Starity

LoveZoey profilja

LoveZoey  
  • Csatlakozott
  • 2013. július 25.
  • Csoport
  • Megerősítés alatt
  • Titulus
  • új tag

Ami nem öl meg, az megerősít. ♥

LoveZoey
Utoljára aktív: 2013.08.30. 14:02Státusz módosítva: 2013.07.26. 21:09

Bemutatkozás

      

 Egy olyan csaj profilján találod magad, aki nem tud élni az Éjszaka Háza nélkül ! Igen, oda meg vissza vagyok a vámpírokért. Na, nem az olyanokért, akik nem beszélnek, embert esznek, úgy néznek ki mint egy csupasz zombi, dülledt szemekkel. Meg, nem is azokért, mint a Twilight-ba, a csöpögős, nyálas, nem látszik rajta hogy vámpír stílusért. A Twilight-ot kifejezettem utálom. Kiráz azoktól a dumáktól, meg komolytalan 3 éves viselkedéstől a hideg. Én, pontosan az olyanokat szeretem, mint akik az Éjszaka Házában vannak. Komolyak, úgy viselkednek mint az emberek, csak más tantárgyaik vannak, és ami a legjobban tetszik a sulijukban: NINCS MATEK ÓRA!! :D Normális kinézetük van, de extrább dologra is képesek. És nem arra gondolok, mint az Alkonyatba, hogy repülnek meg ilyesmi. Jézusom, ki az a barom aki ezt kitalálta??! Uff.... :D Én, sajnos egy nagy álmodozó típus vagyok, ami egyes szempontokból nem a legjobb. Az álmamimból próbálok várat építeni, közben elfelejtek élni. De, növeli a fantáziámat. Rentgetegszer képzeltem el azt, hogy milyen lenne ha én is az Éjszaka Házában tanulnék, és ott élném az életemet. Milyen jó is lenne *--* Na, ebből rájöttetek gondolom, hogy imádom ezt a könyvsorozatot, most jöjjenek a kis apróságok még rólam..ha nem tetszem, akkor most menj el ;) 

Pest megyében lakom, de nem árulom el, hogy pontosan hol. 

Kedvenc állat(ok): Ló, Kutya.

Szín: Halvány kék.

Étel: Bolognai, Lasagne, Brassói.

Ital: Kóla, Fanta.

Mindenkinek van egy mottója. Nekem is: 'Ne álmodd az életed, inkább éld az álmaid' tehát..: aki álmokból épít várat, az elfelejt élni. Ezt már írtam. :)

Kedvenceim:

 Selena Gomez: Selenát a Varázslók a Wewerly Helyről c. sorozatban ismertem meg, régebben nagyon sokat néztem. Gyönyörű lány, gyönyörű hanggal. Nagyon jól alakította a bolond, kislányos szerepét a sorozatban, de tudott néha komoly is lenni. Imádom a zenéit, a kedvencem a zenéi közül, a Come & Get It. Azért szeretem annyira, mert van ritmusa, van benne egy lassú rész is, ami nagyon illik oda. Justinnal szerintem nagyon jó párt alkotnak/alkottak.  Imádom.♥

 Will Smith: Imádom azt az embert! Óriási, ahogy játsza a szerepeit. Nagyon nagy arc. A kevenc filmem tőle, a Legenda vagyok. Azért is, mert abban vicces is, és komoly is egyszerre. Vicces, amikor megcsinálta a bábukat a boldokba, hogy amikor egyedül van a városba, akkor legyen ott mégis 'valaki' . Beszél hozzájuk, 'csajozik'. Komoly dolog, hogy ott maradt, legalább ott a kutyája vele, aki nem hagyja el. De a kutyáját is megfertőzik a 'zombik', és meg kell ölnie. Én annál a résznél mindig bőgök, mert imádom az állatokat. Szeretem az alakítását a Man In Black-ban is a szörnyekkel, nagyon nagy arc volt. I LOVE YOU WILL.♥

Jaden Smith: Nagyon bírom azt a kissrácot. Tényleg, öröklődik az apja humora. Ezzel jól járt. Nagyon jól játszott a Karate Kölyök c. filmben, és nagyon jó az a száma, amibe Justinnal énekelt együtt, a Never Say Never c. szám. IMÁDOM. Jó hangja is van, nagyon aranyos, bírom a gyereket. ♥ JADEN LOVE.       

Kedvenc mozgó kép:  édees.♥

Szia! :)