Starity

Elvy02 profilja

Elvy02 white  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 09.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Divat

Elvy02
Utoljára aktív: 2015.10.15. 20:08Státusz módosítva: 2013.08.12. 16:04

Bemutatkozás


Sziasztok!

 

Rólam:

Név:O.Elvira

Kor:nem számít

Stílus:Divatos vagyok,de szemüveges.

Kedvenc film:Monster High!A kedvencem Clawdeen és Draculaura!

De mindegyik tetszik.

Jelölj!Visszajelöllek!

Kedvenc sztáraim:Cher Lloyd,Selena Gomez ♥♥♥♥♥

Hát nem szuperek?Ne mond hogy nem!♥♥♥

 

A kedvenc számaim:

Cher Lloyd:Want u Back,With Ur Love

Selena Gomez:Come And Get It

 

 

 

A Monster High-ról:


A Monster High, - vagyis szörny suli - a legújabb őrület, egy amerikai rajzfilm, és nagysikerű könyvsorozat. A történet egy nem mindennapi iskolában játszódik, ahol Drakula, Frankenstein, és a többi híres szörny gyermekei tanulnak, szörnyűséges, és rémséges órákon. A különös bennük nem ez, hanem a mindennapi életük, ami tulajdonképpen olyan, mint egy átlagos tini lányé, vagy mégsem? A divat, fiúk, smink, modellkedés tölti ki a mindennapjaikat, a tanulás mellett persze.
Monster High szereplők:
- Frankie Stein: Ő Frankenstein lánya, korára nézve még csak 15 napos. Kedvenc színe a fekete-fehér csíkos, modellalkata van, egyetlen rossz tulajdonsága, hogy néha a varratai mentén reped, vagyis egyszerűen elhagyja időnkként valamelyik testrészét.
- Draculaura: Természetesen Drakula lánya, 1599 éves, a barátai Ula D-nek szólítják. Öltözködési stílusa a fekete ruci, meggypirossal feldobva, fodros napernyővel. Nem látja magát a tükörben, ezért igen csak meggyűlik a baja, ha ki akarja sminkelni magát. Van egy házi kedvence is, Count Fabulous, egy denevér.
- Clawdeen Wolf, a farkasember lánya, csupán 15 éves. Nagyon hűséges, magabiztos, divatdiktátor. Egyetlen problémája, hogy gyönyörű hajához hasonló szőr növekszik csinos lábain is. Ez egy igazi plázacicának kész katasztrófa. Háziállata egy édes cicus.
- Ghoulia Yelps, a zombik lánya, életkora 16 rémév. Házi kedvence egy bagoly, megjelenéséhez hozzátartozik, a szarukeretes szemüvege, ami intellektuális külsőt kölcsönöz neki. Mozgása lassú, nehezen vált arckifejezést, és nem szereti a spontán döntéseket. Kedvenc időtöltése az olvasás. Csak zombiul beszél, ezért néha nehezen érteti meg magát.
- Holt Hyde: Szülei Mr. és Mrs. Hyde, 16 éves. Testéből szikrák és lángnyelvek törnek fel, fején az elhagyhatatlan fejhallgatóval. Hátán egy Jing és Jang tetoválás van. Imádja a jó zenét, és a forró csirke szárnyat. Kedvence egy kaméleon.
- Lagoona Blue, aki a tengeri szörny lánya, 15 éves. Leginkább sportosan szeret öltözködni, de bulikra a fekete ruhájába bújik. Sajnos nem tud túl sok időt vízen kívül tölteni, mert kiszárad a bőre. Háziállata egy piranha, akit egy akvárium ridikülben minden hová magával visz.
- Abbey Bominable: A jetik családjából, 16 éves. Természetesen szereti a szőrméket, és mindig nála van a hókristálya, ami az ideális testhőmérsékletét biztosítja. Szereti a palacsintát, a hódeszkázást, és utál randizni. Ölebe Shiver a gyapjas mamut.
- Cleo de Nile: a múmia lánya. Életkora 5842 év, fél a sötétben, szereti az arany ruhákat, és kiegészítőket. Néha feltekeri a legszebb pólyáját magára. Házi kedvence az egyiptomi kobra.
- Spectra Vondergeist: 16 éves, szülei kísértetek. Ruházatára a könnyed légies anyagok jellemzőek, kicsit pletykás, de alapvetően pozitív beállítottságú, ezért mindenki szereti. Saját bevallása szerint ő a suli legjobban informált szörnye, aki mindig igazat mond. Kedvence egy szellem menyét.
- Venus McFlytrap a húsevő növényszörnyek családjából. 15 éves, kedvenc étele a friss víz és a napfény. Ruházata feltűnő, színes, és ragyogó, így hívja fel magára a figyelmet. Harcos környezetvédő aktivista. Házi kedvence mi más lehetne, mint egy harapós virág.
- Nefera De Nile a múmia lánya, életkora maradjon titok. Hiú természetű, szereti a csinos ruhákat, melyek kihangsúlyozzák alakját, és szépségét. Kedvence egy szkarabeusz bogár.
- Deuce Gordon: előde Medusa, 16 éves, vagány szörny srác. Elmaradhatatlan a napszemüvege, ami nélkül bárki kősziklává válik a pillantásától. Szereti a neon zöld cuccokat, és a főzőcskézést. Háziállata egy kétfarkú patkány.

 

Pár kép a Monster High-ról:

 

Frankie Stein:

 

Draculaura:

 

Clawdeen Wolf:

 

Ghoulia Yelps:

 

Holt Hyde:

 

Lagoona Blue:

Abbey Bominable:

 

Cleo De Nile:

Spectra Vondergeist:

Venus McFlyTrap:

 

Nefera De Nile:

 

Deuce Gorgon:

 

A többi szereplő után nézz után!

Monster High 3D-s képek:

Abbey,Cleo,Draculaura,Clawdeen,Frankie

 

Venus,Robecca

 

C.A.Cupid:

 

Nos.Ennyi lenne.Az adatlap fejlesztés alatt áll!

Szisztok!