Starity

wolfsgirl profilja

wolfsgirl white  
  • Csatlakozott
  • 2013. május 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Lakhely
  • Pest megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • tánc*-*
  • Imádom
  • család♥
  • Utálom
  • sokminden
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"Te vagy a táncért, nem a tánc érted, és ezt addig használd ki, amíg teheted."

wolfsgirl
Utoljára aktív: 2013.11.29. 16:04Státusz módosítva: 2013.07.07. 10:10

Mi újság nála?

2013.11.23. 15:03wolfsgirl és mostantól barátok

2013.09.26. 21:09wolfsgirl új kedvence Kim Jong In

2013.09.22. 20:08wolfsgirl új kedvence Lu Han

2013.09.22. 20:08wolfsgirl új kedvence Oh Se Hun

2013.08.29. 19:07wolfsgirl új kedvence Jung Dae Hyun

Bemutatkozás


Helló!:)

Októberben leszek 14, és idén kezdem a nyolcadikot, viszonylag jó tanuló vagyok, és párszor versenyeken is részt vettem, de csak egyszer sikerült első helyezést elérnünk - mivel csapattal voltunk- egy országos versenyen. Kedvesnek és barátságosnak tartom magam, nincs sok barátom csak egy-kettő, akikben tényleg megbízhatok.  Sokszor átvertek már, és bántottak meg azok, akiktől egyáltalán nem vártam volna, ezért nem nagyon tudok bízni az emberekben. Az életem a tánc, ha valami gondom és bajom van, egyszerűen csak kitáncolom magamból, és lenyugszok. Már egészen régóta 5 éves korom óta táncolok,  a balettal kezdtem, majd csináltam vele egyidőben a hip hop-ot is, aztán csak a hip hop maradt. Versenyeken is szép helyezéseket értünk el a tánccsoporttal, ahol táncoltam:) Tovább tanulni is táncos iskolába szeretnék menni, ahol a táncal és a színészettel is foglalkoznék, legalábbis így tervezem. Az anyukám mindenben támogat és örül neki, hogy van egy álmom, amit véghez szeretnék vinni.


Kedvenc sztárjaim.:

 

Ian Somerhlader:

Először a Vámpírnaplókban láttam és azonnal ő lett a kedvencem benne. Persze azóta már sok filmjét láttam, és szerintem mindegyikben remekül játszott. Nem tudnám pontosan megfogalmazni, hogy miért is szeretem őt, egyszerűen csak szeretem, ennyi. Szerintem nagyon szép párost alkot Ninával, bár felreppentek a pletykák miszerint szakítottak, de remélem, hogy ez nem igaz.

 

 

 

 

Phoebe Tonkin:

Még réges régen a H20-ban ismertem meg, mint Cleo. Már akkor is a kedvenceim közé tartozott, mind a karaktere, mind maga Phoebe. Nem sok filmjét láttam, inkább csak a sorozataiból ismerem. A The Secret Circle-ben is a kedvenceim közé tartozott, remekül alakította Faye karakterét. Nagyon örültem mikor a Vámpírnaplókban is feltűnt, akárcsak Claire, aki szintén a kedvenceim között van. Szerintem Phoebe nem csak tehetséges, de nagyon szép és kedves is.

 

Mellettük van még pár kedvencem, pl.: Kat Graham, Crystal Reed, Max és Charlie Carver, Joseph Morgan, Demi Lovato.

 

Kedvenc sorozataim.:

 

 

The Vampire Diaries:

Azonnal belopta magát a szívembe mikor elkezdtem nézni. Rögtön Damon lett a kedvenc karakterem, persze az öccsét is, sőt a többieket is nagyon szeretem benne, de Damon a best. Imádtam az összes évadát, de a kedvencem talán a 3. Először nem nagyon kedveltem az ősi vámpírokat, vagyis Klaust és Elijah, a halálukat akartam. De utána ahogy teltek a részek és egyre jobban megkedveltem őket. És bevallom még sírtam is mikor a harmadik évad végén megölték Klaust, de szerencsére Bonnie megmentette. Ami nem tetszik a sorozatban az, hogy szinte mindenkit megölnek benne. Kezdték Jennávak, aki szerintem egy nagyon jó karakter volt. Majd Lexi, akit szintén nagyon megkedveltem. Aztán ott volt Vicky, Anna bár ők nem hiányoznak annyira, de azért lehetett volna hosszbb életük is. És ami a legjobban fájt az Alaric halála, most komoyan miért kellett megölni? Aztán rátettek egy lapáttal és szegény Jeremyt is kinyírták, bár őt vissza is hozták, de azért mégis. De mindezek mellett ugyanúgy szeretem a sorozatot, és tűkön ülve várom az 5. évadot.

 

Teen Wolf:

Először mikor láttam nem nagyon rajongtam értem. Persze szeretni szerettem, de nem úgy, mint most. Szerintem igen csak sokat fejlődött a sorozat és a karakterek is ezalatt a három év alatt. Kedvenc karakterem benne a lányok közül egyértelműen Allison. Bár a második évad vége felé nem nagyon rajongtam érte, mikor bántotta szegény vérfarkasokat. De utána szerencsére észhez tért, és újra normális lett. Eddig nagyon imádom a harmadik évad mindegyik részét. Kedvenceim pedig az ikrek*-* Már elsőre megkedveltem őket, ez azért lehet mert valahogy én mindig a rosszfiúkért vagyok oda. Nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy ez az évad most 24 részes lesz, nem pedig 12. Remélem azért lesz még negyedik évada is.

 

Még a Gossip Girl is a kedvenceim közé tartozott mikor még adták, bár most szoktam néha egy-két részt visszanézni. A másik sorozat, amit szintén megkedveltem az a Beauty and The Beast.

 

Kedvenc időtöltésem egyértelműen a tánc, bár könyveket is szívesen olvasok, ha valamelyik felkelti az érdeklődésem. Jelenleg a Második Atlantiszt olvasom, amit csak nagy nehezn bírok ki sok nevetés nélkül, egyszerűen imádom ezt a könyvet, és Lillát meg Azaészt az Anagyészt.;) Énekelni is szeretek, csak sajnos nincs jó hangom, ezért inkább akkor énekelel, ha senki sincs itthon.:D

 

Köszönöm, hogy benéztél. Ha szavazol és megírod az üzenőfalamra, akkor nagy valószínűséggel vissza is fog menni!:) És ha kérdésed van írj nyugodtan, nem harapok.;)


Kedvenc sztárok

1 Ian Somerhalder
2 Phoebe Tonkin
3 Charlie Carver
4 Max Carver
5 Claire Holt
további kedvencek

Randomképek

♥♥♥♥
teen wolf<333
Kat&Candice♥
girls:)

Barátok

SzandiSelena
SzandiSelena

új tag

biitRoxii
biitRoxii

visszatérő vendég

Fannsell
Fannsell

~ But first, let me...

Bius99
Bius99

visszatérő vendég

Üzenőfal

szis szavaztam szimpi vagy lécci ha szimpi vagyok jelölj mert én nem tudtam :D

2013.12.01. 14:02

lA-dONNA Oh, köszönöm szépen, ezt én is elmondhatnám arról, amiket te írtál a kedvenceidről ^-^ Na további szép estét :)))

2013.09.26. 23:11

lA-dONNA Sya, szavaztam, mert látom akad egy-két közös kedvencünk, és mert szépen meg van csinálva a profilod, tetszett ^_^

2013.09.26. 16:04

Bocsi de nekem egyátalán nem tetszik a profilod.

2013.08.17. 19:07

leti0417 szia szavaztam :D

2013.08.17. 10:10