDING című szám bekerült az első tízbe az Egyesült Királyságban, de a harmadik száma, a NOBODY'S HOME nem került be az első negyvenbe. A negyedik szám az albumról, a HE WASN'T23. helyezést ért el az Egyesült Királyságban és 24.-et Ausztráliában. A FALL TO PIECES mint kislemez csak az USA-ban jelent meg.

AVRIL LAVIGNE két díjat nyert a World Music Awards-on 2004-ben, a világ legjobb pop/rock énekese és a világon legtöbb lemezt eladott kanadai énekes kategóriában. Öt jelölést kapott a Juno Award díjra 2005-ben, amelyből hármat nyert meg, a közönségdíjat, az év előadója és az év pop albuma kategória díját. LAVIGNE a BREAKAWAY című számot Matthew Gerarddal közösen írta és Kelly Clarksonnal együtt vették fel a The Princess Diaries 2: Royal Engagement filmzenéjeként. A BREAKAWAY később megjelent Kelly második, BREAKAWAY albumán mint első szám, és videoklip is készült belőle.

LAVIGNE 21 várost érintő lemezturnéba kezdett az Egyesült Államokban és Kanadában, amely 2004. március 4-én kezdődött a Minnesota állambeli Minneapolis-ban. Az összes fellépésen élőben adott elő számokat az új albumáról, melyet gitárosa, Evan Taubenfeld kísért. A koncert helyszínét a városokban csak a fellépés előtt 48 órával jelentették be. A turné anyaga válogatásban megjelent AVRIL LIVE ACOUSTIC EP Single című albumán.

Hamarosan világ körüli turnéra is indult, a BONEZ TOUR 144 fellépést foglalt magában, köztük Budapestet is. A turné anyaga szintén megjelent DVD-n LIVE AT BUDOKAN: BONEZ TOUR néven. 

THE BEST DAMN THING (2007)

AVRIL harmadik albumát, a THE BEST DAMN THING-et Dr. Luke (Kelly Clarkson, Pink, Lady Sovereign és Daughtry), a férje, Deryck Whibley (Sum 41), Rob Cavallo (Green Day, Goo Goo Dolls, My Chemical Romance, Jewel), Butch Walker és AVRIL készítette. Travis Barker (Box Car Racer, blink-182, +44) is dobol AVRIL új albumán.

A GIRLFRIEND című szám hét egyéb nyelven is elérhető, az egyetlen különbség az angol változattól az, hogy a refrént lefordították spanyolra, portugálra, mandarinra, japánra, olaszra, németre és franciára. A WHEN YOU'RE GONE hetekig volt a Viva Chart Show Top 10 dalai között, ám az első helyet nem sikerült elérnie. A harmadik száma, a HOT azonban két hétig is az élen állt. 2007-ben a Word Music Awardson, Németországban elnyerte a legjobb előadónak járó díjat, a GIRLFRIENDet pedig a legjobb slágerének nyilvánították. A THE BEST DAMN THING c.albumról a negyedik videoklip a lemez címadó dalához készült, a dalban a Blink-182-ből ismert Travis Barker dobol.

A BEST DAMN TURNÉ keretében AVRIL Magyarországon is fellépett, 2008. július 7-én, 20 órakor a Petőfi Csarnokban, azonban az esőzés miatt csak hét számot adott elő. 

AVRIL LAVIGNE - GIRLFRIEND

AVRIL LAVIGNEWHEN YOU'RE GONE

AVRIL LAVIGNE - HOT

AVRIL LAVIGNE - THE BEST DAMN THING

GOODBYE LULLABY (2011)

AVRIL negyedik albumát eredetileg 2008 végén akarta elkészíteni. Azonban ez nem ment olyan könnyen. A punk-rock énekesnő negyedik lemeze kiadásáért harcolnia kellett, mert kiadója úgy vélte, nem elég eladható, így az album sokat váratott magára. AVRIL azonban bejelentette, habár negyedik nagylemeze késlekedik, akár két albumra is ráférne az a sok szám, mely most a negyediken rajta lesz. A "GOODBYE LULLABY" végül 2011. március. 8-án debütált, AVRIL karrierjében pedig ez a negyedik. Az énekesnő az elmúlt két évben csak ezen dolgozott. 2011-ben, Újév éjszakáján pedig bemutatták az első dalt is, “WHAT THE HELL” címmel. AVRIL olyan neves szakmabeliekkel dolgozott együtt, mint Deryck Whibley, Evan Taubenfeld és Butch Walker. Az első dalt Max Martin slágergyáros rendezte. Rajta szereplő dalok: STOP STANDING THERE, BLACK STAR. SMILE, PUSH, WISH YOU WERE HERE, ALICE, REMEMBER WHEN, WHAT THE HELL, 4 REAL, EVERYBODY HURTS, I LOVE YOU  és a GOODBYE. A DARLIN‘ című dal is felkerült a korongra, ezt AVRIL még 14 éves korában írta. 

AVRIL LAVIGNE - WHAT THE HELL

Kedvenc sztárok

1 Avril Lavigne
2 Sandra Bullock
3 Deryck Whibley
4 Brody Jenner
5 Evan Taubenfeld
6 Aya Kamiki
7 Nina Dobrev
8 Paul Wesley
9 Taylor Momsen
10 Kerli
11 Adam Sandler
12 Tóth Gabi
13 Pink
14 Chad Kroeger
15 Travis Barker
16 Alanis Morissette
17 Mariah Carey
18 Shania Twain
19 Tim Burton
20 L.A. Reid
21 Steve Jocz
22 Dave Baksh
23 Cone McCaslin
24 James Hetfield
25 Lars Ulrich
26 Kirk Hammett
27 Robert Trujillo
28 Miley Cyrus
29 Rihanna
30 Demi Lovato
további kedvencek

Randomképek

13449.jpg

Barátok

HTNGU
HTNGU

új tag

Üzenőfal

laura23pl szia szavaztam!!!!!

2014.05.06. 20:08