Starity

Z.Swagger profilja

Z.Swagger white  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • december 15.
  • Lakhely
  • Egyiptom
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok

~ A tökéletlenségeid tesznek széppé és azzá, aki vagy.~ Demi Lovato

Z.Swagger
Utoljára aktív: 2014.12.23. 11:11Státusz módosítva: 2014.05.03. 19:07

Bemutatkozás


Sziasztok, a nevem Z.Swagger. Eleinte a Swagger nevet szerettem volna választani, de foglalt volt. Így lett Z. Swagger, mert a nevem Zoé. A korom nem árulom el, ha kell írj levelet. Jelenleg Egyiptom-ban egészen pontosan Alexandria-ban élek szüleimmel. Nincs pasim, és nem is azért regisztráltam. Van egy öcsém, aki jelenleg Argentínában él. Az álmom, hogy találkozzam példaképeimmel, vagyis Selena Gomez-zel és Demi Lovato-val. Kedvenceimet nehéz lenne felsorolni, ezért kategóriánként 2 női és 2 férfi kedvenceimet írom le. 

Énekesek

Selena Gomez

Noss bele is kezdenék :) Először a WOWP-ban láttam. Azonnal megtetszett nekem. De persze akkor még nem nagyon érdekelt hogy ki is ő. De aztán végül is elkezdtem utána kutatni. Meghallgattam a számait és nagyon tetszettek. De igazából 2013 nyarán lettem Selenator. De igazából ha nem keresek rá nyáron YouTube-on akkor most nem lennék Selenator. Szóval úgy történt hogy egyik nap eszembe jutott Selena Gomez. Ezért megnéztem hogy vannak-e új számai és filmjei. És éppen akkor volt készülőben a Come And Get It klipp na meg persze a Slow Down. De amire mind az összes album száma kijött addigra már Selenator voltam. És elkeztem meghallgatni a Kiss And Tell albumot na meg a többit. Szóval én így lettem Sellynator:) És nagyon örülök hogy így döntöttem. A Who Shay dala nagyon sokszor segített nekem amikor más nem tudott:) Nagyon tehetséges nagyon jó stílusa van és nagyon szimpatikus:)) S♥E♥L♥E♥N♥A♥T♥O♥R F♥O♥R♥E♥V♥E♥R!!

Demi Lovato

Szerintem Demi a lehető legjobb példakép egy tinédzsernek. Ahogy felvállalja a múltját, a stílusa meg úgy az egész csaj. Iszonyúan tehetséges, szép, nagyon jó a stílusa: fiatalos, modern mégsem hivalkodó és ő legalább úgy tud híres maradni, hogy nem meztelenkedik mint a legtöbb kolléganője.. és bármit is csinált régebben nem próbálja elhárítani vagy tagadni, hanem őszintén felvállalja hogy igenis ez ő és ezzel szerintem sok mindenkinek segít. Pont úgy tud ilyen "tökéletes" lenni hogy igazából egyáltalán nem az, de mégis. :) és ezt nem egy örült rajongó írta akit rózsaszín köd vesz körül, mert szimplán csak elolvasom a cikkeket róla amit épp látok, és hallgatom a számait. 

Adam Lambert

Nagyon örülök, hogy több mint 1 éve megismerhettem Adam-et. :) Egyszerűen elképesztő amit csinál, amit tesz. Az It Get's Better videó/kampány nagyszerű. Szeretem amit csinál és ért is hozzá. Ritka hangja van, az biztos. Kár hogy az Idol előtt csak színházakban énekelt. Ami elszomorít hogy az emberek "nagy része" a "kinézet,pletykák,hírek,szexualitás" alapján ítélik meg. Pedig ha tudnák hogy miket tesz azért hogy az ő helyzetében lévő fiatalok elfogadják saját magukat... Kimondhatjuk, Adam, Igen, homo... És? Kit érdekel? Lehet szeretni és ő is csak egy ember. Ember aki nagyszerűen énekel, isteni jó hangja van és érti a dolgát. Most pedig szerelmes. Glamberts ♥ 

 

Kendall Schmidt

Muszáj lesz új véleményt írnom róla, mivel az előzőben nem írtam róla eleget. Szóval Kendall. Kezdem egyre jobban megkedvelni. Igaz, már lassan 3 éve, hogy ismerem a bandát, de mégis most kezdtem nagyon megkedvelni. Én is, mint mindenki más, a Big Time Rush-ban láttam. A sorozat lenyűgözött, a színészeket is nagyon jól válogatták ki. Nagyon tetszik, ahogy eljátssza a szerepét. Nagyon tetszik, ahogy összetartja a bandát a sorozatban, illik is hozzá. Sajnos nem láttam máshol szerepelni, de tervezem, hogy megnézem a CSI: Miami-ban. Énekelni is tud, nem is kicsit. Szerintem különleges hangja van, akárcsak a többieknek. Zavar, amikor tehetségtelennek tartják. Tudom, nem tetszhet mindenkinek minden, na de értitek. Igenis tud a srác színészkedni és énekelni is. Élőben is remekül énekel, sose hamis. Még tavaly feldolgozta Ed Sheeran The A Team c. dalát. Azt hallgasd meg, és akkor te is meghallod, hogy tud énekelni. Mellesleg hibátlanul énekelte el. A másik dolog meg az, amikor azt mondják rá, hogy csúnya. Jó, itt is ízlés kérdése. Egyáltalán nem csúnya, sőt ahogy egyre idősödik, csak még jobban néz ki én szerintem. :D 

Színészek

Lindsay Lohan

Sajnálom, hogy az elmúlt években leginkább a botrányai kapcsán hallani csak róla, hiszen számomra egy végtelenül szimpatikus személy volt régebben. Nem is tudom, hol láttam legelőször, vagy az Apád-anyád idejöjjön, vagy a Nem férek a bőrödbe volt a legelső, nem tudom, de ezekkel kezdődött, és tetszett, ahogy alakított. Akkor még csak egy aranyos, feltörekvő lányka volt, azonban kíváncsi voltam, mire képes, így megnéztem több filmjét is, és számomra nem okozott csalódást. Nem a legjobb, akit láttam, de nem is mondanám, hogy szörnyű és tehetségtelen. Remélem, most már végre helyrejön, úgy tűnik, egyelőre jó úton halad. Addig is várom a visszatérését, hiszen biztos vagyok benne, lesz még pár jó film, ami az ő nevéhez köthető. Vagy legalábbis nagyon remélem. 


Amanda Seyfried

Őszintén megmondom nektek, hogy Amanda volt mindig is az a színésznő, akit megítéltem, még hozzá nem pozitívan. Alapból elkönyveltem egy szerep miatt egy buta tehetségtelen libának, aki csak szedi magát megfelel Hollywoodban tehetség nélkül. Hát had ne mondjam, hogy mekkorát koppantam, amikor megnéztem a Mamma mia! ABBA musicalt. Ekkor jöttem rá, hogy nem csak egy remek színésznő, de mindemellett egy fantasztikus énekes is - ez a csaj miért nem nyomja a zeneiparban is?! Olyan hangja van, hogy simán leénekli ezeket a szalonna, májli-féléket, akiknek alapból szakmájuk is az éneklés. Aztán a következő filmje a Lopott idő volt, ahol szegénykém egy akkora Dessert Eagle-el rohangált, ami nagyobb volt, mint ő maga. XD Fegyverrajongóként nekem csak élvezet volt ilyen tüneményeket látni, de valahogy neki baromira nem állt jól. Persze bebizonyította azt, hogy nem csak a tündibündi romantikus-nyálas filmekben állja meg a helyét (például Levelek Júliának vagy Kedves John), hanem egy eksön múviba is. Timberlake-el hihetetlenül jó párost alkotott és számomra abszolút maradandót az akció terén. A Red Roding Hood meg szintén csak jelenléte miatt volt élvezhető kategória. Gyönyörű, bájos, tehetséges és abszolút visszahúzódó fiatal hölgyről van szó. Kell ennél több? Imádom! 

Leonardo DiCaprio

Leo-t a Titanic filmmel szerettem meg. És azóta is a legnagyobb kedvencem. Azt hittem sose fog tudni megszabadulni a romantikus szerepektől de tévedtem mert a Tégla és a Véres Gyémánttal megmutatta hogy nem csak az áll neki jól hanem minden más is. Nagyon jó filmjei vannak. Régebben az első számú kedvencem mindig a Titanic volt tőle de amikor megnéztem az Eredet-et, azóta az a kedvenc filmem. Leó már gyerekkora óta a pályán van és nem lehet megunni, ő azok közé tartozik akik soha nem tűnne el a süllyesztőben mert imádja amit csinál, de végre annak örülnénk már ha megdobnák egy oscar díjjal, már nagyon megérdemelné. Manapság kevés olyan tehetséges színész van aki még mellé jól is néz ki. Leo-ban minden meg van és büszke lehet magára mert ő egy olyan ember aki felelősnek érzi magát a környezetért és másokat is arra ösztönöz hogy azt tegyék védjék és becsüljék a környezetet. Nem tartozik a botrányos hírességek közé és ezt szeretem benne. Azt hiszem Leo mindig a kedvencem lesz. 

Johnny Depp

Ha tehetség, 10 pont. Ha stílus, 10 pont. Ha szimpátia, 10 pont. Ha színész,akkor Johnny Depp. :-) Na ő azaz ember, aki nem botrányhősként úszik a hírnévben, hanem igazi színészként. Kevés olyan embert tudnánk felsorolni,akik igazi tehetségként, bármilyen kihívást legyűrnek, akármilyen szerepben. Az emberek, legalábbis saját tapasztalatról, ismerősökről tudok nyilatkozni,már rögtön elmennek egy mozifilmre, ha tudják, hogy a szereplőgárdában ez a férfi is benne van. Egy szóval, kijelenthetjük minden nemű nagyzolás nélkül: Johnny korunk egyik legnagyobb színésze. 

Kedvenc sztárok

1 Selena Gomez
2 Zendaya
3 Mercedes Lambre
4 Adam Lambert
5 Lindsay Lohan
további kedvencek

Barátok

PinkLadyTimi1999
PinkLadyTimi1999

visszatérő vendég

Resemble
Resemble

új tag

Baby I
Baby I

új tag

Kiss Réka 11
Kiss Réka 11

új tag

Üzenőfal

MissAriana és Demi66 szia szavaztam!:)

2013.08.28. 09:09