Starity

Vik21 profilja

Vik21 white  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1993. május 21.
  • Lakhely
  • Szlovákia
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • biliárd, számítógépezés (zenehallgatás, filmnézés, képszerkesztés)
  • Zenei stílusom
  • rap, hip-hop (esetleg pop, illetve elektronikus)
  • Imádom
  • biliárd, sült krumpli, GTA, NFS, kedvenc sorozataimat nézni
  • Utálom
  • azokat az embereket, akik mások társaságában 'tetetik' magukat (nagyra vannak magukkal)

''Mi az, hogy nem tudtál róla? Akkor minek vagy?''

Vik21
Utoljára aktív: 2023.12.04. 00:12Státusz módosítva: 2013.08.29. 11:11

Mi újság nála?

2020.11.22. 17:05Vik21 új kedvence Felicia Day

2020.11.22. 17:05Vik21 új kedvence Ruth Connell

2020.11.22. 17:05Vik21 új kedvence Mark Sheppard

2020.11.22. 17:05Vik21 új kedvence Alexander Calvert

2020.11.22. 17:05Vik21 új kedvence Mark Pellegrino

Bemutatkozás


Sziasztok!

Rólam dióhéjban annyit, hogy idén töltöttem be 20. életévemet és most ősztől kezdem meg egyetemi tanulmányaimat. Nem vagyok társaságba járó személy, de a barátaimmal időközönként el szoktunk menni kikapcsolódni. Közösségi oldalakon (mint pl. Facebook, Twitter) nem vagyok fent, inkább a torrentezés világában vagyok otthon. Érdekel a földrajz és a történelem. Szabadidőmben szeretek képszerkesztéssel is foglalkozni persze csak hobbiból és kezdő szinten.

 

 

Kedvenc színészem és énekesem

 

Ice Cube

Ice Cube

 

Foglalkozását tekintve eléggé sokoldalú: énekes és színész, de emellett producer, forgatókönyvíró és rendezőként is kipróbálta már magát. Kezdeném a színészi karrierjével.

Ő azon kevesek közé tartozik, aki szinte majdnem az összes műfajú filmben kipróbálta magát. Láthattuk őt krimiben (Fekete vidék, Az üvegpajzs), akciófilmben (Trespass, Veszélyes vidék, Anakonda, Vas, xXx 2: A következő fokozat), sci-fi-ben (A Mars szelleme), filmdrámában (Megoldatlan egyenletek, Játékosok klubja, Sivatagi cápák), akció-vígjátékban (Nyeretlenek, 21 Jump Street - A kopasz osztag) és vígjátékban (Végre péntek, Péntek esti gáz, Már megint péntek, Birkanyírás 1-2, Tor-túra 1-2, Első vasárnap, Lottószelvény).

Zenei karrierjét tekintve a west coast hip-hop kéviselője. A 80-as évek végén csatlakozott az N.W.A-hoz, majd miután kivált belőle, a 90-es évek közepén megalapította a Westside Connection-t. Az együttesnek 2 albuma jelent meg: Bow Down (1996 - platinalemez) és Terrorist Threats (2003 - aranylemez). 2005-ben sajnos ez az együttes felbomlott.

A 90-es években évente jelentek meg albumai, majd 2001-2006 között a színészi karrierjére fókuszált jobban. 2006-tól ismét évente jelentek meg albumai (Laugh Now, Cry Later - 2006, In the movies - 2007, Raw Footage - 2008, The Essentials -2008, My Coldest Jamz - 2009, I'am the West - 2010). Idén jelenik meg a legújabb albuma Everythang's corrupt címmel.

2011-ben Európában turnézott (köztük Szlovákiában is), lett volna lehetőségem elmenni rá, de a körülmények nem voltak megfelelőek (akik voltak, azt mesélték, hogy több, mint 4 órát kellett halasztani az eső végett és csak hajnalban ért így véget a koncert). Majd legközelebb.

Végezetül pedig, hogy miért a kedvencem. Egyszerűen tetszik a stílusa, a színészi tehetsége. Először a Nyeretlenek c. filmben figyeltem fel rá, aztán elkezdtem megszerezni az összes filmjét, majd a zenéket illetően az albumokat is. Idén karácsonykor érkezik a Péntek sorozat negyedik, egyben utolsó része Last Friday címmel, már alig várom.

RESPECT

 

 

Kedvenc színésznőm

 

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

 

Foglalkozását tekintve színésznő és modell.

Meryem-et a Szulejmán c. sorozatból ismertem meg Alexandraként (később Hürrem szultánaként). Azt nem mondanám, hogy az első pillanattól megkedveltem, de nem kellett hozzá sok idő. Viszont ezek után nagyon rövid időn belül megfogott, sőt olyannyira, hogy a kedvenceim közé került. Nagyon szimpatikus, aranyos, vidám  és az egyik legtehetségesebb színésznőnek tartom. Hürrem szultánát zseniálisan eljátssza, Meryem szívvel és lélekkel is átéli a szerepet. A gesztusok, arcmimikák és az őszinte szerelem kimutatása a szultán felé teszik őt lenyűgözővé. Engem elvarázsolt. A mosolyáról és a nevetéséről nem is beszélek.

A sorozat 3.évadának befejezése előtt otthagyta a stábot, mivel sajnos a rengeteg munka végett lelkileg is elfáradt. Jelenleg Berlinben kezelteti magát és már sokkal jobban van.

A magánéletben jelenleg első gyermekét várja és mostmár nem csak a sorozatban, de a valóságban is átélheti az anyai örömöket. Én a legjobbakat kívánom neki és bízom abban, hogy hamarosan láthatjuk őt még más szerepben is a TV képernyőjén.

♥ Meryem4ever♥ 

 

Kedvenc sorozatok - a Top3-as

 

Lost - Eltűntek

Lost


Azért ezzel a sorozattal kezdem, mert a Top3-ból egyenlőre még csak ez fejeződött be, a másik 2-őt még forgatják.

2004. szeptember 22-én debütált először a TV képernyőn és máris több milliós nézettsége volt az USA-ban.

2005. januárjában az AXN, majd 2005. augusztus 26-án az RTL Klub is elkezdte vetíteni a sorozatot. Eleinte a nézettség Magyarországon is magas volt, de a második, ill. főleg a harmadik évadtól rohamosan csökkent (ami nem meglepő).  Így a péntek esti sugárzások át lettek téve szerda estére, majd a 4. évadtól röhejes módon vasárnap délutánra (ha nem is volt akkora a nézettség, akkor is amit elkezdünk, azt be kell fejezni).

A sorozatról csak annyit, hogy nagyon összetett, aki kihagy akár 1 részt is, az már nem tudja úgy követni az eseményeket (ellentétben a sok bűnügyi sorozattal). Az első évadot nem igazán néztem, az tény, de a második évadtól folyamatosan néztem, igaz, volt amit nem értettem, mivel az első évadból néhány rész kimaradt (ezeket utólag pótoltam). Az a sorozat különlegessége, hogy nagyon sok a rejtély, a megmagyarázhatatlan dolog és a forgatókönyvírók sem tudták még azt, hogy mi fog történni pár epizód múlva.

Kedvenc karakterem eleinte Sayid (az iraki katona) és Mr. Eko (a pap) volt, aztán csatlakozott hozzá Sawyer is.

SayidMr. EkoSawyer

 

 

Supernatural - Odaát

Supernatural


Nálam ez a sorozat a Lost legnagyobb vetélytársa. 2005. szeptember 13-án debütált az USA-ban és 1 évvel később  2006. szeptember 8-án kezdte vetíteni az RTL Klub. Az elejétől fogva nézem (kb. a második résztől) és 2 évig nagyon nagy öröm volt, hogy péntekenként a Lost után az Odaát ment a TV-ben. Persze, hogy ezt a sorozatot sem kímélték meg, előbb későbbi időpontra tették, aztán pedig a 3.évadra majd 3 évet kellett várni (ez nem volt szép dolog). A sorozat jelenleg 8 évadot tudhat magáénak, magyarul csak ennek a fele (4 évad) került képernyőre. A legújabb információk szerint idén decemberben debütál az 5.évad az RTL Klubbon.

Ebben a sorozatban nincs annyi fő karakter, mint a Lost-ban. A sorozat 2 fő karaktere Dean és Sam, akik testvérek és démonvadászok is egyben. Az első évadokban pár rész erejéig még bolondoznak is egymással (pl. amikor Sam pillanatragasztót tesz Dean sörös üvegére). A mellékszereplők közül kiemelném Ruby-t, főleg a 4.évadban, amikor Genevieve Cortese játssza azt.

DeanRubySam

 

 

Muhteşem Yüzyıl - A csodálatos század (Szulejmán)

Szulejmán


Az a mondás járja, hogyha két sorozat vagy bármi vetélytársak egymással, küzdenek az első helyért, akkor majd jön egy harmadik. Hát igen, évekig a Lost és az Odaát vezette nálam a listát (hol az egyik, hol a másik), de megérkezett a harmadik sorozat, ami beleszólhat ebbe, méghozzá nem is alaptalanul. A sötét ló.

Törökországban már 2011. január 5-én debütált és máris hatalmas sikert aratott. Magyarországon csak 2 évvel később, 2013. január 9-én került adásba, de kezdetben hetente csupán fél részek voltak leadva (talán azért is, mert tartottak tőle, hogy amire leadják a majdnem 2 órás részeket, addigra a nézettség is csökken). Erre rácáfoltak, ugyanis júniustól dupla részekkel (1 török résszel) van leadva és igaz, hogy a 2.részre csökken a nézettség, de csak minimálisan.

Mégcsak az 2. évad elején járunk magyar szinkronnal, de máris bekerült ez a sorozat a kedvencek közé. Ha műfaját kéne meghatározni, azt pontosan nem lehetne, hiszen nagyon sok oldalú, egyrészt történelmi és háborús, másrészt pedig romantikus is. Ez az egyetlen olyan sorozat eddig, amely engem úgy megfogott, hogy a vetítést követő 1-2 nap csak ezen elmélkedek, hogy miként s hogyan lesz tovább s erről naphosszat el tudnék beszélgetni.

Eleinte nem volt kedvenc karakterem, de ahogy egyre jobban belebonyolódtunk az eseményekbe, úgy nem is tudom, talán az egyik napról a másikra Hürrem szultána lett a kedvencem. Egyszerűen zseniálisan csinálja azt, amit csinál, csak jót lehet mondani róla, még akkor is, ha odaszól Mahidevran-nak (habár az esetek többségében ő provokálja Hürrem-et). Az arckifejezéseiről, a grimaszairól és a nevetéseiről meg nem is kell beszélnem. Imádom

HürremHürrem avatarHürrem

 

A mozgóképes avatarok azok saját készítésűek. Ha kellenek, akkor kérd el, nem pedig szó nélkül elcsórod!

Kedvenc sztárok

1 Ice Cube
2 Meryem Uzerli
3 Okan Yalabık
4 Jensen Ackles
5 Jared Padalecki
6 Genevieve Padalecki
7 Mark  Sheppard
8 Misha Collins
9 Alexander Calvert
10 Mark Pellegrino
11 Ruth Connell
12 Felicia Day
13 Vin Diesel
14 Jason Statham
15 Paul Walker
további kedvencek

Barátok

Rasi97
Rasi97

visszatérő vendég

Mollyka0011
Mollyka0011

visszatérő vendég

Alexaa44
Alexaa44

visszatérő vendég

DarkXX
DarkXX

új tag

zsuzsi88
zsuzsi88

új tag

HurremValide
HurremValide

új tag

Üzenőfal

HurremValide Köszi szépen, de te sem panaszkodhatsz, visszament! :)

2013.11.20. 19:07

Alexaa44 Én is szavaztam :)

2013.08.13. 20:08

Mollyka0011 Sziaa.: ) Köszi a szavazatot, visszaszavaztam. ^.^

2013.08.13. 08:08

Szia. Köszii. :) Igen, tudom. ^^

2013.08.11. 20:08

szavaztam

2013.08.11. 11:11