Starity

Deia profilja

Deia white  
  • Statisztika
  • 112 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 7 barátja van
  • 16 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. július 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • július 26.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, sorozat nézés, olvasás, barátokkal lógni
  • Zenei stílusom
  • mindenevő vagyok :) de leginkább pop és rock

Deia még nem állította be a státuszát

Deia
Utoljára aktív: 2014.08.27. 16:04Státusz módosítva: 2013.07.08. 22:10

Bemutatkozás

Hali.

Igazából fogalmam sincs arról, hogy mit is kéne ideírnom. Majd idővel eldöntöm, és átírom. Talán egyelőre ennyi elég lesz:

Kedvenc színész: Jensen Ackles, Jhonny Depp. Nincs mit magyarázni. Ha láttál már Jhonny Depp filmet, vagy akár egy rész a Supernatural-ból, megérted.

Kedvenc színésznő: Emma Stone. Nincs semmi hozzáfűzni valóm. Egyszerűen szuper színésznő.

Kedvenc sorozat: Pretty Little Liars, Teen wolf, Skins, Supernatural, Sherlock. Most elkezdhetnék egy kisregényt írni ezekről a sorozatokról. De tényleg. Úgyhogy inkább röviden és tömören fogalmazok meg róluk pár mondatot. Így mindenki jobban jár. A Pretty Little Liars hamar a kedvencemmé vált. Ezt egyrészt a történetének köszönheti, ami nagyban különbözött a már előtte látott sorozatoktól. Üdítő változás volt. Másrészt a szereplők fogtak meg, akik szinte bármit megtennének, hogy a szeretteiknek ne essen baja. A Teen wolfot először nem akartam megnézni, úgy gondoltam, hogy ez is csak egy a sok vérfarkasos történet közül. Aztán megnéztem, és rövid idő alatt megszerettem a sorozatot. Főleg Stilest. Meg persze Dereket. Skins. Erről csak annyit, hogy végre egy sorozat ami a valódi tini életről szól, és nem a habos álomvilágról, ahol mindig mindennek jó vége lesz. Ilyenek vagyunk. A Supernatural nagy kedvenc. Semmelyik másik sorozatban nem mutatják be ennyire jól a család fontosságát. Arról ne is beszéljünk, hogy a természetfelettis környezetben oldották meg az egészet. A Sherlockba (a BBC-s) beleszerelmesedtem. Egyszerűen zseniális az egész. Ahogy sikerült a modern korba elhelyezni őket úgy, hogy a varázsa is megmaradjon... Tényleg zseniális. Örök szerelem.

Kedvenc együttes: U-kiss, The Rasmus, Imagine Dragons. Na, egy újabb olyan téma, amiről hosszasan tudnék beszélni/írni. Ezt is megpróbálom röviden megoldani. A U-kiss hirtelen csöppent az életembe kb. egy éve. Egészen véletlenül kattintottam rá egy linkre, ami a U-kiss egyik számához vezetett. Nem tetszett, de kíváncsivá tett. Meghallgattam egy másik számot is tőlük, amibe azonnal beleszerettem. Így rákerestem a többi dalra. Volt amit nem szerettem, de egy idő után bennük is megtaláltam a varázslatot. Mostanra már az összes számukat ismerem és szeretem, persze azért akadnak kivételek. Ha már a kivételeknél tartunk, akkor az egyik ilyen a The Rasmus. Nos ez a zenekar azért kivétel, mert az ő zenéjüket szándékosan kerestem meg. Meg akartam hallgatni egy finn együttest, s a nevük alapján őket választottam.Nem bántam meg, mivel első hallgatásra szerelem volt. Lauri hangja egyszerűen csodálatos, és a Last Waltz azóta is nagy kedvenc. A The Rasmus volt az első rokcbanda, amit megszerettem. Az Imagine Dragons a legújabb kedvencem. Teljesen véletlenül találtam rá az egyik számukra. Éppen a neten olvastam, ahol a szerző belinkelte a Radioactive-ot, amit meghallgattam. Ekkor még nem tulajdonítottam az együttesnek semmi jelentőséget. Nem sokkal később, egy újabb linknek hála a Demons c. számukat ismertem meg. Ekkor már úgy döntöttem, hogy belehallgatok a többi dalukba. Nos, ez egy jó döntésemnek bizonyult, mert azonnal megtetszettek.
Logikát nem kell e három kedvencem között keresni, mivel nincs. A nemzetiség alapján az egyik koreai, a másik finn, a harmadik meg amerikai. A zenéjük alapján az egyik pop, a másik kettő rock. Ráadásul valószínűleg soha az életben nem fognak semmilyen módon kapcsolódni egymáshoz.


Egyéb, nem sztárokkal kapcsolatos információk rólam:

Kedvenc könyv: sok van, de tényleg. Jelenleg leginkábbbb Cassandra Clare-től A Végzet Ereklyéi című künyvsorozatért rajongok, de a listámon szerepelnek Jane Austen-től a Büszkeség és Balítélet, és az Emma. Ezek mellett nem hagyhatom ki a sorból Szilvási Lajostól az Egymás szemébent, és Szabó Magdától a Születésnapot.

Kedvenc ország: Spanyolország, Finnország. Ha már ennél a két országnál tartunk, akkor elmesélem, hogy szabályosan rajongok ezét a két országért. A Spanyolország iránti szenvedélyem még általános iskolában kezdődött, azóta is megtartottam olyan szinten, hogy a spanyol főnyelvem és ezzel szeretnék majd tovább foglalkozni egy bizonyos szinten. Felőlem lehet nekem magyarázni az angol fontosságát, de nem tud meghatni. Spanyolország és én örök szerelem ♥. Finnországot viszont a közelmúltban szerettem meg. Nem tudom hogyan és miért, de beköltözött a szívembe, és szerintem ott is fog maradni. Nem érdekel, hogy télen jéggé lehet fagyni a hidegtől, de egyszerűen gyönyörű. Az a rengeteg hó, a fehér táj és persze vegyük figyelembe, hogy nyáron se panaszkodhatnék a túlzott melegre. Jelenleg erőteljesen fontolgatom, hogy megtanulok finnül.

Kedvenc szín: A piros, de a lilát és a kéket is szeretem. És itt akkor jöhet is a kérdés: miért zöld és rózsaszín a profilom? Egyszerű. Megtetszett ez a kép (a háttérképre gondolok itt), és úgy döntöttem, hogy akkor a profilom harmonizájon vele. Szerintem jól döntöttem.

Amiket szeretek még: Nos, úgy döntöttem, hogy tovább inkább nem részletezem a kedvenc dolgaimat, hanem inkább ömlesztve adom a tudtodra. Hátha így is elolvasod. Akkor lássuk is. Szeretem az animéket, és a mangákat. Tudom, hogy gyerekes, de legyél elnéző. Még gyerek koromban szerettem meg. Mondjuk azóta is megmaradt a szeretetem irántuk, de már sokkal kevesebbet nézem és olvasom őket, mint régebben. Ha hetente egy-egy részen/fejezeten túljutok...  Nos, szeretek még irogatni. Nyugi, nem kell agódnod! Eddig még semmit se fejeztem be, így nem valószínű, hogy bármi is kikerül a nevem alól. Ha mégis, akkor úgy sem fogod tudni, hogy az enyém, mivel a nevem ismertlen előtted. Na lássuk még... szeretem az állatokat, a tavaszt és persze a nyarat, szeretek vonaton utazni (a szép táj miatt), szertem a történelmet és a jó könyveket . Egyelőre ennyi jutott eszembe. A változtatás jogát fenntartom!

Amiket nem szeretek: Hát, egyszer ennek is el kellett jönnie. Nem lehet kihagyni. Ezt is egybe zúdítom rád, nem akarok túl sokat foglalkozni ezzel a témával. Akkor csapjunk is bele! A zenészek és együttesek közül nem szeretem Justin Biebert, a One Directiont és persze Ariana Grandet. Meg van rá az okom, nem azért utálom őket, mert szinte mindenki utálja őket. Hallottam már tőlük dalokat. Volt ami egész jónak tűnt, de azok voltak többségben, amire ezt mondtam: EZ MOST KOMOLY? Egyébként a személyiségük is roppant módon irritál. Főleg Arianaé. De nem akarom bővebben kifejteni a problámáimat velük kapcsolatban, így inkább hagyom is ezt a témát. Nos. Nem szeretem az olyan fanokat, akik már az apróbb negatív véleményt személyes sértésként veszik. Mindenkinek más tetszik, ez van. Lehet, hogy épp te is utálod azt, amit én szeretek. Nem szeretem a gombát, a tökfőzeléket és a halat. Nem szeretem az olyan embereket, akik elvárom-hogy-mindenki-a-szemembe-mondja-meg-hogy-mi-a-baja-velem-ne-beszéljen-ki-a-hátam-mögött-de-valójában-én-is-ugyan-ezt-csinálom. Ismerek egy jó pár ilyen embert, nem is vagyok velük jóban.

Az, hogyha esetleg több nem szeretem beli kategória is igaz rád, még nem jelenti azt, hogy nem lehetünk jóban (kivéve, hogy ha az utolsó igaz rád). Szóval ne ez alapjánt ítélj meg!