Starity

BabyJud profilja

BabyJud  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • december 31.
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • pop, RnB
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Almost is never enough.

BabyJud
Utoljára aktív: 2020.02.23. 15:03Státusz módosítva: 2013.08.19. 21:09

Mi újság nála?

2013.09.26. 21:09BabyJud és Susan McKelaway mostantól barátok

2013.09.21. 18:06BabyJud új kedvence Mackenzie Rosman

2013.09.21. 18:06BabyJud és Sz.Dóri mostantól barátok

2013.09.03. 20:08BabyJud új kedvence Armie Hammer

2013.08.30. 20:08BabyJud új kedvence

Bemutatkozás


*lerelei lerelei*

Hello!

Nem vagyok túl jó bemutatkozásban, úgyhogy első körben elég rólam annyit tudni, hogy 14 éves vagyok és Juditnak hívnak.

Most jöjjenek a kedvenceim.

The Wanted

Ősszel lesz két éve, hogy megismertem őket egy kémiaórán. Igen, kémiaórán. A tanár felajánlotta, hogy aki a legaktívabb az órán választhat egy videóklippet/zenét és azt megtekintjük/meghallgatjuk. Az egyik osztálytársam lett a "szerencsés" és a The Wanted Lighting című klipjére esett a választása. Akkor nagyon nem fogott meg se a zene, sem a klip (mondjuk ezt megértem, mert 12 éves énemhez nem igazán illett), aztán egy véletlen folytán hónapokkal később meghallgattam a Chasing the Sun-t, ami elsőre megtetszett. Először csak ezt az egy számot hallgattam tőlük, aztán miután kellőképpen "rongyos" lett, jött a többi szám. A The Wanted Life-ban megmutatták, hogy mennyire szeretnek bulizni, és bár idióták valahogy a szívemhez nőttek. A kedvencem Nathan. Valahogy mindig kifogom azokat, akiket a legtöbben szeretnek. De Nath-ben van valami különleges, első látásra nem nézné ki belőle az ember, hogy mekkora tehetség. Természetesen a többiek is azok, ezért szeretik ennyien a bandát. Nem pedig azért, mert "milyen cukik". Körülbelül ennyi róluk. 


Little Mix

A legtehetségesebb feltörekvő lánybanda a világon. Négy lány, négy teljesen különböző hang és személyiség, de mégis milyen csodálatosak együtt, egy csapatban. Őket tavaly nyárom ismertem-, és szerettem meg, mikor nyilvánosságra hozták az első önálló videoklipjüket, a Wingst. *sóhaj* 
A DNA-val egy teljesen új arcukat mutatták meg, ami szintén tetszett, már várom az új albumot. A kedvencem Jade, aki nagyon édes-bájos személyiség, de természetesen itt is mindenkit szeretek. Abszolút példaképek mindannyian. Sok mindenre megtanítottak. Például, hogy ne foglalkozzunk mások véleményével és, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat.


Union J

Róluk akkor hallottam először, amikor még bent voltak az X-Factorban. A Carry You című számuk miatt szerettem meg őket. Mondjuk most még csak ez az egy számuk van, de bízok benne, hogy a többi is ilyen jó lesz. Már várom. Itt George a favorit (ugye milyen meglepő?), de JJ-t is egyre jobban kedvelem. Sokak szerint One Direction utánzatok, de ők teljesen más személyiségek, és nagyon aranyosak a majom jelmezükben. 

 

Victorious

A Nickelodeon sorozata Tori Vegaról és a Hollywood Arts Gimiről. Nagy váltás volt az életemben mikor elkezdtem nézni, mert előtte mexikói szappanoperákra voltam szokva. Érdekes kiskorom volt. Visszatérve a sorozatra, itt szerettem meg Victoria Justice-t és Ariana Grande-t, akik nem csak színésznőként, hanem énekesnőként is profin megállják a helyüket. 


Glee

Ez az a sorozat, amit elkezdtem nézni és nem akartam abbahagyni. Egyenlőre még nem is kell, mert csak a 2. évadnál tartok. Cory Monteith halála után lettem kíváncsi a sorozatra, előtte valahogy elmentem mellette. Hiba volt. Csodálatos sorozat, tehetséges színészek, humor és dráma. Cory halála miatt először vonakodtam tőle, hogy elkezdem nézni, mert így is eléggé megrázott a dolog, pedig csak egy filmben láttam előtte. Végülis elkezdtem, és 2-3 nap alatt végeztem az első évaddal.

Nagyjából ennyi, amit ki szerettem volna emelni, majd később még bővítem. A többi kedvencemet szerintem egyértelmű, hogy hol találod. :)

Ha esetleg barátnak szeretnél jelölni, azt örömmel fogadom, pláne, ha a TWFanmily tagja vagy, esetleg Mixer, JCat, vagy bármilyen más közös kedvencünk van. De az se baj, ha nincs, hiszen attől szép a világ, hogy mindannyian különböző emberek vagyunk, különböző stílussal. Nyugodtan írjatok, esetleg kövessetek be twitteren. Mindkét verziónak örülnék. 

Köszi, ha elolvastad. Bye!


Kedvenc sztárok

1 Jade Thirlwall
2 Nathan Sykes
3 Jesy Nelson
4 Leigh-Anne Pinnock
5 Perrie Edwards
további kedvencek

Barátok

Sz.Dóri
Sz.Dóri

új tag

Directionergiirl
Directionergiirl

visszatérő vendég

Susan McKelaway
Susan McKelaway

visszatérő vendég

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!